Sol·licita codis d’accés al TPV

A qui va dirigit aquest article?
Només els propietaris de comptes poden sol·licitar codis d’accés per als TPV i modificar el codi d’accés del propietari.

Informació sobre els codis d’accés.

Un cop creïs els conjunts de permisos i comparteixis els codis d’accés amb l’equip, pots activar els codis d’accés al TPV Square perquè els empleats comencin a fer-los servir. Amb els codis d’accés, els empleats poden iniciar la sessió al TPV amb els nivells de permisos que tenen assignats.

Hi ha tres tipus de codis d’accés:

• Codi d’accés del propietari: té el nivell màxim de permisos i permet accedir a totes les dades confidencials i gestionar el TPV. Els propietaris en rebran un quan configurin l’equip.

• Contrasenya de l’equip: l’equip pot compartir un codi d’accés per iniciar la sessió al TPV fent servir els permisos de l’equip. No obstant això, amb aquest codi no podràs fer un seguiment personalitzat de les hores, les vendes i l’activitat.

• Codi d’accés personal: cada empleat pot iniciar la sessió al TPV amb un codi d’accés únic de 4 dígits i els permisos corresponents al seu càrrec. En assignar codis d’accés als empleats en lloc de fer ser una única contrasenya de l’equip, els propietaris de comptes podran fer un seguiment de les vendes, les hores i l’activitat de cadascun d’ells.

Abans de començar

Pots activar les contrasenyes de l’equip des de l’aplicació de TPV Square o el Tauler de control, i modificar els codis d’accés dels propietaris des del Tauler de control. Pots modificar els codis d’accés personals dels empleats en modificar els seus perfils, així com modificar la contrasenya de l’equip en modificar-ne els conjunts de permisos.

Per activar els codis d’accés al TPV, hauràs de tenir com a mínim un empleat amb un conjunt de permisos assignat. Els empleats també han de tenir configurat un TPV compartit com a punt d’accés als seus permisos. Consulta més informació sobre com crear i modificar conjunts de permisos o afegir i gestionar empleats.

Un cop configurats els permisos i els empleats, pots gestionar tots els codis d’accés des d’un mateix lloc al Tauler de control de Square.

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i ves a Personal > Equip > Permisos

2. Selecciona Gestiona els codis d’accés

Selecciona Gestiona els codis d’accés. Activa les contrasenyes de l’equip

Pots fer-ho des de l’aplicació de TPV Square.

1. Obre l’aplicació de Square i selecciona ≡ Més > Configuració > Seguretat.

2. Activa l’opció Codis d’accés. És possible que hagis d’introduir el codi d’accés del propietari per continuar amb el procés.

3. Activa l’opció Contrasenya de l’equip perquè es pugui fer servir la contrasenya de l’equip compartida en aquest dispositiu.

4. Toca Modifica la contrasenya de l’equip per modificar-la.

5. Si vols, a la secció Sol·licita el codi d’accés, selecciona per a quines tasques vols que se sol·liciti un codi d’accés i si vols que sigui temporal o indefinit.

Modifica el codi d’accés del propietari

Pots modificar el codi d’accés del propietari al Tauler de control de Square des de la pantalla Gestiona els codis d’accés de la configuració del compte.

From your team member list:

1. Sign in to your Square Dashboard, and go to Staff & payroll > Team > Team members.
  2. Select the account owner’s name.
  3. Under Permissions, select Edit.
  4. In the Credentials section, enter a custom, four-digit passcode or select Generate to create one at random.
  5. Select Save.

From your account settings:

1. Sign in to your Square Dashboard, and select Settings > Account & Settings > Personal Information > Sign in and security.
  2. For Personal POS Passcode, select Update.
  3. Enter a new passcode or generate a new passcode at random.
  4. Select Confirm.