Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Localitza els ingressos

Preguntes més freqüents sobre les transferències suspeses

Per garantir la teva seguretat financera i la dels teus clients, Square necessita recopilar més informació sobre els pagaments que vas acceptar poc abans de transferir els fons retinguts.

Troba respostes a les preguntes més freqüents sobre el teu compte de Square i les transferències suspeses.

Revisió del compte

Per què se’m demana que empleni aquest formulari electrònic?

Et demanem informació sobre el teu negoci perquè per a nosaltres és important que Square sigui un lloc segur per fer negocis. Square és un lloc segur per a tots els venedors perquè coneixem bé els vostres negocis: quina mena de productes i serveis veneu, quins processos de pagaments apliqueu i com gestioneu el flux de caixa. A més, si ens ajudes a entendre el teu negoci, podrem oferir-te recursos més adients per evitar reclamacions de pagaments o transaccions fraudulentes.

Si necessites més informació, pots consultar les Preguntes més freqüents sobre les sol·licituds d’informació.

Per què se’m retenen els diners?

Mentre revisem el teu compte, en retenim els fons per assegurar-nos que entenem a què es destinaran i com es gestiona el teu negoci, i així podem garantir un entorn comercial segur.

Per què no em vau demanar aquesta informació quan em vaig registrar a Square?

No demanem aquesta informació durant el registre perquè ens agrada que el procés per obrir un compte sigui el més fàcil possible. Només ens posem en contacte amb tu quan necessitem una mica més d’informació per verificar el teu negoci o per comprovar que n’entenem els pagaments.

Square té un ampli ventall d’obligacions legals i reglamentàries que ha de complir quan presta serveis de compte als clients. No només s’apliquen en el moment d’obrir el compte, sinó que s’han de complir en tot moment. Per això, a vegades hem de revisar els comptes i l’activitat que s’hi desenvolupa.

Què passa si no tinc tota la informació que se’m sol·licita?

És probable que hi hagi algunes preguntes marcades com a opcionals entre parèntesis. En aquests casos, no tens l’obligació de respondre-les: omple el formulari que t’hem proporcionat de la millor manera que puguis. El que necessitem és documentació per verificar el teu negoci i els productes o serveis que ofereixes a través de Square.

Si la documentació que aportes no és suficient, el nostre equip de comptes es posarà en contacte amb tu per demanar-te més informació.

Quant tarda el procés de revisió del compte?

Un cop hagis proporcionat tota la documentació que et demanem, el nostre equip de comptes comença a revisar el teu compte. Quan hagi acabat, rebràs un correu electrònic en un termini d’1 a 2 dies feiners, en què se t’indicarà si has de fer-nos arribar més informació o quan es reprendran els ingressos al teu compte bancari.

Per consultar les sol·licituds d’informació que tens actives i que has completat al Tauler de control en línia de Square, ves a Configuració > Compte i configuració > Sol·licituds d’informació.

Sol·licituds d’informació en curs: Pots fer el seguiment de l’estat de les sol·licituds i modificar les respostes fins que comencem a revisar-les. Per pujar els documents, selecciona Continua. Si reps una sol·licitud d’informació nova mentre en tens una en curs i has d’enviar-nos documentació de suport, selecciona Comença per respondre a la nova sol·licitud.

L’historial de sol·licituds mostra les que ja estan completades. Selecciona Mostra per revisar els documents que has proporcionat.

Si no tens cap sol·licitud en curs ni completada, a la pàgina de Sol·licituds d’informació es mostrarà «En aquest moment, no hi ha cap sol·licitud d’informació activa».

Puc agilitzar el procés de revisió?

El procés de revisió dura entre 1 i 2 dies feiners.

Consell útil: com més informació proporcionis, millor coneixerem el teu negoci i podrem acabar abans la revisió.

La meva informació està protegida?

Sí, Square es compromet a mantenir la seguretat i la privacitat de la teva informació. Totes les nostres pàgines són segures i estan protegides amb el protocol SSL/TLS. Square també disposa de la certificació relativa al compliment de la normativa PCI. Per a més informació, consulta la nostra Política de seguretat i la Política de privacitat.

Què passarà amb el meu compte si no empleno el formulari?

Sense la informació que et demanem, el nostre equip de serveis de comptes no podrà revisar el teu compte i les transferències continuaran suspeses al saldo de Square. Si prefereixes no proporcionar aquesta informació, pots intentar reembossar les transaccions i les comissions que hi estiguin associades i demanar als clients que paguin fora de Square.

Hauré d’enviar més informació cada vegada que accepti un pagament?

No et demanem informació després de cada pagament, però tenim el compromís d’ajudar-te a processar les transaccions de la manera més segura possible per al teu negoci. Pots ajudar-nos a evitar que t’hàgim de demanar més dades si tens en compte possibles causes de frau i segueixes algunes pràctiques recomanades per a
acceptar targetes de pagament.

Puc reembossar aquests pagaments retinguts i buscar una altre mètode de pagament?

Si no vols proporcionar la informació que se’t demana, pots reembossar les transaccions i demanar als clients que paguin fora de Square.

S’han suspès les transferències

Per què m’han suspès transferències?

És probable que les transferències s’hagin suspès perquè hem detectat una activitat inusual al teu compte de Square. El nostre sistema revisa periòdicament les transaccions per protegir el compte d’estafes i fraus. Aquesta no ha de ser, necessàriament, la raó per la qual s’han suspès les teves transferències en concret, però tenim la política d’assegurar-nos que el teu negoci estigui protegit quan el sistema detecti alguna cosa que surt de la normalitat.

