Inici

Ofereix cupons amb Màrqueting Square

És molt fàcil crear una campanya de Màrqueting Square amb codis promocionals de descomptes perquè els clients els facin servir a Vendes en línia Square. En primer lloc, crea un cupó per a Vendes en línia Square i, a continuació, segueix aquests passos:

  1. A la Vista general de Màrqueting Square, selecciona Crea una campanya > Correu electrònic.

  2. A la secció de campanyes úniques, selecciona Ofereix un cupó. Selecciona Següent per continuar.

  3. Selecciona la secció de cupons de la campanya.

  4. Al tauler d’edició, selecciona Fes servir l’actual.

  5. Introdueix el codi promocional que has creat a la Vista general de Vendes en línia Square. Afegeix un títol, una descripció i una crida a l’acció per a la campanya de correu electrònic i fes servir les mateixes dates de venciment (o configura’l perquè no venci) que has introduït a la Vista general de Vendes en línia Square. Nota: la informació del cupó no se sincronitza entre aquesta secció de la Vista general de Màrqueting Square i la secció de cupons de la Vista general de Vendes en línia Square. Si has de modificar la informació del cupó, ves a la Vista general de Vendes en línia Square.

  6. Un cop hagis acabat de configurar la campanya de màrqueting, tria Selecciona un públic.

  7. Tria el públic al qui vols arribar amb la campanya. També pots compartir la campanya a Facebook amb publicacions gratuïtes o anuncis de pagament per arribar a un públic més ampli.

  8. Després de revisar la campanya, selecciona Envia.

Un cop enviada la campanya, els clients rebran un correu electrònic amb el teu codi promocional de Vendes en línia Square, que només es pot bescanviar online.

Més informació sobre com començar amb Màrqueting Square.

Nota: els cupons de Màrqueting Square que es bescanvien online no es mostraran als informes fins que la comanda corresponent estigui marcada com a completada.

No trobes el que necessites?