Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Registres d’hores

Informes dels horaris dels empleats

Amb Torns Square pots accedir als registres d’hores per gestionar els empleats. Hi podràs consultar, entre altres coses, les hores totals treballades, les pauses, les notes i el cost de la mà d’obra. Amb aquestes eines, pots consultar estadístiques sobre el rendiment de tots els empleats. Descobreix com cómo crear y administrar registros de horas amb Square.

Des del Tauler de control en línia de Square, pots modificar els torns, consultar i exportar informes de seguiment de les hores i registrar la sortida dels empleats si se n’obliden.

Algunes funcions avançades de seguiment de les hores i la gestió dels torns, com ara l’intercanvi de torns, la gestió de les hores lliures i el seguiment de les comissions, només estan disponibles amb una subscripció al pla Plus de Torns Square i no les podràs fer servir amb la versió gratuïta. Trobaràs més informació sobre Torns Square al nostre Centre d’ajuda.

A continuació, et mostrem un resum de la secció Torns del Tauler de control.

Vista general de la jornada laboral

En aquesta pestanya, veuràs l’activitat dels empleats en un dia concret. Això inclou tots els torns que s’han iniciat durant la jornada laboral seleccionada, els temps de descans, les notes i si s’han fet hores extres durant els torns d’aquell dia. Els errors en els torns, les hores extres i les infraccions de lestrenca les normes que hagis establert es marcaran de color vermell.

Vista general del calendari

Al calendari de la jornada laboral pots consultar, crear, modificar i eliminar torns. Fes servir els filtres de data i punt de venda per trobar els torns que busques. El calendari mostra els torns de cada jornada laboral per separat.

Els càlculs del cost de la mà d’obra estimat, que inclouen les hores extres, es mostraran al costat del nom de cada empleat i reflectiran el seu sou estimat total per al període de temps que correspongui. Aquestes estimacions només es poden consultar al tauler de control en línia de Square, no apareixeran als informes de torns impresos i no tenen en compte els descansos no remunerats. El cost total de la mà d’obra estimat per al teu equip durant tota la setmana laboral també es pot consultar a Programació > Torns al tauler de control en línia de Square. 

Mostra, modifica i exporta els torns dels empleats

Per consultar un sol torn:

  • Ves a la secció Jornada laboral del Tauler de control en línia de Square i ajusta els filtres de data i punt de venda per trobar el torn que vols consultar.

  • Localitza i selecciona el torn.

  • Aquí podràs consultar el total d’hores treballades en aquest torn, les hores pagades, els descansos, les notes i el cost de la mà d’obra.

Per consultar i exportar l’historial de torns d’un empleat durant un cert període de temps:

  • Ves a la secció Registres d’hores del Tauler de control en línia de Square i ajusta els filtres de data i punt de venda.

  • Fes clic al nom de l’empleat.

  • Selecciona un torn per veure’n els detalls.

  • Fes clic a Exporta els torns per descarregar un fitxer CSV de l’informe d’aquest empleat.

Per modificar el torn d’un empleat:

  • Ves a la secció Jornada laboral del Tauler de control en línia de Square i ajusta els filtres de data i punt de venda per trobar el torn que vols modificar.

  • Localitza i selecciona el torn.

  • Ajusta’n els detalls, com ara l’hora del registre d’entrada i sortida, els descansos i les tasques completades.

  • Fes clic a Desa.

Si un empleat s’oblida de registrar la sortida al TPV Square i no pot fer-ho mitjançant l’aplicació de Square per a equips, pots fer-ho tu des del tauler de control en línia de Square. Per registrar la sortida d’un empleat:

  • Ves a la secció Jornada laboral del Tauler de control en línia de Square i ajusta els filtres de data i punt de venda per trobar el torn que vols modificar.

  • Selecciona un torn obert.

  • Fes clic a Registra la sortida.

  • Introdueix l’hora de sortida de l’empleat.

  • Fes clic a Desa.

Imprimeix el resum de la jornada laboral des del TPV

En registrar la sortida en un TPV compartit, els empleats tenen l’opció d’imprimir el resum de la jornada laboral, que inclou les hores d’entrada i sortida, els descansos i el total d’hores pagades.

Per fer-ho:

  • A la pantalla del procés de pagament de l’aplicació de Square, toca Registra l’entrada / Registra la sortida.

  • Introdueix el codi d’accés personal de quatre dígits.

  • Toca Acaba el torn.

  • A sota del resum de la jornada laboral, selecciona Imprimeix.

