Migra l’equip de Crew a l’aplicació de Square per a equips

Com ja sabràs, Square va adquirir Crew. A partir del març del 2024, podràs provar Personal Square de franc i migrar l’equip a l’aplicació de Square per a equips, des d’on podràs gestionar els horaris, els registres d’hores i la informació dels empleats. Si no ho fas pel teu compte, s’iniciarà automàticament la prova gratuïta de Personal Square segons el calendari següent i convidarem els empleats a descarregar l’aplicació de Square per a equips de franc.

• Crew Free: març del 2024

• Crew Pro: abril del 2024

• Crew Enterprise: maig del 2024

Nota: només es podran migrar a Square els comptes de Crew dels Estats Units, el Canadà, el Regne Unit, Irlanda, França, Austràlia, el Japó, Espanya i Mèxic.

Perquè aquesta transició sigui senzilla per a tu i l’equip, ja ens hem encarregat d’algunes coses:

• T’hem creat un compte de comerç de Square basant-nos en el que tens a Crew. Per activar-lo, segueix les instruccions de l’aplicació de Crew.

• Quan activis la prova gratuïta de Personal Square i el compte de Square, convidarem automàticament tots els empleats a crear els seus comptes de Square i descarregar l’aplicació de Square per a equips. Pots cancel·lar el pla de Personal Square en qualsevol moment a través del Tauler de control de Square i pagar només la subscripció que tinguis fins a final de mes. Com que no podem prorratejar els plans de Personal Square, continuaràs tenint accés a les funcions de pagament incloses en el pla fins que finalitzi el cicle de facturació. A més, podràs tornar a subscriure-t’hi en qualsevol moment.

• Hem importat les dades de Crew des de l’1 de gener del 2023 fins a la data d’avui.  Un cop hagis iniciat la sessió al compte de Square, podràs consultar tots els empleats, els torns programats, les sol·licituds de temps lliure, els missatges, els comunicats i els fitxers de l’equip corresponents a aquestes dades. D’altra banda, tingues en compte que el 30 de setembre del 2024 s’eliminaran tots els missatges i el contingut multimèdia anteriors a l’1 de gener del 2023.

• Si decideixes no traslladar l’equip a l’aplicació de Square per a equips, el 30 de juny del 2024 ja no podràs accedir al compte de Crew, que inclou l’aplicació i el centre de control. Assegura’t de descarregar qualsevol altra dada abans de perdre-hi l’accés.

Nota: perquè el canvi a Square sigui més senzill, no es podran crear organitzacions a Crew des de febrer del 2024. A partir del març del 2024, no s’acceptaran subscripcions noves a Crew ni es podrà actualitzar.

Preus i funcions de Personal Square

Moltes de les funcions de l’aplicació de Crew estan disponibles a Personal Square. Compara les funcions dels plans de Personal Square per comprendre què ofereix el teu. El preu mensual del pla de Personal Square per a clients heretats de Crew serà de 33 € per punt de venda o 2 € per empleat al mes.

Missatges i comunicats

Funció Crew Pro Crew Enterprise Pla de Personal Square per a clients heretats de Crew
Missatges individuals i de grup ✔️ ✔️ ✔️
Confirmacions de lectura i reaccions ✔️ ✔️ ✔️
Anuncis ✔️ ✔️ ✔️
Arxius adjunts ✔️ ✔️ ✔️
Justificants de recepció ✔️ ✔️
Enviament des de mòbil o web ✔️ ✔️ ✔️

Gestió de la informació

Funció Crew Pro Crew Enterprise Pla de Personal Square per a clients heretats de Crew
Fitxers de l’equip ✔️ ✔️ ✔️
Recursos de l’equip ✔️ ✔️
Llista d’empleats i directori de persones ✔️ ✔️ ✔️

Optimització de la mà d’obra

Funció Crew Pro Crew Enterprise Pla de Personal Square per a clients heretats de Crew
Calendari de torns i torns recurrents ✔️ ✔️ ✔️
Integracions per gestionar la mà d’obra i el calendari ✔️
Plantilla de calendari d’Excel ✔️ ✔️
Funcions per cobrir torns, sol·licituds de temps lliure i disponibilitat dels empleats ✔️ ✔️ ✔️
Disponibilitat pròxima i aprovacions dels gerents ✔️ ✔️
Reunions ✔️ ✔️
Calendari de fotos ✔️ ✔️

Reconeixement i cultura empresarial

Funció Crew Pro Crew Enterprise Pla de Personal Square per a clients heretats de Crew
Reconeixement ✔️ ✔️
Cultura ✔️ ✔️

Gestió de tasques empresarials

Funció Crew Pro Crew Enterprise Pla de Personal Square per a clients heretats de Crew
Funcions de gestió de tasques ✔️ ✔️

Controls d’administrador per a Gestió d’equips

Funció Crew Pro Crew Enterprise Pla de Personal Square per a clients heretats de Crew
Creació de grups ✔️ ✔️ ✔️
Conjunts d’organitzacions ✔️

Eines de compliment normatiu

Funció Crew Pro Crew Enterprise Pla de Personal Square per a clients heretats de Crew
Funcions de compliment normatiu ✔️ ✔️

Integracions

Funció Crew Pro Crew Enterprise Pla de Personal Square per a clients heretats de Crew
Integracions per gestionar la mà d’obra ✔️

Familiaritza’t amb l’aplicació de Square per a equips

Descobreix com funciona Personal Square i on trobar les funcions habituals de Crew a l’aplicació de Square per a equips.

