Resol els problemes de disponibilitat a Cites

Amb Cites Square, pots maximitzar la teva disponibilitat per a les reserves en línia afegint horaris dels empleats, bloquejant temps addicional o afegint un filtre de simulació perquè els clients puguin reservar amb tota facilitat. Si el web de reserves en línia no mostra les franges horàries disponibles com estava previst, pots donar una ullada a certs aspectes per esbrinar-ne el motiu.

Consulta la disponibilitat i l’horari dels empleats

Assegura’t que l’horari dels empleats estigui activat a la data i hora en qüestió des del Tauler de control en línia de Square:

1. Fes clic a Clients > Cites > fes clic a Personal.

2. Fes clic a l’empleat que vols revisar o actualitzar.

3. Fes clic a Gestiona els punts de venda dels empleats.

4. Modifica les disponibilitats per a cada dia i punt de venda i fes clic a Fet.

Sempre pots modificar la disponibilitat dels empleats com a canvi únic o calendari recurrent a la pestanya Calendari del tauler de control de Cites.

La disponibilitat per dia es pot dividir en franges horàries separades seleccionant el signe + que hi ha al costat de cada franja. Per exemple, a Modifica la disponibilitat, al costat de la data i hora corresponents, fes clic a + i introdueix un altre horari d’obertura i tancament. Fes clic a Fet.

Consulta el calendari dels empleats per veure-hi les cites existents o esdeveniments personals

Comprova si l’empleat té una cita o un esdeveniment personal que bloquegi aquella franja horària en concret. Els esdeveniments que s’importen des d’un calendari sincronitzat de Google poden bloquejar la disponibilitat i s’han d’eliminar a Google perquè aquella franja aparegui com a disponible.

Si es va crear un esdeveniment personal a partir del calendari de Cites, en desmarcar la casella Bloqueja temps a la informació de l’esdeveniment, aquesta franja quedarà com a disponible per a les reserves en línia.

Comprova la configuració del servei per al temps bloquejat

Comprova si s’ha afegit temps bloquejat addicional a la cita anterior a la franja horària en qüestió. El temps bloquejat està activat a la configuració del servei i es pot desactivar des de la informació de cada cita.

Qualsevol temps bloquejat que estigui activat per a un servei s’afegeix a la durada del servei. Per exemple, un servei d’1 hora amb 10 minuts de temps bloquejat crea una franja de 70 minuts.

Revisa les teves preferències de programació en línia i la política de programació

La configuració de la programació en línia determina quines franges horàries es mostren com a disponibles i quan es poden seleccionar. Ves a Configuració, al tauler de control de Cites, per comprovar el següent:

Hi ha cites programades

• Segons la durada del servei: divideix la teva disponibilitat en franges de temps que coincideixin amb la durada del servei. Per exemple, si ofereixes serveis de 20 minuts, el temps disponible es dividirà en franges de 20 minuts.
  • Per quarts d’hora: mostra les franges disponibles cada quart d’hora. Per exemple: 3:00, 3:15, 3:30, 3:45.
  • Per mitja hora: mostra les franges disponibles cada mitja hora. Per exemple: 3:00, 3:30, 4:00.
  • Per hores: mostra les franges disponibles cada hora. Per exemple: 3:00, 4:00, 5:00.

Les cites s’han de demanar amb antelació

Aquesta configuració requereix que els clients reservin amb un mínim d’antelació, que va des d’una hora o una setmana abans. Si les cites s’han de fer amb un dia d’antelació, cal que el client faci la reserva almenys vint-i-quatre hores abans de l’inici de la cita.

Les cites no es poden programar més enllà de

Aquesta configuració evita que els clients reservin amb massa antelació i és molt pràctica si no tens clar quin serà el teu horari d’aquí a unes setmanes o mesos. Per exemple, els clients només poden demanar una cita durant la setmana en curs de la data i hora del servei.

Filtre de simulació

El filtre de simulació elimina arbitràriament un percentatge de les franges disponibles del lloc web de reserves en línia. Si actives aquest filtre, comprova que un cop desactivat, les franges determinades tornin a estar disponibles.

Franges de temps en espera

Quan se selecciona una franja horària disponible del calendari de reserves en línia, Square la manté en espera durant 15 minuts per deixar que el client tingui temps de completar la reserva. Si la persona que ha seleccionat la franja horària no completa la reserva en aquests 15 minuts, la franja tornarà a estar disponible.