Inici>Factures Plus

Crea projectes amb el pla Plus de Factures Square

Estalvia temps i organitza tots els arxius digitals d’un projecte amb Carpetes del projecte. Amb aquesta funció del Factures Square Plus pots fer un seguiment de tot el que va passant en un sol espai des del Tauler de control en línia de Square. Les carpetes del projecte t’ofereixen diferents opcions:

• Afegir un contracte, pressupost, factura o grup recurrent existent.

• Afegir notes sobre el projecte.

• Gestionar les dates d’inici i finalització del projecte.

• Adjuntar, mostrar i descarregar arxius adjunts.

Crear un projecte de Factures

Des del Tauler de control en línia de Square:

1. Ves a la Factures.

2. Fes clic a Projectes > Crea un projecte.

3. Indica el nom del projecte, la data d’inici i una data opcional de finalització. Fes clic a Desa.

4. Selecciona Afegeix per afegir pressupostos, contractes, factures o grups recurrents existents. Pots cercar per títol, identificador o estat.

Si una factura està vinculada a un projecte que també té un pressupost relacionat, aquest també es vincularà automàticament amb el projecte.

També pots crear projectes des de la Vista general de Factures Square fent clic a + i a Crea un projecte.

Gestiona un projecte de factures

Un cop hagis creat un projecte de factures, podràs:

• Modificar el nom del projecte o les dates d’inici i finalització.

• Marcar el projecte com a completat.

• Eliminar el projecte.

• Tornar a obrir un projecte completat.

Per modificar o eliminar un projecte:

1. Selecciona el projecte des de la pestanya Projectes.

2. Fes clic a ••• i tria el projecte al menú desplegable.

Afegeix notes

Pots afegir notes opcionals en qualsevol etapa del projecte. Per exemple, pots afegir una nota del punt de venda on duràs a terme el servei o la informació del proveïdor. Per afegir una nota:

1. Obre el projecte.

2. Selecciona Afegeix una nota.

3. Introdueix la nota i selecciona Desa.

Nota: no pots modificar ni suprimir una nota un cop l’has desat.

Comparteix el projecte

Pots compartir els projectes que creïs amb els clients. Per fer-ho:

1. Obre el projecte.

2. Selecciona Comparteix amb els clients.

3. Selecciona els clients i fes clic a Comparteix.

Filtra les tasques

Quan fas clic a un projecte, es mostren les tasques amb accions pendents perquè sempre les tinguis al dia. Pots filtrar-les seleccionant Totes, Vençudes, Error o Acceptades.