Connectar una impressora a un iPhone

Connecta una impresora compatible amb l’aplicació de TPV Square en un iPhone o iPod Touch compatible. Si tens algun problema de connectivitat després de seguir els passos següents, consulta com solución de problemas de la impresora. Un cop s’hagi connectat la impressora de rebuts, informa’t sobre com imprimir recibos i comprobantes de pedido.

Abans de començar, comprova si el teu iPhone y iPod touch son compatibles con Square.

Connectar impressores Ethernet i iPhones

Per començar:

• Comprova que la impressora tingui una interfície Ethernet. Pots demanar interfícies intercanviables, però procura especificar el tipus de connexió Ethernet que té la impressora.

• Localitza el teu encaminador sense fil amb un port Ethernet.

• Comprova que tinguis un bon senyal de wifi.

• Comprova que la impressora de rebuts i el dispositiu iOS estiguin connectats a la mateixa xarxa wifi.

• Comprova els permisos del dispositiu perquè Square pugui accedir a la xarxa local. Activa la xarxa local a la configuració del dispositiu > Square > Xarxa local per activar l’accés i, a continuació, torna a iniciar l’aplicació de Square.

Per connectar la impressora d’interfície Ethernet:

1. Connecta un extrem del cable Ethernet al panell posterior de la impressora i l’altre al port Ethernet de l’encaminador sense fil.

2. A l’aplicació de Square, toca Més > Configuració>Components.

3. Selecciona la impressora de la llista de components i toca Assignar al perfil. Pots crear un perfil d’impressió nou o assignar-la a un perfil existent.

Per crear un perfil d’impressió nou:

1. Introdueix un nom per al perfil d’impressió i especifica per a què es farà servir, com ara rebuts, comprovants de comandes físiques, comprovants de comandes en línia, resguards dels comprovants de comandes i comandes anul·lades.

2. Revisa la configuració de la impressora, incloent-hi les opcions Imprimeix el rebut automàticament, Introdueix un nom o un número personalitzats i Assigna el número de comanda automàticament, o bé selecciona les categories específiques que calgui imprimir a la comanda.

3. Toca Desa.

Consulta més informació sobre creació de perfils d’impressió.

Per connectar més d’un iPhone o iPod Touch a una impressora Ethernet, assigna cada dispositiu mòbil al mateix perfil d’impressió.

Connectar impressores Bluetooth i iPhones

Per començar, comprova que:

• La bateria està carregada i el dispositiu està connectat a una presa de corrent altern.

• S’ha carregat el paper dels rebuts.

• La impressora està encesa.

Per rebre més informació sobre la configuració inicial de la impressora, consulta el manual del fabricant del teu model: Star Micronics SM-S220i i Star Micronics SM-T300i.

Per connectar la impressora de rebuts amb Bluetooth:

1. Ves a la configuració del dispositiu iOS. Toca Configuració > Bluetooth i activa el Bluetooth.

2. A l’aplicació de Square, toca Més > Configuració > Components.

3. Toca Impressores > Perfils > Crea un perfil d’impressió.

4. Introdueix un nom per al perfil d’impressió i toca i especifica per a què es farà servir, com ara per a rebuts, factures i informes, comprovants de comandes o resguards dels comprovants de comandes.

5. Revisa la configuració de la impressora, incloent-hi les opcions Imprimeix el rebut automàticament, Introdueix un nom o un número personalitzats i Assigna el número de comanda automàticament, o bé selecciona les categories específiques que calgui imprimir a la comanda.

6. Toca Desa i, a continuació, Assigna una impressora.

7. Selecciona Connecta una impressora Bluetooth i segueix les instruccions que apareixen a la pantalla.

8. Un cop la impressora estigui emparellada, torna a l’aplicació de Square i toca Prova d’impressió.

9. Toca Desa.

Nota: les impressores amb Bluetooth només són compatibles amb els dispositius que tinguin instal·lada la versió més recent d’Apple iOS.

Consulta més informació sobre creació de perfils d’impressió.

Amplada del paper compatible

En els dispositius iOS, pots canviar la mida del rotllo de paper.

Pots triar l’amplada del paper de la impressora des de l’aplicació de TPV Square:

1. Toca Més > Configuració.

2. Toca Components i selecciona la impressora.

3. A Configuració de la impressora > Mida del paper, toca Canvia.

Nota: canviar l’amplada del paper de la impressora a 40 o 58 mm i després tornar-la a 80 mm pot malmetre la impressora. Consulta les directrius del fabricant de la impressora abans de canviar la mida del paper.

Connectar dispositius compatibles amb AirPrint a iOS

La compatibilitat d’AirPrint amb iOS permet integrar qualsevol impressora que admeti el protocol AirPrint. Des del TPV, ja pots connectar-te a les impressores de cuina i de rebuts amb AirPrint més populars, com ara:

StarTSP654II, Brother QL-1110 i StarTSP847II.

Consulta més informació sobre AirPrint.

Per començar:

1. A l’aplicació de Square, toca Més > Configuració> Components.

2. Toca Impressores > Perfils > Crea un perfil d’impressió.

3. Introdueix un nom per al perfil d’impressió i especifica per a què es farà servir, com ara per a rebuts, factures i informes, comprovants de comandes o resguards dels comprovants de comandes.

4. Revisa la configuració de la impressora, incloent-hi les opcions Imprimeix el rebut automàticament, Introdueix un nom o un número personalitzats i Assigna el número de comanda automàticament, o bé selecciona les categories específiques que calgui imprimir a la comanda.

5. Toca Desa i, a continuació, Assigna una impressora.

6. Fes clic a Connecta la impressora AirPrint i tria la teva.

7. Toca Desa.

Pots modificar el perfil d’impressió seleccionant-lo a la llista i tocant Modifica