Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Localitza les transferències

Els pagaments acceptats amb Square s’envien directament al teu compte bancari vinculat seguint el calendari de transferències de Square. Si no trobes una transferència, revisa la informació següent per comprovar que hagis descartat els problemes més habituals:

Mostra la informació de les transferències

Des del Tauler de control en línia de Square

 1. Ves a Diners > Saldo al Tauler de control en línia de Square.

 2. Si tens més d’un punt de venda, tria el que vulguis veure.

 3. Fes clic a Mostra totes les transferències.

 4. Fes servir l’eina de selecció de dates per afinar l’interval de la cerca de les transferències. També pots fer clic al centre de l’eina de selecció per a veure el calendari complet.

 5. Fes clic a qualsevol transferència de la llista per veure’n els detalls, com ara el mètode amb què s’ha fet la transferència, els tres últims dígits del compte bancari on s’ha enviat, els pagaments individuals amb targeta de la transferència o els detalls de seguiment relacionats.

Des de l’aplicació de TPV Square

 1. Toca Més a la barra de navegació de la part inferior de la pantalla.

 2. Toca Saldo.

 3. Toca Mostra tota l’activitat.

 4. Els informes de transferències es mostraran a l’Historial. Fes clic a qualsevol transferència de la llista per veure’n els detalls, com ara el mètode amb què s’ha fet la transferència, els tres últims dígits del compte bancari on s’ha enviat, els pagaments individuals amb targeta de la transferència o els detalls de seguiment relacionats.

Nota: si tens problemes per localitzar una transferència concreta des de l’aplicació de Square, pot ser que hagis iniciat la sessió en altre un punt de venda. Tanca la sessió de l’aplicació tocant Més i després Tanca la sessió, i torna-la a iniciar per triar el punt de venda correcte.

Revisa el calendari de transferències

 • Consulta les hores límit del calendari de transferències de Square. Si s’han acceptat pagaments després de les 17:00 CET o del s’ha personalitzat el tancament del dia, s’enviaran amb la propera transferència.

 • Els caps de setmana no s’envien transferències. Els pagaments que hagis acceptat divendres, dissabtes o diumenges arribaran al teu compte bancari el dilluns següent.

 • La majoria de bancs tanquen els caps de setmana i festius. Si cauen en aquests dies, les transferències enviades per Square solen tardar una mica més.

Comprova els pagaments

 • Comprova que els pagaments s’hagin processat correctament. Per veure si un pagament s’ha completat, pots consultar la secció Transaccions a l’aplicació de TPV Square o al Tauler de control en línia de Square.

 • Comprova que tots els pagaments s’hagin processat com a pagaments amb targeta i no s’hagin registrat com a efectiu, xecs o altres mètodes de pagament: en aquests casos, Square no processa els diners.

Revisa el teu compte de Square

 • Revisa els correus electrònics o les notificacions per comprovar si l’equip de Comptes s’ha posat en contacte amb tu per obtenir més informació del teu compte de Square. Descobreix més Preguntes freqüents sobre la suspensió de les transferències.

 • Si tens diversos comptes o punts de venda de Square, assegura’t que s’ha iniciat la sessió del dispositiu al punt de venda o al compte actiu de Square que estigui associat amb el compte bancari vinculat. No es poden transferir fons entre punts de venda o comptes de Square. Pots transferir fons fora de Square o emetre un reembossament i iniciar la sessió al compte o al punt de venda correctes per tornar a processar el pagament. Tingues en compte que necessitaràs la targeta de pagament original o les dades del client.

 • Comprova l’estat del punt de venda. Si estaves acceptant pagaments en un punt de venda desactivat, l’hauràs de tornar a activar, esperar que s’esborrin les transferències i, a continuació, tornar-lo a desactivar. Procura iniciar la sessió al punt de venda adequat abans de continuar acceptant pagaments als TPV.

Consulta el teu compte bancari

 • Comprova que el s’ha verificat el compte bancari. Si el teu banc s’ha desvinculat del teu compte de Square, els fons romandran al teu compte de Square fins que es torni a vincular el compte bancari.

 • Pots vincular diversos comptes bancaris externs al teu compte de Square des de la secció Comptes bancaris del Tauler de control en línia de Square. Procura consultar el compte bancari vinculat correcte per al punt de venda en qüestió, en cas que tinguis diversos punts de venda amb Square.

 • Comprova si hi ha cap transferència pendent a la secció Saldo del Tauler de control en línia de Square. Les transferències pendents es completaran i haurien d’arribar el següent dia feiner.

 • Pots identificar les transferències que Square ha enviat al teu compte bancari vinculat cercant Square Inc a l’extracte bancari.

 • Comprova que el teu compte de Square no estigui vinculat a un compte bancari tancat. Si les transferències s’estan enviant a un compte bancari tancat, posa’t en contacte amb el nostre equip d’atenció al venedor.

Si encara tens problemes per localitzar les teves transferències, revisa el correu electrònic per veure si Square s’ha posat en contacte amb tu. Si és el cas, respon al correu electrònic que hagis rebut. No t’oblidis de revisar la carpeta de correu brossa, ja que pot ser que alguns filtres de correu electrònic hi enviïn els missatges de Square automàticament.