Torna a l’inici

Resolució de problemes de Google Workspace amb Vendes en línia Square

Si tens problemes per accedir a Google Workspace a través de Vendes en línia Square o amb la seva gestió, prova els passos que t’indiquem a continuació.

No puc iniciar la sessió

Si no pots entrar al compte de Google Workspace:

  • Inicia la sessió a admin.google.com i accepta les condicions del servei.

  • Si se’t mostra l’error Fes servir l’adreça electrònica d’administrador, comprova que hagis iniciat la sessió amb el compte d’administrador de Google.

Se m’ha bloquejat l’accés al compte

Si no pots accedir al compte de Google Workspace:

No puc enviar ni rebre correus electrònics

En aquest cas:

  • Amb dominis de Square: assegura’t que els registres MX dirigeixen a Google i els DNS, a Square. Consulta com gestiona els registres dels dominis de Vendes en línia Square per a més informació.

  • Amb dominis externs: posa’t en contacte amb el proveïdor per assegurar-te que els registres MX dirigeixen a Google i els DNS, a Square.

Problemes amb la facturació

Si no pots renovar la subscripció a Google Workspace:

  • Assegura’t que els registres MX dirigeixen a Google i els DNS, a Square.

  • Comprova que la informació de facturació estigui actualitzada.

Nota: si tens més consultes al respecte, per exemple, per aprofitar la resta dels serveis i funcions de Google a Google Workspace, posa’t en contacte amb el servei d’atenció al venedor de Square per desvincular la subscripció del compte de Square i facturar-la directament a travçes de Google.


Per solucionar els problemes de manera més eficient, segueix aquests passos abans de posa’t en contacte amb el servei d’Atenció al venedor de Square.

No trobes el que necessites?