Inici>Gestió de factures

Calendari de pagaments amb Factures Square

La funció del calendari de pagaments t’ofereix més control sobre el pagament de les factures de Square per part dels clients. Pots programar l’ingrés inicial i repartir el saldo restant en diversos pagaments. Pots configurar un calendari de pagaments tant des del Tauler de control en línia de Square com de l’aplicació de Square.

Calendari de pagaments al Tauler de control

Per crear un calendari de pagaments a la Vista general de Factures Square al Tauler de control:

1. Ves a Pagaments > des de Factures Square i selecciona Envia una factura.

2. Selecciona un client del Directori de clients o introdueix un nom i una adreça electrònica nous.

3. Afegeix les partides i, si escau, aplica modificadors, notes i impostos seleccionant Personalitza.

4. Selecciona Afegeix un calendari de pagaments.

5. Activa Demana un ingrés o Divideix el saldo.

6. Introdueix els imports o percentatges que has programat i selecciona la data de venciment.

7. Selecciona Desa quan hagis acabat i Envia per remetre’l al client.

Nota: quan configures un calendari de pagaments, pots demanar un ingrés per a les factures. Amb Factures Plus, pots demanar un ingrés, així com pagaments de 12 terminis per a les factures.

Calendari de pagaments a l’aplicació de Square

Per crear un calendari de pagaments a l’aplicació de Square:

1. Toca Més a la barra de navegació de la part inferior de la pantalla i selecciona Factures > Crea una factura.

2. Selecciona un client del Directori de clients o introdueix un nom i una adreça electrònica nous.

3. A Partides, pots afegir articles i després aplicar-hi modificadors, notes o impostos.

4. Selecciona Afegeix un calendari de pagaments.

5. Activa Demana un ingrés o Divideix el saldo.

6. Introdueix els imports o percentatges que has programat i selecciona la data de venciment.

7. Selecciona Desa quan hagis acabat i Envia per remetre’l al client.

Nota: si fas un seguiment de l’inventari amb Square, els articles només s’ajustaran quan s’acabi de pagar la factura sencera. El pagament de l’ingrés no modificarà el recompte d’articles.

Amb aquestes factures, les vendes no es registren als informes de vendes fins que no s’acaba de pagar tota la factura de Square. Aquestes vendes s’atribueixen a la data en què es paga l’últim termini de la factura, no a l’ingrés ni a la data d’enviament de la factura.