Nota: els descansos es mostren al resum imprès de la jornada laboral, però no a la pantalla del registre de sortida.

Notificacions d’hores extres

Els torns amb hores extres i hores pagades el doble estan marcats de color vermell i inclouen el motiu específic. Per consultar i ajustar la configuració de les hores extres, així com per trobar la normativa local al respecte, ves a Configuració > Hores extres.

Notificacions d’infraccions del temps de descans

Si el descans d’un empleat és massa llarg o massa curt, es marcarà en vermell als informes de torns dos minuts després de la infracció.

Per consultar i ajustar la configuració dels descansos, així com per trobar informació sobre la normativa local sobre els àpats i els descansos, ves a Configuració > Hores extres o descansos.

Registres d’hores

Revisa el total d’hores i els costos de la mà d’obra necessaris per pagar als empleats. Si els empleats fan feines diferents amb sous diferents, les hores extres es calcularan dividint la mitjana ponderada dels ingressos normals totals pel total d’hores treballades.

Hores ordinàries: hores treballades pagades segons el sou d’un empleat en funció del seu càrrec.
Hores extres: segons la normativa local, les hores extres es paguen normalment a un 50 % més del sou per hora de l’empleat.
Hores pagades el doble: segons la normativa local, les hores extres es paguen normalment al doble del sou per hora de l’empleat.
Hores pagades: el total d’hores pagades per a l’interval de dates seleccionat.
Descansos pagats: total de descansos pagats segons la normativa local i la configuració del descans per a l’interval de dates seleccionat. Els descansos pagats comptaran de cara al càlcul de les hores extres.
Descansos no pagats: el total de descansos no pagats segons la normativa local i la configuració del descans per a l’interval de dates seleccionat. Els descansos no pagats no compten de cara a les hores extres.
Cost total de la mà d’obra: cost total de la mà d’obra per a l’interval de dates seleccionat.

Nota: les hores extres dels empleats amb diversos sous es basen en la tarifa combinada de l’empleat. Una tarifa combinada és la mitjana ponderada dels ingressos habituals totals dividida pel total d’hores treballades. Pel que fa a la compensació, l’empleat rep 0,5 vegades aquesta tarifa com a prima d’hores extres.

Informes de torns programats

La funció dels informes de torns inclosa en el pla Plus de Torns ara et permet comparar les hores programades amb les hores que realment han treballat els empleats. Tant a Jornada laboral com a Registres d’hores, pots consultar els propers torns programats, així com les notificacions d’entrada anticipada, amb retard i d’absència. Recorda que pots accedir a les funcions programades del pla Plus de Torns mitjançant una subscripció independent al pla plus de Torns Square i també amb el pla Prèmium de Cites Square, Square per a comerços o Square per a restaurants.

Mostra i exporta l’historial de torns

Per consultar i exportar l’historial del registre d’hores d’un empleat durant un període de temps determinat, incloent-hi les notes:

  • Ves a la secció Registres d’hores del Tauler de control en línia de Square i ajusta els filtres de data i punt de venda.

  • Fes clic al nom de l’empleat.

  • Selecciona un registre d’hores per veure’n els detalls.

  • Fes clic a Exporta els torns per descarregar un fitxer CSV de l’informe.

Informes de la mà d’obra i de vendes

Els informes de mà d’obra i de vendes de Square et permeten comparar el cost de la mà d’obra per hora amb les vendes netes en un mateix informe per prendre decisions empresarials intel·ligents en un instant, com ara optimitzar els horaris del personal per assegurar-te que el nombre adequat d’empleats estigui disponible per treballar durant les hores punta. Per fer servir els informes de la mà d’obra i de vendes, has de tenir una subscripció al pla Plus de Torns Square i els empleats han de tenir un sou assignat.

Per comparar el cost de la mà d’obra amb les vendes:

  • Ves a Informes > Cost de la mà d’obra vs. vendes al Tauler de control en línia de Square.

  • Filtra l’informe per dia, setmana, mes, empleat o punt de venda.

  • Fes clic a Exporta per descarregar un fitxer CSV.

Nota: els empleats hauran de registrar l’entrada i la sortida durant uns quants dies perquè hi hagi prou dades per crear l’informe. Els torns que s’han creat abans d’afegir informació del sou a un empleat no s’hi mostraran de manera retroactiva.

Mètodes incompatibles

Actualment, els registres d’hores de Torns Square no són compatibles amb les següents funcions o mètodes de seguiment de les hores:

  • Afegir descansos a la vista del calendari del tauler de control en línia de Square.

  • Descansos automàtics

No trobes el que necessites?