Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Localitza les transferències

Els pagaments acceptats amb Square s’envien directament al compte bancari vinculat seguint el calendari de transferències de Square. Si no trobes una transferència, revisa la informació següent per comprovar que hagis descartat els problemes més habituals:

Mostra la informació de les transferències

Des del tauler de control en línia de Square

  1. Ves a Diners > Saldo al Tauler de control en línia de Square.

  2. Si tens més d’un punt de venda, tria el que vulguis veure.

  3. Fes clic a Mostra totes les transferències.

  4. Fes servir l’eina de selecció de dates per definir l’interval de dates de la cerca de transferències. També pots fer clic al centre de l’eina de selecció de dates per veure tot el calendari.

  5. Fes clic a qualsevol transferència de la llista per veure’n els detalls, com ara el mètode amb què s’ha fet la transferència, els tres últims dígits del compte bancari on s’ha enviat, els pagaments individuals amb targeta de la transferència o els detalls de seguiment relacionats.

Des de l’aplicació de TPV Square

  1. Toca Més a la barra de navegació de la part inferior de la pantalla.

  2. Toca Saldo.

  3. Toca Mostra tota l’activitat.

  4. Els informes de les transferències es mostraran a Historial. Toca qualsevol transferència de la llista per veure’n els detalls, com ara el mètode amb què s’ha fet la transferència, els tres últims dígits del compte bancari on s’ha enviat, els pagaments individuals amb targeta de la transferència o els detalls de seguiment relacionats.

Nota: si no trobes una transferència concreta a l’aplicació de Square, pot ser que tinguis la sessió iniciada en un altre punt de venda. Per tancar la sessió a l’aplicació, toca Més i, a continuació, Tanca la sessió. Torna a iniciar la sessió per triar el punt de venda correcte.

Revisa el calendari de transferències

  • Consulta les hores límit del calendari de transferències de Square. Si els pagaments es van acceptar després de l’hora límit de pagament (17:00 CET) o del s’ha personalitzat el tancament del dia, s’enviaran amb la propera transferència.

  • Els caps de setmana no s’envien transferències. Els pagaments que hagis acceptat divendres, dissabtes o diumenges arribaran al teu compte bancari el dilluns següent.

  • La majoria de bancs tanquen els caps de setmana i festius. Si cauen en aquests dies, les transferències enviades per Square solen tardar una mica més.

Comprova els pagaments

  • Comprova que els pagaments s’hagin processat correctament. Per veure si un pagament s’ha completat, pots consultar la secció Transaccions a l’aplicació de TPV Square o al Tauler de control en línia de Square.

  • Comprova que tots els pagaments s’hagin processat com a pagaments amb targeta i que no s’hagin registrat com a efectiu, xecs o altres mètodes. En aquests casos, Square no processa els diners.

Revisa el teu compte de Square

  • Revisa els correus electrònics o les notificacions per comprovar si l’equip de Comptes s’ha posat en contacte amb tu per obtenir més informació del teu compte de Square. Aquí pots consultar les Preguntes freqüents sobre la suspensió de les transferències.

  • Si tens diversos comptes o punts de venda de Square, assegura’t que el teu dispositiu tingui iniciada la sessió al compte o al punt de venda actiu de Square associat al compte bancari vinculat. L’opció de transferir fons entre comptes o punts de venda de Square no està disponible. Pots optar per transferir fons fora de Square o emetre un reembossament i iniciar la sessió al compte o al punt de venda de Square correcte per tornar a processar el pagament. Tingues en compte que necessites la targeta de pagament original o les dades del client.

  • Consulta l’estat del punt de venda. Si estaves acceptant pagaments en un punt de venda desactivat, l’hauràs de tornar a activar, esperar que es facin les transferències i, a continuació, tornar-lo a desactivar. Procura iniciar la sessió al punt de venda adequat abans de continuar acceptant pagaments als TPV.

Comprova el compte bancari

  • Comprova que el s’ha verificat el compte bancari. Si el teu banc s’ha desvinculat del teu compte de Square, els fons romandran al compte fins que torni a vincular-s’hi.

  • Pots vincular diversos comptes bancaris externs al teu compte de Square des de la secció Comptes bancaris del tauler de control en línia de Square. Si tens diversos punts de venda amb Square, assegura’t que el compte bancari vinculat que consultes sigui el correcte per al punt de venda.

  • Comprova si hi ha cap transferència pendent a la secció Saldo del tauler de control en línia de Square. Les transferències pendents es completaran i haurien d’arribar el següent dia feiner.

  • Pots identificar les transferències que Square ha enviat al teu compte bancari vinculat cercant Square Inc a l’extracte bancari.

  • Assegura’t que el teu compte de Square no estigui vinculat a un compte bancari tancat. Si les transferències s’envien a un compte bancari tancat, posa’t en contacte amb el nostre equip d’atenció al venedor.

Si encara tens problemes per localitzar les transferències, revisa el correu electrònic per veure si Square s’ha posat en contacte amb tu. Si és el cas, respon al correu. No t’oblidis de revisar la carpeta de correu brossa, ja que pot ser que alguns filtres de correu electrònic hi enviïn els missatges de Square automàticament.

No trobes el que necessites?