Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Gestió de factures

Demana un dipòsit amb Factures Square

Estàs a punt per rebre pagaments amb Factures Square? Comença >

Amb Factures Square, pots demanar el pagament d’una part de la factura per avançat com a dipòsit i establir una data de venciment separada per a l’import restant. Això també et permetrà crear una sola factura per fer un seguiment de diversos pagaments i estalviar temps a l’hora de fer números.

Demana un dipòsit

Pots enviar una factura per demanar un dipòsit directament des del Tauler de control de Square.

Per fer-ho:

 1. Ves a Pagaments > Factures al el Tauler de control en línia de Square > Crea una factura.

 2. Selecciona un client del Directori de clients o introdueix un nom i adreça electrònica nous.

 3. A Partides, selecciona Personalitza per afegir articles i després aplicar-hi modificadors, notes o impostos.

 4. A Afegeix un calendari de pagaments, fes clic a Demana un dipòsiti introdueix l’import o el percentatge, selecciona una data de venciment i fes clic a Desa. Els dipòsits que demanis poden ser d’un import fix o com a percentatge del total de la factura.

 5. Fes clic a Envia.

Un cop el client rebi la factura, podrà pagar el dipòsit primer i, després, el saldo restant.

Pots demanar un dipòsit i un pagament parcial per total de la comanda. Ara mateix, l’opció de poder dividir articles concrets per a pagaments parcials no està disponible.

Nota: si fas servir Square per fer un seguiment de l’inventari, els articles només s’ajustaran quan es pagui la factura sencera. El pagament del dipòsit no modificarà els recomptes d’articles.

Per demanar un dipòsit des de l’aplicació de Square:

 1. Toca Més a la barra de navegació de la part inferior de la pantalla i selecciona Factures > Crea una factura.

 2. Selecciona un client del Directori de clients o introdueix un nom i adreça electrònica nous.

 3. A Partides, pots afegir articles i després aplicar-hi modificadors, notes o impostos.

 4. Toca Demana un dipòsit, introdueix l’import o el percentatge, selecciona una data de venciment i toca Desa.

 5. Fes clic a Envia.

Modifica el dipòsit d’una factura

Pots modificar una Factura Square en qualsevol moment al Tauler de control de Square, fins i tot després que se n’hagi efectuat un pagament parcial.

Per fer-ho:

 1. Ves a Pagaments > Factures al el Tauler de control en línia de Square i selecciona una factura.

 2. Selecciona Modifica > Ingrés per modificar-ne l’import o canviar la data de venciment.

 3. Selecciona Envia.

Registra els pagaments

Quan s’hagi efectuat un pagament, podràs registrar-lo al Tauler de control en línia de Square i a l’aplicació de Square.

Al Tauler de control de Square:

 1. Ves a Pagaments > Factures al el Tauler de control en línia de Square i selecciona una factura.

 2. Desplaça’t fins a la secció Pagaments i fes clic a Afegeix un pagament.

 3. Fes clic a Registra un pagament > selecciona un mètode de pagament.

Des de l’aplicació de Square:

 1. Toca Més a la barra de navegació de la part inferior de la pantalla i selecciona Factures. A continuació, selecciona una factura.

 2. Desplaça’t fins a la secció Pagaments i fes clic a Afegeix un pagament.

 3. Fes clic a Registra un pagament > selecciona un mètode de pagament.

Nota: en aquest moment, l’opció de registrar un pagament només està disponible per a iOS.

Ara per ara, l’opció d’acceptar pagaments físics per a un dipòsit o import parcial no està disponible. Els Pagaments físics només es poden acceptar per l’import total de la factura. Si ja s’ha pagat un dipòsit per a la factura, l’opció Registra els pagaments no estarà disponible.

Si has de fer un càrrec a una targeta, una solució alternativa és enviar un enllaç al client per correu electrònic perquè pugui pagar amb Apple Pay, Google Pay o una targeta de crèdit o dèbit.

Mostra factures amb dipòsits a l’aplicació de Square

Pots veure qualsevol factura existent que tingui pagaments parcials i els últims estats d’aquestes factures des de l’aplicació de Square. També pots acceptar el pagament de tota la factura des de l’aplicació.

Nota: només pots demanar un ingrés, acceptar el pagament d’un dipòsit i gestionar o modificar una factura des del Tauler de control en línia de Square.

Per veure les factures a l’aplicació de Square:

 1. Obre l’aplicació de Square.

 2. Selecciona Més > Factures i toca una factura de la llista.

Reembossa un ingrés

En cas que hagis de reembossar un pagament parcial d’una factura que encara no s’hagi pagat del tot, hauràs de cancel·lar la factura. Un cop ho hagis fet, la transacció apareixerà al llistat de transaccions, on podràs seguir els pasos para emitir un reembolso.

Els pagaments parcials d’una factura cancel·lada també apareixeran als informes de vendes com a Import personalitzat pagat i no tindran cap efecte en el recompte d’inventari, ja que la factura es va cancel·lar. Si has fet ajustos manuals a l’inventari, tingues en compte aquest canvi a l’hora de cancel·lar una factura.

Vendes i informes

Quan el client fa un pagament d’una factura a terminis o d’un dipòsit, aquests fons s’ingressaran al teu compte, però els diners no apareixeran a l’informe de transaccions fins que la factura no s’hagi pagat del tot. Un cop ho estigui, es marcarà com a Fet i l’import pagat es mostrarà com a una partida a l’informe de vendes.

Fins i tot en el cas que només s’aboni un pagament inicial a la factura, l’informe reflectirà l’import total de la factura a l’informe de Transferències. La columna Total reflectirà l’import del pagament inicial pagat i el Total net no coincidirà amb l’import del pagament inicial.

Un import pagat parcialment no comptarà com a venda fins que la factura no estigui pagada del tot a l’informe de vendes. Consulta els informes de les factures en tres llocs diferents del Tauler de control en línia de Square:

 1. Transaccions: no apareixerà una transacció per a la factura fins que no s’hagi pagat del tot.

 2. Saldo > Informe de les transferències: l’import pagat parcialment apareixerà el dia que es va fer el pagament parcial.

 3. Informe de vendes: no es reconeix una venda fins que la factura no s’hagi pagat completament, de manera que l’import de la factura no apareixerà fins que no estigui pagada del tot.

Un parell de coses més que cal tenir en compte:

 • La quantitat d’un article no es reduirà fins que la factura no s’hagi pagat completament.

 • Els pagaments parcials acceptats amb targeta s’ingressaran segons el teu calendari d’ingressos actual.

 • Els pagaments parcials en efectiu, o mitjançant altres mètodes de pagament marcats com a tals a la factura, no es reflectiran als informes fins que no estigui pagada del tot.

 • Per veure els pagaments parcials de les factures, ves a la pestanya Ingressos del Tauler de control en línia de Square i fes clic a Informe d’ingressos. A continuació, selecciona la data que vols veure.

 • Ves a la pàgina Factures per revisar els pagaments que s’hagin fet per a una factura pagada parcialment.

Nota: és possible que les vendes no es mostrin correctament a les integracions de comptabilitat de tercers, com ara Quickbooks i Xero.