Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Canals de venda

Afegeix botons de «Demana menjar» a Facebook i Instagram amb Vendes en línia Square

Estàs a punt per configurar el teu web amb Square? Comença >

Amb Comandes de menjar de Facebook, Square t’ofereix eines per vendre els articles de la carta a xarxes socials com ara Facebook o Instagram, amb l’opció d’afegir botons de «Demana menjar» als teus perfils. Aquests botons dirigeixen els seguidors i fans al teu lloc web de Vendes en línia Square directament, de manera que els resulti àgil i senzill fer comandes en línia.

Nota: per fer servir Comandes de menjar a Facebook, procura no estar connectat a Botigues de Facebook. Això et permet posar els articles del teu comerç a la venda a Facebook i Instagram. Pots obtenir més informació sobre Botigues de Facebook a Vendes en línia Square.

Integra Comandes de menjar de Facebook al teu lloc web

Completa el procés de configuració únic que et detallem a continuació per afegir els botons «Demana menjar» als perfils de Facebook i Instagram.

Vincula el teu compte de Facebook

Per vincular el teu compte de Facebook a Vendes en línia Square:

  1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Canals de venda > Comandes de menjar a Facebook.
  2. Selecciona Vincula un compte de Facebook.

Nota: per vendre articles en aquestes plataformes, has de revisar i complir les pautes i polítiques de comerç de Facebook.

Connecta un compte de gerent del negoci

Hauràs d’iniciar la sessió a Facebook, seguir amb el compte que tingui la sessió iniciada o iniciar la sessió amb un altre compte. Si selecciones Continua a la pantalla següent, tindràs permís per vincular el compte de Square amb Facebook per fer servir Comandes de menjar a Facebook.

Nota: si necessites canviar el compte de Facebook que has seleccionat, hauràs de desconnectar-te i tornar-t’hi a connectar.

Vincula un perfil de Facebook i Instagram

Tria el perfil de Facebook o Instagram que vulguis vincular a Square.

Connecta un compte publicitari

Tria el teu compte publicitari opcional per publicar anuncis a les xarxes socials.

Instal·la Píxel de Meta (Facebook)

Instal·la Píxel de Facebook.

Nota:si necessites ajuda amb Píxel de Facebook per a Comandes de menjar a Facebook a través de Vendes en línia Square, posa’t en contacte amb l’equip d’atenció al venedor de Facebook o ves al Centre de negocis de Facebook per a més informació sobre la solució de problemes.

Afegeix botons de «Demana menjar» als teus perfils

Si enllaces els perfils de Facebook i Instagram a Vendes en línia Square per a les Comandes de menjar a Facebook, s’hi afegiran automàticament els botons de «Demana menjar». Per gestionar o eliminar aquests botons:

  1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Canals de venda > Comandes de menjar a Facebook.
  2. Selecciona Gestiona els botons.

També pots afegir adhesius amb la funció de «Demana menjar» a les històries d’Instagram. Per a més informació, consulta els recursos que trobaràs a continuació:

Desvincula el compte de Facebook

Per desvincular el teu compte de Facebook de Vendes en línia Square:

  1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Canals de venda > Botigues de Facebook.

  2. Selecciona Desvincula el compte.

Resolució de problemes

Si els botons per fer comandes de menjar no es mostren als teus perfils:

  • Assegura’t que hagis creat una pàgina d’empresa de Facebook o un compte professional d’Instagram abans de connectar-te a Comandes de menjar a Facebook. Pots convertir el teu compte personal en un compte empresarial a Facebook i Instagram.

  • Assegura’t que hagis iniciat la sessió al compte de Facebook correcte i que hagis seleccionat els perfils de Facebook i d’Instagram pertinents durant els passos de configuració.

  • Prova de desconnectar-te de Comandes de menjar a Facebook i de tornar a connectar-t’hi per començar de nou o per fer canvis a les opcions seleccionades durant el procés de configuració.

Nota: és possible que els comptes nous tardin uns quants dies a poder connectar-se a Comandes de menjar a Facebook. Si tens altres problemes amb els perfils d’empresa de Facebook o d’Instagram, pots cercar respostes o demanar ajuda al Centre d’ajuda per a negocis de Meta.

No trobes el que necessites?