Torna a l’inici

Prioritza comandes amb Square KDS

A qui va dirigit aquest article?
Als propietaris i el personal de restaurants que fan servir Square KDS com a pantalla de cuina amb Square per a restaurants. Square KDS s’inclou en els plans Plus i Prèmium de Square per a restaurants.

Abans de començar

Prioritzar les comandes, agrupar articles idèntics i que cada estació de la cuina disposi de la informació de la comanda corresponent, pot augmentar l’eficiència del personal a l’hora de preparar les comandes més ràpidament.

Prioritza una comanda

Pots prioritzar les comandes i passar-les al capdamunt de la llista. Per prioritzar-ne una:

  1. En una àrea d’emplatat i recollida, toca la comanda que vulguis prioritzar.

  2. Apareixerà l’opció de cancel·lar l’acció. Tindràs tres segons per cancel·lar la priorització i deixar la comanda en la posició original que té a la cua.

  3. Un cop se li acabi el temps al carregador de cancel·lació, es mostrarà a la pantalla un missatge de confirmació, indicant que la comanda s’ha enviat a totes les àrees de preparació relacionades.

Nota: només pots prioritzar una comanda des de l’àrea d’emplatat i recollida. A la vista de comandes finalitzades, la comanda prioritzada ara tindrà un bàner de Prioritzada. Per a les comandes visibles a altres pantalles de cuina, a la mateixa capçalera posarà Prepara-ho ara. Tan bon punt una comanda mostri el bàner Prepara-ho ara, la podràs tocar per silenciar-la a qualsevol àrea de preparació.

Agrupa articles idèntics

Per personalitzar com s’agrupen els articles:

  1. A Square KDS, selecciona Dispositius > Configuració de la cuina> Configuració de la comanda.

  2. Activa l’opció Combina articles idèntics. Els articles amb la mateixa informació es combinaran automàticament en una sola partida.

Si actives l’opció Un sol article per comprovant, s’anul·laran les agrupacions d’articles i cadascun d’ells s’imprimirà de manera automàtica en un comprovant independent.

Nota: l’opció Combina els articles idèntics està desactivada per defecte per a les estacions d’impressió que ja tinguis, però s’activarà de manera predeterminada per a totes les estacions d’impressió que creïs.

Passos següents

Consulta més informació sobre com assignar comandes amb Square per a restaurants als articles següents del Centre d’ajuda:

No trobes el que necessites?