Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Seguretat

Restableix la contrasenya

Si tens problemes per iniciar la sessió al teu compte de Square o per restablir la contrasenya, amb els consells que trobaràs a continuació podràs tornar a acceptar pagaments.

Restableix la contrasenya en línia

  1. Ves a squareup.com/password.

  2. Introdueix l’adreça electrònica associada al teu compte de Square i > fes clic a Envia les instruccions.

  3. Busca el codi de verificació al correu electrònic: a la safata d’entrada, hi trobaràs un missatge amb l’assumpte «Sol·licitud de restabliment de la contrasenya». Si no localitzes el missatge, comprova que no estigui a la carpeta de correu brossa.

  4. Introdueix el codi de verificació de la teva adreça electrònica i fes clic a Verifica.

  5. Crea una contrasenya nova.

Restableix la contrasenya a l’aplicació

Per restablir la contrasenya des de l’aplicació de Square o l’aplicació Tauler de control de Square:

  1. Toca Has oblidat la contrasenya? a la pantalla d’inici de sessió.

  2. Introdueix l’adreça electrònica associada al teu compte de Square i > toca Envia.

T’enviarem un correu electrònic amb instruccions per restablir la contrasenya.

Problemes amb el correu electrònic per restablir la contrasenya

Si tens problemes amb el correu electrònic per restablir la contrasenya, és possible que hagis creat el compte de Square amb una adreça electrònica diferent de la que estàs introduint al camp d’adreça electrònica. Prova aquests passos per resoldre el problema:

  • Comprova que l’adreça electrònica que has introduït al camp de restabliment de contrasenya sigui la mateixa que fas servir per accedir al compte de Square.

  • Confirma l’adreça electrònica que has fet servir per crear el compte de Square cercant missatges de Square a les bústies del correu electrònic.

  • Revisa la carpeta de correu brossa, perquè a vegades els filtres de correu brossa classifiquen els missatges de Square com a correu brossa.

  • Si t’apareix un missatge que diu Aquest testimoni ja s’ha utilitzat, ves a square.com/dashboard al navegador per confirmar que has tancat la sessió al Tauler de control i Restableix la contrasenya de nou.

Seguretat del compte

De cara al futur, pots activar la verificació en dos passos per protegir el compte de qualsevol accés no autoritzat i perquè la teva informació personal i empresarial estigui encara més segura.

Aquí tens més informació sobre la verificació en dos passos i sobre com activar-la per al teu compte.

No trobes el que necessites?