Comunicació entre l’equip

Consulta i gestiona les comunicacions de grup, incloent-hi les confirmacions de lectura i les reaccions, a la pestanya Missatges.

Envia comunicats des de la pestanya Missatges de l’aplicació de Square per a equips.

Gestió de la informació

Trobaràs els fitxers de l’equip a la pestanya Més de l’aplicació de Square per a equips.

També podràs consultar la llista d’empleats a la pestanya Més de l’aplicació de Square per a equips.

Horaris

Ves a la pestanya Calendari de l’aplicació de Square per a equips per consultar els horaris, tal com es mostren a la vista del gerent i dels empleats.

Sol·licituds de temps lliure

Gestiona les sol·licituds de temps lliures des de la pestanya Més.

Disponibilitat dels empleats

Els empleats poden actualitzar la seva disponibilitat des de la pestanya Calendari.

Si decideixes no traslladar l’equip a l’aplicació de Square per a equips, el 30 de juny del 2024 ja no podràs accedir al compte de Crew, que inclou l’aplicació i el centre de control.

Trobaràs més informació sobre com configurar l’equip a Square

Per crear un empleat a l’aplicació de Square per a equips:

1. Inicia-hi la sessió i fes clic a Més > Equip.

2. Fes clic a + a la cantonada superior dreta.

3. Omple el perfil de l’empleat. Introdueix-ne el nom i l’adreça electrònica o el número de telèfon. Cal afegir una adreça electrònica o un número de telèfon únics per acabar de crear el perfil de l’empleat. L’identificador és opcional, però et recomanem que l’introdueixis.

Per crear un empleat des del tauler de control en línia de Square:

1. Inicia-hi la sessió i fes clic a Personal > Equip > Empleats.

2. Fes clic a + Empleat.

3. Omple el perfil de l’empleat. Introdueix-ne el nom i l’adreça electrònica o el número de telèfon. Cal afegir una adreça electrònica o un número de telèfon únics per acabar de crear l’empleat. L’identificador és opcional, però et recomanem que l’introdueixis.

Assigna càrrecs i sous

A la pantalla Càrrecs, pots assignar càrrecs i sous per fer el seguiment del cost de la mà d’obra. A més, si fas servir Square, pots consultar el temps que es dedica a cadascuna de les funcions del negoci. Des d’aquí també pots afegir un càrrec principal i un tipus de pagament (per hores o sou).

Si el càrrec ja existeix, fes clic a Càrrec principal per accedir al menú desplegable. Si l’empleat té diversos càrrecs, fes clic a Afegeix un altre càrrec.

Personalitza els permisos

A la pantalla Accés, pots assignar un conjunt de permisos als empleats per determinar quin nivell d’accés tindran al compte. Amb aquesta funció, podran iniciar la sessió a l’aplicació de TPV Square per acceptar pagaments, registrar l’entrada i la sortida o accedir al tauler de control en línia de Square. A més, perquè puguin fer servir la funció de Square Team Communication, pots afegir-los als permisos de l’equip, que s’inclouen com a part del pla Custom de Personal Square, exclusiu per a clients heretats de Crew.

Assegura’t d’introduir el codi d’accés, d’anotar-lo i de compartir-lo amb els empleats. Cada empleat tindrà un codi d’accés propi per accedir a l’aplicació de Square des de qualsevol dispositiu emparellat amb el punt de venda.

En acabar d’introduir la informació del perfil, el càrrec i l’accés, l’empleat rebrà un correu electrònic o un missatge de text amb una invitació per crear les seves credencials i accedir al tauler de control en línia de Square o a l’aplicació de TPV Square des del seu dispositiu. Un cop fet, hauràs creat l’empleat correctament.

Nota: les invitacions caduquen al cap de 30 dies. Els perfils dels empleats no poden tenir la mateixa adreça electrònica ni número de telèfon en un compte concret de Square; és a dir, la informació de contacte ha de ser única, fins i tot si treballa per a diverses empreses.

Desactiva empleats

Si un empleat deixa la feina (sigui de manera temporal o permanent), pots desactivar el seu perfil. Per fer-ho:

1. Ves a Personal > Equip > Llista d’empleats al tauler de control en línia de Square i selecciona un empleat.

2. Fes clic als tres punts per obrir el menú desplegable i selecciona Desactiva.

3. Fes clic a Desactiva.