Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Gestió de factures

Fes servir la funció de targeta desada amb Factures Square

Pots fer servir la funció de targeta desada amb Factures Square creades al Tauler de control en línia de Square o a l’Square Invoices app, per rebre pagaments dels clients recurrents sense complicacions:

 • Afegeix i emmagatzema targetes de pagament de crèdit o dèbit al Directori de clients de manera segura.

 • Cobra als clients sense cap entrebanc amb les targetes de pagament desades o les targetes regal Square.

 • Treballa amb tota tranquil·litat gràcies a Square, que s’encarrega del compliment i l’autorització de la normativa PCI en nom teu.

Nota: has de tenir una autorització escrita del client per desar la seva targeta de pagament. Assegura’t de desar els formularis d’autorització i emmagatzemar-los de manera segura per ajudar a prevenir reclamaciones de pago.

Afegeix una targeta desada amb l’aplicació de Factures Square

Per afegir una targeta desada:

 1. Obre l’Aplicació de Factures Square.

 2. Toca la pestanya Clients i crea un perfil nou o selecciona un client existent.

 3. A Targeta desada, fes clic a Afegeix una targeta.

 4. Introdueix les dades de la targeta, com ara la data de venciment i el codi CVV. Toca Següent.

 5. Confirma l’adreça electrònica del client perquè puguis enviar-li els rebuts digitals de les compres. Toca Següent.

 6. Introdueix el codi de facturació per autoritzar la targeta per a futures compres. Toca Accepta i desa la targeta.

 7. Es mostrarà el missatge de confirmació S’ha desat la targeta i el perfil del client. Fes clic a Fet per tornar al perfil del client.

Desa una targeta de pagament per als pagaments de Factures Square

Deixa que els clients desin la seva targeta de pagament per a pagaments futurs:

 1. Ves a Pagaments > Factures al Tauler de control en línia de Square i fes clic a Crea una factura.

 2. Selecciona un client del Directori de clients o introdueix un nom i adreça electrònica nous.

 3. Dins de la secció de Pagament, selecciona Permet que el client desi la targeta.

 4. Emplena les dades de la factura.

 5. Fes clic a Envia.

Quan el client pagui la factura, veurà l’opció de desar la targeta de pagament al teu negoci. Si opta per desar el pagament, el seu perfil del Directori de clients s’actualitzarà automàticament.

Desa una targeta de pagament manualment al Directori de clients

També pots vincular manualment una o més targetes de pagament als clients que tinguis desats al Directori de clients. Per fer-ho:

 1. Ves a Directori, dins de Clients, al Tauler de control en línia de Square.

 2. Selecciona un client existent.

 3. Selecciona Accions > Afegeix una targeta.

 4. Fes servir el formulari per confirmar que tens els permisos necessaris del client per desar la informació de la seva targeta de pagament. Per fer-ho, selecciona Descarrega el formulari > envia la plantilla al client. Nota: has de tenir una autorització escrita del client per desar la seva targeta de pagament. Assegura’t de desar els formularis d’autorització i emmagatzemar-los de manera segura.

 5. Selecciona Continua.

 6. Introdueix les dades de la targeta > fes clic a Desa.

Fes un càrrec a una targeta desada amb l’aplicació de Factures Square

Amb una targeta desada, pots crear una nova factura Square i cobrar-la fent servir la informació de pagament desada del client.

To charge a card via the Square Dashboard

 1. Confirm the amount you’ll be charging with your customer.
 2. Navigate to Invoices in your online Square Dashboard > click Create Invoice. For existing unpaid invoices, select Edit.
 3. Fill out your invoice. Be sure to select a customer from your directory.
 4. Under Payment, use the drop-down menu to select a payment card.
 5. Click Charge.

To charge a card via the Square Invoices app

 1. Open the Square Invoices app and tap Invoices.
 2. Navigate to Outstanding invoices to locate the invoice the customer would like to pay. A customer profile must be attached to the invoice and have a card saved on file.
 3. Tap Add Payment.
 4. Confirm the payment amount. Tap Next.
 5. Tap Charge next to the saved card on file. Tap Confirm twice.
 6. If the customer is present, ask them to sign on your device to confirm payment authorisation. Tap Continue.
  If the customer is not present, leave the signature field blank and tap Continue.
 7. A digital receipt will automatically generate to the customer’s email address as listed on their customer profile.

Tant tu com el client rebreu una notificació per correu electrònic per confirmar l’import del pagament de la factura que es cobrarà a la targeta desada. La factura també es mostrarà com a Pagada al Tauler de control en línia de Square.

Nota: s’aplica una comissió per transacció del 2,5 % en el moment en què es paga una factura amb una targeta de crèdit o dèbit.

Programa un càrrec a una targeta desada

 1. Ves a Pagaments > Factures al Tauler de control en línia de Square.

 2. Selecciona Crea una factura.

 3. Al menú desplegable Client, selecciona’n un d’existent o crea’n un de nou.

 4. Al menú desplegable Pagament, selecciona una targeta desada (per exemple, Visa 1111) i la data en què es cobrarà l’import a la targeta.

