Accessibilitat als dispositius Android

En aquest article t'expliquem com pots ajustar la configuració d'accessibilitat als dispositius Android que fan servir l'aplicació de TPV Square. Per ajustar la configuració d'accessibilitat a l'Square Register, consulta l’Accessibilitat a l'Square Register.

Square funciona perfectament amb eines d'accessibilitat com ara TalkBack. Així ho posem fàcil als venedors que les utilitzin per accedir a les aplicacions de Square en dispositius Android.

Activa TalkBack

TalkBack és un lector de pantalla de Google que està inclòs a la majoria de dispositius Android. En activar TalkBack, el dispositiu llegirà en veu alta el contingut de l'aplicació de Square per ajudar-te a navegar-hi.

Per activar TalkBack:

1. Obre els Ajustaments del teu dispositiu Android.

2. Toca Accessibilitat > TalkBack.

3. Activa TalkBack.

Nota: els passos per activar TalkBack poden variar en funció del teu dispositiu i la versió d'Android.

També pots demanar a Google Assistant que activi TalkBack. Les funcions, serveis i opcions de TalkBack les gestiona Android directament. Si vols rebre més assistència, ves al seu Centre d’ajuda.

Fes que l'aplicació de Square llegeixi en veu alta la informació del client

Es considera informació d'identificació personal qualsevol dada que pugui servir per identificar una persona en concret quan s’utilitza per si sola o juntament amb altres dades rellevants. Aquesta informació inclou el nom, l'adreça electrònica, l'adreça postal i el número de telèfon del client. Per defecte, l'opció de permetre que les eines d'accessibilitat llegeixin en veu alta la informació del client està desactivada.

Pots ajustar la configuració d'accessibilitat perquè la informació del client es llegeixi en veu alta a TPV Square, Cites Square, Square per a restaurants i Factures Square.

Per ajustar la configuració d'accessibilitat:

1. Obre l'aplicació de Square i toca ≡ Més.

2. Toca Configuració > Components > Accessibilitat.

3. Activa Permet que les eines d'accessibilitat llegeixin la informació del client.

4. Revisa l'avís de privacitat del client i toca Acceptar.

Nota: si actives aquesta funció, és responsabilitat teva complir les lleis de privacitat que siguin d’aplicació, com ara fent servir auriculars per evitar que altres persones puguin sentir les dades personals dels clients.