Em podeu donar exemples de documents oficials?

  • Registre de negoci australià
  • Nom comercial
  • Llicència laboral
  • Certificació oficial de comerç
  • Documentació estàndard del sector
  • Llicència del venedor
  • Escriptures de constitució

Si no tinc cap negoci registrat, què us puc enviar?

Si no tens cap negoci registrat, ens pots enviar una còpia d’un document oficial d’identitat.

  • Passaport
  • Targeta Medicare
  • O un equivalent internacional

Per què necessiteu els meus extractes bancaris?

Volem avaluar l’estat de salut de la teva empresa, la qual cosa significa que ens hem d’assegurar que pots fer front a reembossaments o devolucions de pagaments, si es produeixen. En veure els extractes bancaris, també podrem fer-nos una idea de com funciona el negoci.

La informació que demanem és estrictament confidencial i es fa servir amb l’únic propòsit de tenir un millor coneixement sobre el teu negoci.

Nota: si el compte bancari en qüestió és nou, pots proporcionar extractes bancaris d’un compte personal que tinguis. En aquest cas, també hauries de proporcionar documentació que inclogui el nom i número de compte, com a prova que el compte nou està a nom teu o del negoci.

Em podeu donar exemples de documentació de les transaccions?

  • Factura
  • Comanda
  • Rebut detallat
  • Contracte de venda
  • Formulari signat d’autorització de la targeta de dèbit o crèdit
  • Correspondència per correu electrònic amb el client
  • Fotos dels productes venuts

Què passa si el meu negoci no fa servir alguns dels documents que s’han sol·licitat?

Si no disposes d’alguns dels documents, pots afegir un document de Word en blanc al formulari per poder-lo enviar.

Nota: el formulari s’ha d’emplenar íntegrament per poder-lo enviar. Si un camp obligatori es deixa en blanc, el formulari no es pot enviar i revisar correctament.

Solucionar problemes amb els formularis

Puc accedir al formulari de sol·licitud d’informació des del meu telèfon?

Si no pots accedir al formulari de sol·licitud d’informació a través del Tauler de control en línia de Square, hi pots accedir fàcilment mitjançant les aplicacions de TPV Square, Factures Square o Cites Square.

No puc pujar cap fitxer. Què he de fer?

Fes servir un navegador web, com ara Safari, Google Chrome o Firefox, en un ordinador portàtil, un ordinador de sobretaula o un dispositiu mòbil.

  1. Inicia la sessió al Tauler de control en línia de Square i fes clic a la icona de la campana per obrir les notificacions.
  2. Fes clic a Ingressos ajornats per obrir el formulari de verificació del compte de Square.
  3. Emplena tantes dades com puguis i puja la informació sol·licitada.
  4. Fes clic a Envia un cop hagis acabat.

Square Dashboard - Account Review - Web Browser - EN-AU

Un consell: comprova que tinguis JavaScript habilitat al navegador. Per activar JavaScript, segueix aquestes instruccions en funció del navegador que facis servir: Firefox, Google Chrome o Safari. Si no funciona, prova de fer servir un altre navegador o dispositiu o accedeix al formulari de sol·licitud d’informació a través de les aplicacions de TPV Square, Factures Square o Cites Square.

Quins tipus de fitxer accepteu?

Acceptem formats com ara HEIC, JPG, JPEG, PDF, PNG o TIFF. La mida màxima per fitxer és de 50 MB.

No puc escanejar els documents. Què he de fer?

Si no pots escanejar els documents sol·licitats, també pots enviar la documentació des del teu telèfon intel·ligent. Fes clic a Tria un fitxer al formulari de confirmació. A partir d’aquí, tindràs l’opció de fer una foto dels documents o seleccionar-ne una de la galeria d’imatges que hagis fet prèviament.

![Square_Dashboard_-Account_Review-Mobile_iOS](//images.ctfassets.net/gc4s9mi2asix/2iINMioGH2khWteU9ccPuV/ad3089bb3fb9d63f930e5dd75da4adf7/Square_Dashboard-Account_Review-_Mobile.jpeg)

Preguntes de mostra

En aquesta secció, pots consultar preguntes similars a les que se’t poden fer en una revisió i exemples de documentació que és possible que se’t demanin.

Proporciona extractes bancaris emesos en els tres darrers mesos i corresponents al compte bancari vinculat.

  • Adjunta els extractes bancaris emesos en els tres darrers mesos en format PDF.

  • Proporciona extractes del compte bancari vinculat al teu compte de Square. Si no tens extractes dels darrers tres mesos, pots fer servir un altre compte (com ara un compte bancari personal).

  • Els extractes haurien de mostrar tots els càrrecs i abonaments i el resum mensual del saldo.

  • Si no tens accés al teu banc en línia, comprova que les captures de pantalla o les imatges incloguin el teu número de compte i un codi de sucursal per a la verificació.

Proporciona extractes bancaris dels tres últims mesos de l’historial de processaments del compte comercial.

  • Aquesta pregunta només va destinada a qui hagi fet servir un altre processador de pagaments abans de Square.

  • Probablement, és una pregunta opcional, així que si no t’afecta te la pots saltar.

Proporciona els contractes signats dels clients que s’indiquen a continuació.

  • Voldríem veure missatges entre tu i els teus clients on puguem veure el que han comprat i comprovar que estan al cas de què han comprat.

  • Si no vas tramitar cap factura o contracte, en farem prou amb qualsevol missatge entre tu i el client amb relació a aquest pagament.

No trobes el que necessites?