Inici>Gestiona el Directori de clients amb Cites Square, Fidelització Square, Màrqueting Square i Square per a comerços

Com bescanvien les recompenses, els clients?

Els comerços de Square poden enviar recompenses als clients mitjançant un missatge de text, que tu pots bescanviar visitant el comerç.

Inscriu-te al programa de fidelització d’un comerç de Square

Hi ha diverses maneres d'inscriure's al programa de Fidelització Square d'un comerç que hi participi: durant el procés de pagament al mateix negoci, en completar una transacció de Factures Square o bé a través d'una invitació per correu electrònic, que s'envia si no t'hi vas inscriure després de fer l'última compra que complís els requisits. T'hi has d'inscriure introduint el teu número de telèfon. Els punts i recompenses que obtinguis s'associaran amb aquest número, així que procura fer servir sempre el mateix, paguis com paguis.

Nota: d'acord amb les normes del programa de fidelització del comerç, només tindràs l'opció d'inscriure-t'hi després de fer una compra que compleixi els requisits per obtenir punts.

Registra't al TPV

Durant el procés de pagament, es mostrarà una pantalla d’inscripció que et demanarà el número de telèfon perquè et registris al programa de fidelització del negoci o perquè entris al teu compte de fidelització si ja en tens un. Introdueix els 10 dígits del teu número de telèfon per reclamar els punts. Aleshores, rebràs un missatge de text de confirmació amb un enllaç a la pàgina d'estat de fidelització.

Un cop s'hagi aprovat el pagament, se't demanarà que decideixis com vols rebre els rebuts: de manera digital per correu electrònic o missatge de text, o no rebre'n. 

Registra't per correu electrònic després d'una compra

Si has visitat un comerç amb programa de fidelització i no has reclamat el punt que et corresponia durant el procés de pagament, t'enviarem una invitació perquè t'hi inscriguis i puguis reclamar el punt després de cada compra que facis, sempre que compleixi amb els requisits. Per inscriure-t'hi:

  1. Busca un correu electrònic del comerç que parli del programa de fidelització.

  2. Segueix les indicacions per demanar els punts.

  3. Introdueix el teu número de telèfon i selecciona Demana els punts.

Veuràs una confirmació i una invitació per comprovar el teu estat de fidelització. Pots fer-ho en qualsevol moment seguint aquest enllaç.

Nota: pot ser que els correus electrònics d'invitació per inscriure-t'hi tardin unes quantes hores a arribar-te a la safata d'entrada després de la compra. Només els rebràs si has proporcionat una adreça electrònica per obtenir un rebut digital.

Inscriu-te mitjançant una factura Square

Les Factures Square es poden enviar a través de l'adreça electrònica o el número de telèfon mòbil que hagis registrat al negoci. Un cop rebis una factura, segueix els passos que t'indiquem a continuació per inscriure't o registrar-te al programa de Fidelització Square del negoci:

  1. A la pàgina de resum de la factura, selecciona Inscriu-t'hi o registra-t'hi.

  2. A la pantalla següent, introdueix el teu número de telèfon.

  3. Selecciona Inscriu-t'hi o registra-t'hi i procedeix a completar el pagament de la factura. Veuràs els punts disponibles que hagis obtingut a dalt de tot de la pàgina.

  4. Un cop s'hagi completat el pagament de la factura, selecciona Fes un seguiment del progrés de les recompenses per veure'n l'estat, la informació del compte i els punts disponibles.

Nota: en aquests moments, els compradors només poden acumular punts quan completin el pagament d'una factura. Els compradors no poden bescanviar cap de les recompenses disponibles mitjançant els pagaments de Factures Square, però poden demanar-ne durant el procés de pagament al TPV o a través d'un web de Vendes en línia Square.

