Inici>Personalització de factures

Crea camps de factures personalitzats amb Square

Amb Factures Square Plus, pots afegir camps personalitzats perquè apareguin a les factures dels clients. Pots incloure informació o dades addicionals a les factures, com ara les condicions del servei, la política de cancel·lació, la política de devolució i canvi, o un missatge personalitzat.

Personalitza fins a dos camps d’informació i tria on col·locar-los a les factures, tot des del Tauler de control de Square o des de l’aplicació de Factures.

Nota: els camps personalitzats són una funció del pla Plus de Factures. Cada factura pot contenir fins a dos camps personalitzats.

Crea camps de factures personalitzats en línia

Per afegir fins a dos camps de factura personalitzats des del Tauler de control en línia de Square:

1. Des de Factures Square, fes clic a Envia una factura.

2. Si tens configurats diversos punts de venda, selecciona el punt de venda per a la factura.

3. Afegeix la informació bàsica de la factura, com ara la informació del client, les partides i els calendaris de pagament.

4. Selecciona la configuració del pagament i el mètode de comunicació per defecte.

5. A Més opcions, localitza Camps personalitzats i fes clic a Afegeix un camp personalitzat.

6. Afegeix el títol del camp (30 caràcters com a molt) i un text opcional.

7. Tria on vols posar el camp. Els camps personalitzats poden aparèixer abans o després de les partides.

8. Fes clic a Desa.

Crea camps de factura personalitzats a l’aplicació de Factures

Per afegir fins a dos camps de factura personalitzats des de l’aplicació de Factures:

1. Toca +Factura.

2. Afegeix la informació bàsica de la factura, com ara la informació del client, les partides i els calendaris de pagament.

3. A Detalls, toca + Afegeix un camp personalitzat.

4. Afegeix el títol del camp (30 caràcters com a molt) i un text opcional.

5. Tria on vols posar el camp. Els camps personalitzats poden aparèixer abans o després de les partides.

6. Toca Desa.