Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Informe de l’estat de les transaccions

Aquest informe t’ofereix informació sobre les transaccions no processades, incloent-hi les rebutjades i cancel·lades, i altres transaccions no finalitzades en les quals s’ha fet lliscar, inserit o introduït manualment la targeta d’un client, però no s’ha cobrat cap pagament. Quan un pagament s’està processant però no es completa perquè es perd la connexió al dispositiu o s’interromp la connexió wifi, no es finalitza la transacció. Per confirmar si un pagament s’ha completat, ves a la secció de transaccions recents. Aquí trobaràs més informació sobre com evitar rechazos de pagos.

Per consultar l’informe de l’estat de les transaccions, ves a la pestanya Informes al Panel de Datos Square en línea.

Cobra o cancel·la les transaccions no finalitzades

Si una transacció no s’ha completat i no han passat més de 30 dies des de la data d’autorització inicial, és possible que puguis sol·licitar cobrar-la o cancel·lar-la.

Totes les transaccions no finalitzades i processables dels darrers 30 dies es mostraran a l’Informe estado de las transacciones i tindràs l’opció de cancel·lar-les o cobrar-les.

Per sol·licitar que es completi una transacció, fes clic a Cobra i confirma la sol·licitud. El càrrec pot tardar fins a 10 minuts a aparèixer a l’activitat del compte. No podem garantir-te que s’accepti la sol·licitud per cobrar aquesta transacció.

Nota: per evitar cobrar un pagament al client dos cops, comprova si ja l’ha fet a l’Historial de transacciones.

Per sol·licitar que es cancel·li una transacció no completada, fes clic a Cancel·la i confirma la sol·licitud.

No trobes el que necessites?