Torna a l’inici

Tanca un compte i accepta un pagament amb Square per a restaurants

A qui va dirigit aquest article?
Als empleats o gerents de restaurants que fan servir Square per a restaurants amb qualsevol dels seus plans. És útil per a diversos models de servei, com ara restaurants de menjar ràpid o convencionals, cafès, fleques, pastisseries, bars o clubs.

Abans de començar

Quan els clients vulguin pagar, un empleat haurà de cobrar el compte i tancar-lo. Podria ser a l’inici del servei o durant el mateix, en funció del tipus de restaurant i de com estigui organitzat. Abans de tancar un compte o fer una venda ràpida al TPV de Square per a restaurants:

  • Confirma la comanda: comprova que tots els articles siguin correctes i s’hagin marcat com a completats. Assegura’t d’atendre qualsevol modificació o sol·licitud especial.

  • Revisa la informació del compte: comprova que els articles, les quantitats i els preus siguin correctes. Fes-hi qualsevol canvi necessari o aplica-hi descomptes, si escau.

Assegura’t d’haver configurat les opcions de pagament i del procés de pagament al Tauler de control de Square abans d’acceptar pagaments.

Tanca un compte i accepta un pagament

  1. Obre el compte que vols tancar. 

  2. Si els clients afegeixen propines als comptes en paper, toca Imprimeix el compte per imprimir-lo o Paga per iniciar el procés de pagament.

  3. Selecciona el mètode de pagament corresponent o toca Divideix l’import per dividir el pagament entre els clients o fer servir diversos mètodes.

  4. Processa el pagament amb el TPV i decideix si vols oferir als clients l’opció de deixar una propina directament a la pantalla.

Passos següents

Consulta altres maneres de gestionar els comptes del restaurant:

No trobes el que necessites?