Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Beta | KDS per a Android

Teníem moltes ganes d’oferir-te Square KDS per a Android per al teu negoci. Square KDS és un sistema digital de comandes per a la cuina que es connecta amb Square per a restaurants, TPV Square, Vendes en línia Square i les nostres plataformes de comandes en línia i entrega a domicili. Amb KDS per a Android, podràs organitzar i tramitar les comandes en una pantalla més gran. Dona una ullada a la nostra guia per començar amb KDS d’Android

Uneix-te al programa beta

Per obtenir més informació sobre KDS per a Android i les funcions que tindrà, uneix-te al Comunitat Beta o envia un correu electrònic a l’equip beta a [email protected]. En unir-te al programa, podràs accedir al nostre equip beta, en cas que vulguis aportar comentaris directes o fer preguntes sobre resolució de problemes. A través de la comunitat, també et pots posar en contacte amb altres negocis que fan servir les mateixes funcions. Normalment, aprovem les sol·licituds en un parell de dies. Rebràs una notificació tan bon punt t’hàgim acceptat al grup de proves. 

Preus de la subscripció al KDS

Si no tens la subscripció al pla Plus per a restaurants o a KDS, durant la configuració de la versió beta se’t demanarà que activis una prova gratuïta. Square ampliarà aquesta prova gratuïta durant tot el temps que duri Android Beta.

Si vols mantenir Square KDS per a Android un cop finalitzada la versió beta, hi podràs accedir amb una opció independent de KDS per 15 € + IVA al mes per dispositiu o bé a través del KDS que ve inclòs amb el Pla Plus de Square per a restaurants.

Configura els components

Dispositius recomanats

Square KDS és compatible amb els següents dispositius Android:

Si vols fer servir un dispositiu Android diferent, cal complir els requisits següents:

 • Pantalla de més de 8 polzades

 • RAM de 2 GB

 • OS 9 + Dispositiu

Muntatge dels dispositius

Pots muntar el dispositiu a la paret, però cal evitar zones que puguin tenir flames, aliments greixosos o esquitxades d’aigua a prop.

Suggeriments de muntatge a la paret compatibles amb dispositius Elo o MicroTouch:

Si compres una tauleta Lenovo o Samsung Galaxy de 10 polzades, potser voldràs comprar un suport per al dispositiu, com ara aquests Fundes Lenovo o aquests funda i suport per muntar a la paret.

Exempció de responsabilitat: Block, Inc. no té afiliació amb cap dels fabricants ni distribuïdors de tercers enllaçats anteriorment. Es tracta d’un suggeriment per a la teva comoditat.

Comença amb KDS per a Android

Descarrega l’aplicació

 1. Obre l’aplicació de Google Play Store al dispositiu.

 2. Toca el camp de cerca i cerca Square KDS Beta.

 3. Selecciona Fes-te provador.

 4. Toca Instal·la.

Crea un inici de sessió de Square KDS

Per crear un codi de dispositiu per al teu dispositiu Android:

 1. Ves al Tauler de control en línia de Square i selecciona Dispositius > Pantalles de cuina.

 2. Fes clic a Afegeix una pantalla de cuina.

 3. Introdueix un àlies i selecciona un punt de venda.

 4. Selecciona si vols que el dispositiu sigui una àrea de comandes o d’emplatat i recollida.

 5. Fes clic a Següent.

 6. Selecciona si vols enviar el codi a una adreça electrònica o a un número de telèfon i fes clic a Envia. Aquest codi et farà falta per iniciar la sessió a l’aplicació de Square KDS.

Nota: com que Square KDS és específic per a cada punt de venda, s’hi mostraran totes les comandes que es facin en aquell punt de venda. Podràs filtrar els articles o les comandes per categoria o origen.

Dona un cop d’ull a la nostra guia per començar amb KDS Android per obtenir més informació.

Preguntes més freqüents

Quines funcions KDS no són compatibles amb la versió beta d’Android?

Ara per ara, KDS d’Android és en desenvolupament i, per tant, encara no compta amb totes les funcions que s’ofereixen a la versió per a iOS. Aquí tens una llista de les funcions que no són compatibles:

Funció iOS KDS
Sincronització de comandes des del TPV, Square Online i tercers ✔️ ✔️
Fàcil d’instal·lar ✔️ Apple Store ✔️ Google Play Store
Personalització del disseny de les comandes ✔️ ✔️
Codificació per colors del temporitzador ✔️ ✔️
Informes del Tauler de control ✔️ ✔️
Retirada de comandes ✔️ ✔️
Esborra totes les comandes ✔️ ✔️
Possibilitat de marcar les comandes i els articles com a completats ✔️ ✔️
Actualitzacions en temps real de comensals i col·laboradors ✔️ ✔️
Recomptes d’Ara mateix ✔️ Aviat
S’està imprimint ✔️ Aviat
Rebutjar els articles esgotats de KDS ✔️ Aviat
Organització dels plats ✔️ Aviat
Rebutjar els articles esgotats de KDS ✔️ Aviat
Encaminament per opció de servei   ✔️
Encaminament per categoria de cuina   ✔️
S’estan agrupant els articles ✔️ ✔️

On hauria de col·locar els dispositius de la cuina?

No col·loquis la tauleta a prop de cap superfície que pugui tenir contacte amb l’aigua o altres líquids. També et recomanem que no la posis a prop d’una font de calor perquè això podria sobreescalfar-la.

En què es diferencia aquest nou dispositiu beta del programari KDS per a iOS que té actualment Square per a iPads?

El programari que faràs servir durant la fase beta està dissenyat específicament per a dispositius Android. El nostre equip d’experts especialitzats s’ha basat en el que vam desenvolupar per als dispositius Apple i ha mirat de comprendre les complexitats i les necessitats del disseny per als dispositius Android. Una part d’aquesta experiència beta inclou que tu, com a venedor de Square, provis la pantalla més gran i aquest nou tipus de dispositiu i ens diguis què creus que funciona bé, què es podria millorar i on t’han sorgit preguntes o dubtes (si n’has tingut).

Necessites ajuda?


Per obtenir més informació sobre KDS Android, compartir els teus comentaris i contactar amb altres venedors que estiguin provant aquest producte, uneix-te al KDS Android Beta Community. Aprovem les sol·licituds en un parell de dies. Rebràs una notificació quan t’hàgim acceptat al grup de proves i hi tinguis accés. També pots enviar un correu electrònic a l’equip beta a [email protected].