Crea projectes amb el pla Plus de Factures Square

Estalvia temps i organitza tots els arxius digitals d’un projecte amb Carpetes del projecte. Amb aquesta funció de Factures Square Plus, pots fer un seguiment de tot el que va passant en un sol espai des del Tauler de control en línia de Square. Quan crees Carpetes del projecte, pots:

• Afegir una factura, pressupost o grup recurrent.

• Afegir notes sobre el projecte.

• Gestionar les dates d’inici i finalització del projecte.

• Adjuntar, mostrar i descarregar arxius adjunts.

Crear un projecte de Factures

Des del Tauler de control en línia de Square:

1. Ves a la Factures.

2. Fes clic a Projectes > Crea un projecte.

3. Indica el nom del projecte, la data d’inici i una data opcional de finalització. Fes clic a Desa.

4. Fes clic a Afegeix i tria afegir pressupostos existents, factures o grups recurrents. Pots cercar per títol, identificador o estat.

Si una Factura està associada a un Projecte que també té un Pressupost associat, es vincularà al projecte automàticament.

També pots crear projectes des de la Vista general de Factures Square fent clic a + i a Crea un projecte.

Afegeix notes

Pots afegir notes opcionals en qualsevol moment del projecte. Per exemple, pots afegir una nota amb el punt de venda on duràs a terme el servei o amb informació dels proveïdors. Per afegir una nota:

1. Obre el projecte.

2. Fes clic a Afegeix notes.

3. Escriu la nota i fes clic a Desa.

Nota: un cop desades, les notes no es poden modificar ni eliminar.

Gestiona un projecte de Factures

Un cop hagis creat un projecte de Factures, podràs:

• Modificar el nom o les dates d’inici i finalització del projecte.

• Marcar el projecte com a completat.

• Eliminar el projecte.

• Tornar a obrir un projecte finalitzat.

Per modificar o eliminar un projecte:

1. Selecciona el projecte des de la pestanya Projectes.

2. Fes clic a ••• i tria una opció al menú desplegable.

Canal de contingut d’activitats dels projectes

Quan fas clic a un projecte, pots consultar les tasques que requereixen una acció, per poder estar sempre al dia. Pots filtrar les tasques seleccionant Totes, Vençudes, Fallides o Acceptades.

Més informació sobre altres funcions de Pla Plus de Factures Square.