 5. Acaba d’emplenar les dades de la factura i selecciona Programa o Desa com a esborrany.

Nota: si selecciones Desa com a esborrany, la factura programada no s’enviarà automàticament. Hauràs de seleccionar Programa per determinar la data d’entrega.

Es farà un càrrec a la targeta del client en la data seleccionada. El client rebrà una còpia de la factura pagada per correu electrònic com a notificació del càrrec fet a la targeta. Els fons s’ingressaran al teu compte bancari vinculat segons el calendari d’ingressos.

Consells per fer servir les factures programades

 • Pots modificar les Factures programades en qualsevol moment des que es creen fins a la data d’enviament programada.

 • Pots visualitzar les factures programades a la llista de Factures. Tindran l’estat de Programada i estaran ordenades per la data programada d’enviament.

 • Si no veus alguna factura programada a la llista de Factures, comprava que l’interval de dates que estiguis visualitzant inclogui la data d’enviament de la factura programada, i no pas la data de creació de la factura.

Fes servir les factures recurrents

Les factures recurrents de Factures Square et permeten crear i enviar factures als clients seguint un calendari regular. Enviar una factura recurrent no té cap cost. Només s’aplica una comissió per transacció del 2,5 % quan es paga una factura amb targeta de crèdit o dèbit.

Nota: si es canvia una targeta desada i el client té una factura recurrent, hauràs de modificar el grup de facturació corresponent per assegurar-te que el càrrec es faci a la targeta adequada.

Crea un grup de facturació recurrent

Si vols crear un grup de facturació que s’enviï als clients automàticament seguint un calendari regular, fes clic a la pestanya Recurrent a la secció de la part superior dreta de la pàgina de Factures.

A continuació, fes clic al botó Crea un grup recurrent. Introdueix la informació bàsica del client i les dades de la factura, tal com ho faries amb una factura nova. Les factures recurrents, tanmateix, disposen d’una secció nova on pots seleccionar la data d’inici, la freqüència i la data de finalització (o el nombre de repeticions).

Nota: si tu o el client voleu desar targetes de crèdit per facilitar la facturació automatitzada tan bon punt arribi la data de venciment d’una factura, pots fer servir l’opció de Targeta desada al menú desplegable de Pagament.

Fes clic a Envia per programar el grup recurrent i enviar un correu electrònic al client amb els detalls del grup. Si selecciones Desa com a esborrany, no s’establirà el grup recurrent i no s’enviarà cap correu electrònic al client.

Les factures d’un grup recurrent s’enviaran automàticament al client a les 10:00 (de la teva zona horària) en les dates que hagis configurat. Rebràs una notificació per correu electrònic quan la factura s’hagi pagat i els fons s’ingressaran al compte bancari vinculat en funció del teu calendari d’ingressos.

Nota important: si la targeta desada canvia i el client té una factura recurrent, hauràs de modificar el grup de facturació per assegurar-te que el càrrec es faci a la targeta adequada. Es farà un càrrec a la targeta desada en la data de venciment de cada factura recurrent. Si la targeta desada ha vençut o falla per un altre motiu, se li enviarà una factura nova al client perquè pugui introduir les dades de la nova targeta i desar-la per a factures futures.

Preguntes més freqüents

How do I access and store the Card Authorisation Form?

 1. From the Customer Directory of your online Square Dashboard, create a new customer or select an existing profile.
 2. Under Card on File click on the three dots > click Add Credit or Debit Card.
 3. Under Print and File Customer Authorisation, click Download Form.
 4. Send the form to your customer to sign and authorise.
 5. Upload the signed copy by clicking on the customer’s profile, pressing the three dots and clicking Upload File.

How do I save the CVV number for my customer’s payment card if I’m manually saving card information to my Customer Directory?

The Card Authorisation form doesn’t include an option for the customer to enter their card’s CVV number however, the actual card input requires the CVV number. Due to PCI standards, you’ll need to collect CVV over the phone or in person and enter these details into the Customer Directory. Alternatively, if you opt to send an invoice to your customer, and if your customer selects the option to securely save their card on file and authorise future payments, receipt of written authorisation is complete.

How can I tell if the card on file was stored when the customer paid an invoice? Can you make this more visible in Dashboard?

There will be a notation within the payment confirmation email when a card has been stored on file. You can also click a customer’s name in your Customer Directory to see if a card has been linked.

How do I know a charge to a card on file was successful?

When you manually charge a card on file, you’ll see a confirmation banner and the invoice will display as Paid in your Dashboard.
If the payment card is declined (e.g. card on file is outdated), you’ll see a declined message when you try to charge the card. For scheduled payments to a card on file, you’ll be notified by email if a card is declined and your customer will be automatically sent an invoice requesting payment.