Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Pla Plus de Factures

Crea i gestiona projectes amb el pla Plus de Factures Square

Amb la funció de projectes del Factures Square Plus, pots fer un seguiment de tot el que passa en un mateix espai de treball, tot des del Tauler de control en línia de Square.

Crea un projecte de Factures

Al Tauler de control en línia de Square:

  1. Ves a Factures.

  2. Fes clic a Projectes > Crea un projecte.

  3. Introdueix el nom del projecte, la data d'inici i, si vols, la data de finalització. Fes clic a Crea.

  4. Fes clic a la icona + per afegir factures, grups recurrents, pressupostos o contractes que ja tinguis. Pots cercar per títol, identificador o estat.

També pots crear projectes des de la Vista general de Factures Square. Per fer-ho, fes clic a + i, a continuació, selecciona Crea un projecte.

Nota: si una factura està vinculada amb un projecte que ja té algun pressupost relacionat, aquest també es vincularà automàticament amb el projecte.

Gestiona un projecte de Factures

Un cop hagis creat un projecte, podràs dur a terme diverses tasques.

Modifica els detalls del projecte

  1. Obre el projecte i fes clic a •••.

  2. Selecciona Modifica el projecte per fer canvis al nom del projecte, la data d’inici o la data de finalització. També pots afegir les dades del client, canviar la probabilitat d’èxit i la fase del projecte, i aplicar-li un valor. Fes clic a Desa.

  3. Selecciona Marca el projecte com a finalitzat per completar el projecte.

  4. Selecciona Elimina el projecte per eliminar-lo.

Comparteix projectes

Pots compartir els projectes que creïs amb els clients. Per fer-ho:

  1. Obre el projecte.

  2. Fes clic a Comparteix.

  3. Selecciona els clients i fes clic a Comparteix.

A l’hora de compartir un projecte, pots seleccionar l’opció Demana al client que iniciï la sessió per consultar el projecte. D’aquesta manera, el client haurà de verificar la seva identitat abans d’accedir-hi. Aquesta funció afegeix una capa addicional de seguretat que és fonamental si comparteixes informació confidencial o sensible.

Crea una factura, un grup recurrent, un pressupost o un contracte dins d’un projecte existent

Pots crear i enviar factures, grups recurrents, pressupostos o contractes des de l’espai de treball d’un projecte. Per fer-ho:

  1. Obre el projecte.

  2. Fes clic a la icona + i selecciona una opció.

Afegeix-hi notes

Pots afegir notes opcionals en qualsevol fase del projecte. Per exemple, pots afegir una nota amb la ubicació on prestaràs el servei o introduir informació sobre el proveïdor. Per afegir una nota:

  1. Obre el projecte.

  2. Fes clic a Afegeix una nota.

  3. Escriu la nota i fes clic a Desa.

Gestiona les tasques

Quan fas clic en un projecte, pots consultar una llista de les tasques que requereixen una acció perquè sempre estiguis al cas de la feina que cal fer. No pots crear tasques noves, sinó que van apareixent a mesura que afegeixes factures i pressupostos (nous o existents) a un projecte. Per filtrar les tasques, selecciona Totes, Vençudes, Amb errors o Acceptades.

No trobes el que necessites?