Consulta el teu estat de Fidelització Square

En inscriure't al programa de fidelització d'un comerç de Square, rebràs un missatge de text de benvinguda amb un enllaç a la teva pàgina d'estat. Allà, hi podràs veure el progrés que vagis fent fins que rebis una recompensa, les recompenses que hagis rebut, el nivell actual, les targetes de pagament vinculades i una vista general de l'activitat de recompenses que tinguis amb aquell comerç.

Per consultar el teu estat de fidelització amb un comerç concret de Square: 

  1. Ves a l'enllaç de la pàgina d'estat de fidelització del comerç de Square. 

  2. Introdueix el número de telèfon i selecciona Demana un codi de fidelització.

  3. Introdueix el codi de fidelització que hagis rebut per missatge de text i, a continuació, selecciona Inicia la sessió.

  4. En cas que no t'hagis inscrit al programa de fidelització del comerç, se't demanarà que t'hi inscriguis per començar a acumular punts.

Si ja no tens el missatge de text de benvinguda amb l'enllaç a la pàgina de l'estat, te'l pots reenviar la pròxima vegada que reclamis un punt. Només has de tocar el camp que conté el teu número de telèfon i es tornarà a enviar el missatge amb l'enllaç.

Nota: per inscriure't al programa de fidelització d'un venedor de Square i consultar el teu estat de fidelització, has de tenir un número de telèfon mòbil.

Bescanvia les recompenses

Quan visites un comerç, pots bescanviar les recompenses que hagis rebut indicant el teu nom o número de telèfon al personal de caixa.

Si pagues amb una targeta de dèbit o crèdit que estigui vinculada al teu compte de fidelització, també pots seleccionar una recompensa durant el procés de pagament i aplicar-la a la compra en curs. Nota: ara per ara, aquesta funció només està disponible per als venedors de Square que fan servir dispositius iOS.

Quan bescanvies una recompensa, l'extracte de la targeta pot mostrar un càrrec pendent per l'import total de la transacció. Quan la transacció es completi, normalment entre 1 i 2 dies després, el càrrec reflectirà el preu amb el descompte. També pot ser que rebis un missatge de text un cop el negoci hagi actualitzat el teu estat de fidelització. 

Nota: si has vinculat Fidelització als rebuts, pots veure quants punts acabes de guanyar donant una ullada al rebut digital. També pots fer clic a l'enllaç de la pàgina d'estat de fidelització que hi ha al rebut per obtenir més informació sobre el programa de fidelització, com ara les recompenses que hi tens disponibles i l'historial d'activitat. No obstant això, actualment els punts de fidelització obtinguts només es mostren als rebuts digitals i no als rebuts impresos.

Desvincula les targetes de pagament

En inscriure't al programa de fidelització d'un comerç de Square, rebràs un missatge de text de benvinguda amb un enllaç a la teva pàgina d'estat i informació sobre les targetes de pagament que hi tens vinculades. Pots desvincular-ne qualsevol a la pàgina d'estat de fidelització.

Preguntes freqüents sobre el bescanvi de recompenses

Com ha obtingut Square la meva informació de contacte?

Quan visites un negoci i dones la teva adreça electrònica per rebre rebuts digitals, el negoci et pot enviar missatges a través de Square que incloguin descomptes i recompenses, així com informació sobre el programa de fidelització.

Nota: si proporciones un número de telèfon, els programes de fidelització de Square el faran servir per supervisar les teves visites i informar-te de les recompenses que aconsegueixis.

Com puc actualitzar les meves preferències de correu electrònic per als rebuts dels comerços de Square?

Obre qualsevol correu electrònic que hagis rebut d'un comerç de Square i fes clic a Gestiona les preferències. Aquí t'expliquem com gestiona les preferències dels rebuts.

Puc bescanviar una part d'una recompensa i guardar la diferència per a més endavant?

Ara per ara, no. Les recompenses només es poden bescanviar una vegada. Si no bescanvies el valor total de la recompensa, no en podràs bescanviar la resta més endavant.

No trobes el que necessites?