Fes servir les Targetes regal Square

Estàs a punt per vendre targetes regal amb Square? Comença >

Abans de tenir-ho tot a punt per vendre o acceptar targetes regal, comprova que hagis descarregat la la versió més recent de l’aplicació de Square al teu dispositivo móvil.

Estableix imports predeterminats per a les targetes regal

Per defecte, l’aplicació de TPV Square mostrarà imports de 10 €, 15 €, 20 €, 25 € i 50 € per carregar en una targeta regal. Si vols definir els teus imports per defecte i desactivar l’opció de carregar imports personalitzats, segueix aquests passos:

1. Ves a Pagaments > Targetes regal al tauler de control en línia de Square.

2. Fes clic a la pestanya Configuració.

3. Introdueix els imports predeterminats que vulguis > fes clic a Desa.

Desactiva Permet altres imports de targetes regal perquè aquesta opció no estigui disponible a l’aplicació de Square.

Ven targetes regal

Per carregar i emetre una targeta regal:

1. A la pantalla del Procés de pagament, toca Col·lecció > Targetes regal.

2. Fes lliscar la targeta regal o introdueix-ne el número manualment.

3. Selecciona un valor predeterminat o, si l’opció està activada, introdueix un altre import per carregar-la.

4. Si fas lliscar la targeta regal, l’import es carregarà automàticament. Si introdueixes el número de la targeta regal manualment, toca Carrega.

5. Per afegir articles addicionals a la venda, toca la fletxa per tornar a la col·lecció d’articles o toca la icona del teclat numèric.

6. Toca Cobra per completar la venda. Nota: si fas servir un dispositiu mòbil, o si la tauleta està en posició vertical, toca Revisa la venda > Cobra.

Dona una ullada al nostre tutorial de vídeo per obtenir més informació sobre com cómo comenzar a vender Tarjetas de regalo Square.

Consells importants per carregar i vendre targetes regal

• Una targeta regal s’activa un cop finalitza la venda.

• Únicament les targetes regal de plàstic que es demanin a través dels Precision Card Services es poden carregar, vendre o acceptar des de l’aplicació de TPV Square o Vendes en línia Square.

• Per comprovar el saldo d’una targeta regal cal dur a terme el mateix procés que per carregar-la.

• Pots permetre que els clients afegeixin targetes regal a l’Apple Wallet mitjançant la configuració de la targeta regal a online Square Dashboard.

• Pots tornar a carregar una targeta regal quan vulguis, quan el saldo arribi a 0 € o abans. També tens l’opció d’eliminar el saldo d’una targeta regal i reutilitzar-la per a un altre client.

• El valor màxim d’una sola targeta regal és de 750 €. No pots emetre més de 750 € en targetes regal per a una sola persona en un mateix dia.

• Pots aplicar un descompte a la venda d’una targeta regal per emetre targetes regal promocionals als clients. Pots trobar més informació sobre com crea descomptes.

• Quan reembossis el pagament d’una targeta regal, procura també eliminar el saldo de la targeta regal física a l’aplicació. Si la targeta regal no hi és present durant el reembossament, pots encontrar el historial de transacciones de una tarjeta de regalo des del Tauler de control en línia de Square per eliminar-ne el saldo. Això desactivarà i anul·larà la targeta regal., de manera que la podràs reutilitzar per a un client futur o bé reciclar-la, en cas que ja no la vulguis conservar.

Accepta targetes regal

Per acceptar targetes regal amb l’aplicació de Square:

1. Ves a Procés de pagament > afegeix els articles que el client vulgui comprar de la col·lecció o introdueix un altre import

2. Toca Carrega > deslizar la targeta regal mitjançant el lector de banda magnètica o la part frontal de l’Square Stand. Si el client té una targeta regal electrònica, també pots tocar Entrada manual de la targeta regal i ingresar la información de la tarjeta de regalo quan el client estigui a punt per pagar.

Si no hi ha prou fons a la targeta regal, pots fer servir un Dividir forma de pago per completar la venda o cancel·lar el pagament (prement la x a l’extrem superior esquerre) i acceptar altre un mètode de pagament.

Nota: després de la venda, el saldo restant de la targeta regal es mostrarà a la pantalla i al rebut del client.

Els clients també poden fer servir les targetes regal per place orders through your Square Online. Durant el procés de pagament, els clients tindran l’opció d’introduir el codi de la targeta regal (situat al revers de la targeta). Si l’import de la targeta regal no cobreix el total, el client pot pagar la resta amb una targeta de crèdit o dèbit.

Nota: les targetes regal es poden bescanviar mitjançant Vendes en línia Square i integracions de comerç electrònic de tercers que fan servir Square com a processador de pagaments. Recorda: si tens cap problema per acceptar la targeta regal del client mitjançant una integració de tercers (com ara GoDaddy), posa’t en contacte amb el seu equip d’atenció al venedor per trobar una solució.

Nota: pots fer servir la targeta regal del client per pagar la factura si la tens desada i el saldo cobreix el total de la factura.

Comprova el saldo d’una targeta regal en línia

Pots crear un enllaç des del Tauler de control en línia de Square i afegir-lo al teu lloc web. Allà, els clients poden escanejar el codi QR que es troba al revers de la targeta regal o introduir-ne manualment el número de 16 dígits i el PIN de 4 dígits.

Els clients també poden comprovar el saldo directament, escanejant el codi QR que hi ha imprès a la part posterior de la targeta regal amb la càmera del seu telèfon intel·ligent.

Si la targeta regal d’un client no té un PIN de 4 dígits imprès a la part posterior, pot seleccionar La meva targeta regal no té PIN per continuar consultant-ne el saldo.

Si la targeta regal d’un client té un PIN de 4 dígits, però la funció de comprovar el saldo no rutlla, rebrà un missatge perquè contacti amb el venedor de Square per tal de comprovar el saldo.

Els clients també poden comprovar el saldo de les targetes regal i gestionar-les al Perfil de Square.

Mostra l’historial de transaccions d’una targeta regal

Tens tres maneres de consultar l’historial de transaccions d’una targeta regal:

Informe de transaccions

1. Al tauler de control en línia de Square, fes clic a Informes > Transaccions.

2. Pots seleccionar qualsevol transacció feta amb la targeta regal en qüestió o cercar pels últims 4 dígits de la targeta regal.

3. Fes clic a l’enllaç Targeta regal per veure l’historial de pagaments.

Per veure els rebuts de cada transacció amb targeta regal, fes clic a l’enllaç del rebut que hi ha a la part esquerra de la finestra emergent.

Informe de la Vista general de les targetes regal

1. Al tauler de control en línia de Square, ves a Targetes regal.

2. A la Vista general, cerca per número de targeta regal. Fes clic a la targeta regal per veure’n els detalls i desplaça’t cap avall per veure l’historial d’activitats de la targeta.

Per veure’n els rebuts, fes clic a l’enllaç de la columna Rebut.

Informe resum de les targetes regal

1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a Informes.

2. Selecciona Targetes regal.

3. Utilitza l’eina de selecció de data i punt de venda per veure l’informe resum de les targetes regal i els pagaments entre punts de venda i rebuts.

4. Fes clic a Exporta per obtenir un informe per descarregar.

Mostra l’historial de transferències de la targeta regal

1. Al Tauler de control de Square, fes clic a Informes > Transaccions > Targetes regal.

2. Pots seleccionar qualsevol transacció feta amb la targeta regal en qüestió o cercar pels últims quatre dígits de la targeta regal.

3. Fes clic a la targeta regal i desplaça’t cap avall per veure’n l’historial de transferències.