Recopila dades dels clients durant les reserves online amb els camps de perfil

Amb una subscripció al Pla Plus de Cites Square o al pla Prèmium, podràs fer servir aquests camps per recopilar informació específica dels clients quan facin reserves online per adaptar i personalitzar els serveis i les classes a les seves preferències.

Et seran útils per aconseguir més informació, a més de les dades predeterminades que es recopilen durant la reserva (nom, cognoms, número de telèfon i adreça electrònica).

Les reserves online han d’estar activades per fer servir aquesta funció. Consulta com activar-les aquí

Crea camps de perfil dels clients

Al directori de clients trobaràs aquests camps predeterminats:

• Data de naixement

• Adreça

Per recopilar més informació, pots crear camps personalitzats. Consulta com crear-los aquí

Afegeix camps de perfil dels clients a les reserves online

Un cop els hagis creat, podràs afegir-los al procés de reserva online.

Al Tauler de control de Square:

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Cites Square i ves a Reserves online > Configuració. Desplaça’t fins a Camps de perfil dels clients.

2. Per afegir camps per recopilar informació quan els clients reservin cites i classes, fes clic a Afegeix un camp personalitzat a les seccions Quan els clients reservin una cita o Quan els clients reservin una classe.

3. Selecciona un camp i fes clic a Desa. Els clients hauran d’introduir la informació corresponent quan facin una reserva online.

A l’aplicació de TPV de Cites Square:

1. Obre l’Square Appointments POS app.

2. Selecciona Més > Reserves online. A la secció Configuració, toca Camps de perfil dels clients.

3. Per afegir camps per recopilar informació quan els clients reservin cites i classes, fes clic a Afegeix un camp personalitzat a les seccions Quan els clients reservin una cita o Quan els clients reservin una classe.

4. Selecciona un camp i fes clic a Desa. Els clients hauran d’introduir la informació corresponent quan facin una reserva online.

Nota: pots afegir fins a 5 camps. Aquests camps es mostraran als clients quan facin una reserva online i són totalment opcionals. Per modificar l’ordre en què apareixen, elimina’ls i afegeix-los de nou en l’ordre que vulguis.

Elimina els camps de perfil dels clients de les reserves online

Pots eliminar aquests camps en qualsevol moment.

Al Tauler de control de Square:

1. Inicia la sessió al Square Appointments Dashboard i ves a Reserves online > Configuració. Desplaça’t fins a Camps de perfil dels clients.

2. A la secció Quan els clients reservin una cita, fes clic a la icona de la paperera i, a continuació, a Elimina per eliminar qualsevol camp que es mostra als clients quan reserven una cita.

3. Repeteix els mateixos passos per a les classes.

A l’aplicació de TPV de Cites Square:

1. Obre l’Square Appointments POS app.

2. Selecciona Més > Reserves online. A la secció Configuració, toca Camps de perfil dels clients.

3. A la secció Quan els clients reservin una cita, fes clic a la icona de la paperera i, a continuació, a Elimina per eliminar qualsevol camp que es mostra als clients quan reserven una cita.

4. Repeteix els mateixos passos per a les classes.

Mostra els camps de perfil dels clients

Podràs consultar aquests camps a les cites i les classes, així com als perfils dels clients al directori.

Mostra els camps de perfil a les cites:

Quan els clients omplin els camps de perfil en reservar una cita online, podràs consultar-ne la informació a les seves cites, a la secció Client
així com en crear o modificar una cita.

Mostra els camps de perfil a les classes:

Quan els clients omplin els camps de perfil en reservar una classe online, podràs consultar-ne la informació a les seves cites, a la secció Client

Mostra els camps de perfil al directori de clients:

També podràs consultar-los al directori de clients. Per personalitzar l’ordre dels camps, ves a la pestanya Configuració i selecciona Configura els perfils.