Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Configura

Aplica descomptes

Amb Square, pots aplicar descomptes a les vendes amb percentatges o imports preestablerts en lliures, tant manualment com automàticament. Pots obtenir més informació sobre com creació de descomptes.

Nota: els descomptes amb percentatge es poden aplicar a una venda sencera o a articles individuals. En aquests moments, els descomptes per import en lliures només es poden aplicar a una venda sencera, tret que facis servir els descomptes automàtics. Els descomptes s’apliquen abans d’impostos, a menys que hagis activat l’opció Aplica el descompte després d’impostos.

Aplica el descuento en una tableta

Aplica descomptes manualment des de la col·lecció d’articles, la pàgina de favorits o tocant un article a la cistella i activant el descompte. Si has configurat els descomptes automàtics, s’afegiran a la venda quan s’hagin complert les normes que hagis establert.

Nota: si els descomptes no s’apliquen segons les normes que hagis configurat al tauler de control, prova d’s’està actualitzant l’aplicació de Square per garantir que tens la versió i les funcions més recents.

Aplica descomptes a tota una venda

  1. Afegeix articles o un import personalitzat a la venda en curs.

  2. A Procés de pagament, toca Revisa la venda > Afegeix un descompte. També pots afegir Descomptes directament des de la pestanya Col·lecció quan seleccionis altres articles.

  3. Activa el descompte creat prèviament que hi vulguis aplicar.

El descompte aplicat apareixerà com a partida de Descomptes dins de la venda actual.

Nota: un descompte automàtic afegit manualment s’aplicarà a tots els articles de la cistella, no només als articles seleccionats dins de les normes del descompte.

Aplica el descompte a articles individuals

Quan ja s’han afegit els articles a la venda:

  1. A Revisa la venda, a la pantalla del Procés de pagament, toca l’article que vulguis per aplicar-hi un descompte.

  2. Activa el descompte creat prèviament que hi vulguis aplicar.

  3. Toca Desa.

Nota: no es poden aplicar descomptes manuals en lliures a escala d’article. Per als descomptes en lliures més habituals, pots valorar la possibilitat de crear un descompte automàtic o punts de preus separats.

Aplica descomptes a un telèfon intel·ligent

Aplica un descompte a tota una venda

  1. Afegeix articles o un import personalitzat a la venda en curs.

  2. A Procés de pagament, toca Revisa la venda > Afegeix un descompte. També pots afegir Descomptes directament des de la pestanya Col·lecció quan seleccionis altres articles.

  3. Toca el descompte que vols aplicar per afegir-lo a la venda actual.

El descompte aplicat apareixerà com a partida de Descomptes dins de la venda en curs.

Nota: un descompte automàtic afegit manualment s’aplicarà a tots els articles de la cistella, no només als articles seleccionats dins de les normes del descompte.

Aplica un descompte a un article individual

  1. Afegeix articles o un import personalitzat a la venda en curs.

  2. Toca Revisa la venda.

  3. Toca l’article al qual vulguis aplicar un descompte.

  4. Toca el descompte que vols aplicar per afegir-lo a la venda actual.

  5. Desa.

Aplica diversos descomptes

Si apliques diversos descomptes a una sola venda, se sumaran. Aquí tens un exemple:

  1. S’ha afegit un descompte a la venda.

  2. Square calcula el total de la venda amb el descompte.

  3. S’ha afegit un segon descompte, que s’aplicarà al preu total de la venda amb descompte.

Si apliques una combinació de descomptes en lliures i amb percentatge, primer s’aplicarà el descompte percentual, seguit del descompte de l’import en lliures. Quan s’apliquen diversos descomptes, el valor màxim de descompte només s’aplicarà als descomptes amb un màxim establert.

Nota: només pots aplicar un descompte específic a una venda una vegada.

Aplicació de descomptes als grups de clients

Amb el Directori de clients de Square, pots crear grups de clients basats en les interaccions amb el teu negoci.

A la col·lecció d’articles també pots crear descomptes i, tot seguit, associar-ne un a un grup de clients o a un grup intel·ligent a la pàgina Gestiona descomptes de grup, tant als dispositius TPV Square amb iOS com al Tauler de control en línia de Square. El descompte s’aplicarà automàticament quan s’afegeixi un client del grup a una transacció amb productes afegits a qualsevol TPV. Això permet agilitzar el procés de pagament, tant per a tu com per als clients. Un cop associats, els descomptes es podran aplicar des de tots els TPV.

  1. Al Tauler de control en línia de Square o a l’aplicació de Square, selecciona Articles > Descomptes.

  2. Selecciona Crea un descompte.

  3. Activa Normes del descompte i selecciona Grup de clients .

  4. Ara podràs seleccionar el grup de clients al qual vols que s’apliqui automàticament aquest descompte.

El descompte s’aplicarà automàticament en afegir un client del grup a una transacció des de qualsevol TPV. Això agilitzarà el procés de pagament, tant per a tu com per als clients.

A més, tot client que afegeixis a un grup amb un descompte associat rebrà el descompte automàticament en el moment de fer una transacció.

Pots obtenir més informació sobre com crea descomptes o gestiona filtres i grups personalitzats amb els Grups de clients.

No trobes el que necessites?