Calendari de pagaments amb Factures Square

La funció del calendari de pagaments et permet tenir més control sobre la manera amb què els clients paguen les teves factures Square. Pots programar l’ingrés inicial i dividir l’import restant en diversos pagaments i configurar un calendari de pagaments al Tauler de control de Square i a l’aplicació de Square.

Calendaris de pagaments al Tauler de control

Per crear un calendari de pagaments a la Vista general de Factures Square al Tauler de control:

1. Ves a Pagaments > des de Factures Square i selecciona Envia una factura.

2. Selecciona un client del Directori de clients o introdueix un nom i una adreça electrònica nous.

3. Afegeix articles i, si vols aplicar modificadors, notes i impostos, selecciona Personalitza.

4. Selecciona Afegeix un calendari de pagaments.

5. Activa Sol·licita un ingrés o Divideix l’import.

6. Introdueix els imports o percentatges que has programat i selecciona les dates de venciment.

7. Selecciona Desa quan hagis acabat i Envia per remetre’l al client.

Quan configures un calendari de pagaments, pots establir fins a 12 terminis de pagament de les factures, excloent-hi l’ingrés inicial.

Calendaris de pagaments a l’aplicació de Square

Per crear un calendari de pagaments a l’aplicació de Square:

1. Toca Més a la barra de navegació de la part inferior de la pantalla i selecciona Factures > Crea una factura.

2. Selecciona un client del Directori de clients o introdueix un nom i una adreça electrònica nous.

3. A partides, pots afegir articles i després aplicar-hi modificadors, notes o impostos.

4. Selecciona Afegeix un calendari de pagaments.

5. Activa Sol·licita un ingrés o Divideix l’import.

6. Introdueix els imports o percentatges que has programat i selecciona les dates de venciment.

7. Selecciona Desa quan hagis acabat i Envia per remetre’l al client.

Nota: si fas un seguiment de l’inventari amb Square, els articles només s’ajustaran quan es pagui la factura sencera. El pagament de l’ingrés no modificarà el recompte d’articles.

Amb aquestes factures, les vendes no es registren als informes fins que la factura Square no es paga del tot. Les vendes s’atribueixen a la data en què es paga la factura, no pas a la data de l’ingrés ni la de l’enviament de la factura.