Inici>Comença amb el Programa de satisfacció

Com funcionen les Estadístiques del client?

L’opció Estadístiques del consumidor pot ajudar-te a entendre millor el comportament dels clients mitjançant els seus pagaments. Pots aprofitar aquestes estadístiques i anàlisis detallades per tenir més informació a l’hora de prendre decisions empresarials. Visita el Tauler de control en línia per començar.

Nota: totes les estadístiques es basen només en les transaccions fetes amb targeta. Les transaccions fetes en efectiu no s’inclouen aquí.

Gràfic del rendiment del client nou vs. recurrent

El rendiment del client nou vs. el del client recurrent mostra el desglossament total de visites i vendes per clients nous i recurrents durant el període de temps que s’ha especificat. Actualment, els clients estan identificats per la targeta que utilitzen.

  • Clients recurrents: usuaris que han fet una compra al teu negoci abans i han pagat amb la mateixa targeta.

  • Clients nous: usuaris que fan servir una targeta que no s’ha acceptat mai abans a la teva empresa.

Gràfica de la freqüència de les visites del client

El gràfic Freqüència de visites del client mostra la freqüència de les visites dels clients durant un període de temps específic. Amb aquest gràfic, pots entendre millor la distribució dels clients segons el recompte de visites, que és un bon indicador de la fidelització i la retenció global dels clients.

Exemple: els visitants registrats per primer cop són aquells que només han fet una compra a la teva empresa; els visitants registrats per segon cop són aquells que només han fet dues compres (amb la mateixa targeta); etcètera.

No trobes el que necessites?