Informes avançats

Les opcions avançades dels informes de Square t’ofereixen una visió més detallada de com funciona el teu negoci. Per fer servir les opcions avançades, ves al tauler de control en línia de Square i utilitza les opcions Filtra per i Mostra per .

Filtra els informes

Els filtres es poden fer servir per refinar les dades que es mostren als informes actuals. Per començar amb els filtres:

1. Ves a Creació d’informes > Informes al tauler de control en línia de Square.

2. Fes clic a l’eina de selecció de dates per veure un període de temps específic. Nota: fes clic al centre del selector de dates per mostrar tot el calendari.

3. Fes clic a l’eina de selecció de punts de venda per consultar-ne un de concret.

4. Selecciona Filtra per > fes clic a un o més filtres per aplicar-los a l’informe.

5. Per descarregar l’informe resum com a fitxer CSV, fes clic a Exporta a l’extrem superior dret.

Nota: els informes també inclouran dades dels articles que s’hagin eliminat de la Col·lecció d’articles.

Opcions de visualització d’informes

Pots profunditzar encara més amb les opcions de visualització, que pots fer servir juntament amb els filtres.

1. Ves a Creació d’informes > Informes al tauler de control en línia de Square.

2. Fes clic a l’eina de selecció de dates per ajustar el període de temps de l’informe. Nota: per obtenir una vista completa del calendari, fes clic al centre del selector de dates.

3. Selecciona un informe per mostrar-lo. Per exemple, fes clic a Vendes d’articles > Mostra per > i tria l’opció de visualització que vulguis.

4. Fes clic a cada fila per ampliar els detalls.

5. Per descarregar l’informe com a CSV, fes clic a Exporta a la part superior dreta.

Per veure els informes que et són més útils en una pàgina imprimible, fes servir el Creador d’informes personalitzats. Pots obtenir més informació sobre els teus resums i informes en línia.