Inici>Maquinari de tercers compatible

Connecta components a dispositius iOS

Aprèn a vincular impressores de rebuts, caixes d’efectiu i lectors de codis de barres compatibles a l’aplicació de TPV Square en un dispositiu iOS.

Crea un perfil d’impressora i connecta una impressora al l’iPad

Per començar, assegura’t que la impressora tingui una interfície Ethernet.

Fes servir perfils d’impressora per desar la configuració al dispositiu i passar d’una a l’altra amb facilitat.

Impressora de rebuts Ethernet

Per començar:

• Comprova que la impressora tingui una interfície Ethernet. Pots demanar interfícies intercanviables, però procura especificar el tipus de connexió Ethernet que té la impressora.

• Localitza el teu encaminador sense fil amb un port Ethernet.

• Comprova que tinguis un bon senyal de wifi.

• Comprova que la impressora de rebuts i el dispositiu iOS estiguin connectats a la mateixa xarxa wifi.

• Comprova els permisos del dispositiu perquè Square pugui accedir a la xarxa local. Activa la xarxa local a la configuració del dispositiu > Square > Xarxa local per activar l’accés i, a continuació, torna a iniciar l’aplicació de Square.

Per connectar la impressora d’interfície Ethernet:

1. Connecta un extrem del cable Ethernet al panell posterior de la impressora i l’altre al port Ethernet de l’encaminador sense fil.

2. A l’aplicació de Square, toca Més > Configuració>Components.

3. Selecciona la impressora de la llista de components i toca Assignar al perfil. Pots crear un perfil d’impressió nou o assignar-la a un perfil existent.

Per crear un perfil d’impressió nou:

1. Introdueix un nom per al perfil d’impressió i especifica per a què es farà servir, com ara rebuts, comprovants de comandes físiques, comprovants de comandes en línia, resguards dels comprovants de les comandes i comandes anul·lades.

2. Revisa la configuració de la impressora, incloent-hi les opcions Imprimeix el rebut automàticament, Introdueix un nom o un número personalitzats i Assigna el número de comanda automàticament, o bé selecciona les categories específiques que calgui imprimir a la comanda.

3. Toca Desa.

Per connectar diversos iPads a la mateixa impressora Ethernet, assigna tots els dispositius al mateix perfil d’impressió.

Impressora Bluetooth

Per connectar una impressora de rebuts Bluetooth a l’iPad:

1. A la pantalla d’inici de l’iPad, toca Configuració.

2. Toca Bluetooth i activa l’interruptor.

3. Prem el botó d’inici de l’iPad i toca l’aplicació de Square per obrir-la.

4. A l’aplicació de Square, toca Més a la barra de navegació de la part inferior de la pantalla.

5. Toca Configuració > Components > Impressores.

6. Toca Connecta una impressora Bluetooth i segueix els passos que s’indiquen a la finestra nova.

7. A l’aplicació de Square apareixerà un missatge de confirmació quan la impressora estigui connectada.

8. Toca Impressora i selecciona la impressora USB. Per provar-ne la connexió, toca Prova d’impressió.

9. Activa Rebuts, Comprovants de comandes o Resguards dels comprovants de les comandes.

10. Toca Desa.

Un cop s’hagi connectat la impressora, informa’t sobre com pots imprimir els rebuts dels clients i els comprovants de comanda per a la cuina.

Imprimeix els rebuts per als clients >Imprimeix els comprovants de comandes >

Nota: les impressores Bluetooth només són compatibles amb els iPads que funcionen amb la versió més recent d’Apple iOS.

Connecta caixes d’efectiu a l’iPad

Perquè la caixa d’efectiu s’obri automàticament, ha d’estar connectada a una impressora de rebuts. En cas contrari, hauràs d’obrir-la manualment amb la clau. Per vincular la caixa d’efectiu a l’aplicació de TPV Square de l’iPad, pots vincular-la a una impressora de rebuts amb una interfície Ethernet.

L’aplicació de TPV Square admet qualsevol caixa d’efectiu de la sèrie APG Vasario equipada amb una interfície MultiPRO #320 (24 V).

Nota: ara per ara, no hi ha cap altra impressora de rebuts Bluetooth compatible. Les caixes d’efectiu només funcionen amb iPad i no són compatibles amb telèfons intel·ligents iOS.

Un cop la caixa d’efectiu estigui configurada, s’obrirà automàticament en els casos següents:

• Pagaments en efectiu.

• Reembossaments d’efectiu.

• Pagaments introduïts amb altres mètodes.

• Cada vegada que finalitzi una sessió de la caixa d’efectiu.

• Cada vegada que se seleccioni Ingrés o Despesa durant una sessió de la caixa d’efectiu.

Connecta lectors Bluetooth a l’iPad

1. Escaneja el codi de barres següent per activar el mode d’emparellament amb iOS al SocketScan S700 de Socket Mobile amb Bluetooth.

Barcode to pair scanner

2. Ves a la configuració de l’iPad.

3. Comprova que el Bluetooth estigui activat.

4. Toca Socket S700 al menú Dispositius per emparellar-lo.

Nota: pots emparellar diversos dispositius Bluetooth a un dispositiu mòbil, però els dispositius mòbils només poden estar emparellats amb un dispositiu Bluetooth. Per emparellar un dispositiu Bluetooth amb un altre iPad, primer hauràs de desemparellar-lo.

Desemparella el lector

1. Mantingues premuts el botó d’activació (botó gran) i el botó d’engegada (botó petit) alhora fins que sentis 3 senyals acústics.

2. Deixa anar tots dos botons.

Segueix els mateixos passos anteriors per emparellar el lector de codis de barres amb un altre iPad.