Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Comença amb els tiquets restaurant

Els tiquets restaurant són avantatges que ofereixen les empreses als empleats per cobrir les despeses dels àpats i s’accepten a molts restaurants a Espanya. Poden ser en paper o targeta.

Accepta tiquets restaurant

Per acceptar tiquets restaurant, hauràs de subscriure un acord amb les empreses emissores de manera independent.

Activa els pagaments amb tiquets restaurant 

Abans de començar a acceptar pagaments amb tiquets restaurant, has d’activar aquest tipus de pagament.

  1. A l’aplicació de Square, ves a Configuració > Procés de pagament.

  2. Toca Tipus de pagament i activa l’opció Tiquet restaurant.

Pagaments amb tiquets restaurant en targeta

Per acceptar tiquets restaurant, cal que subscriguis un acord amb les empreses emissores (Edenred, Sodexo, UP) de manera independent. Si intentes acceptar un tiquet restaurant en targeta en un restaurant sense haver-t’hi registrat, el pagament es rebutjarà.

Nota: en aquests moments, no pots processar Pagaments sense connexió de tiquets restaurant en targeta als restaurants. Si ho fas, es rebutjaran automàticament quan tornis a connectar-te a internet.

Comissions dels tiquets restaurant

Square no cobra cap comissió addicional per acceptar un tiquet restaurant en paper o targeta. No obstant això, les empreses emissores poden cobrar-te una comissió quan hi subscriguis un acord.

Quan acceptes tiquets restaurant i altres mètodes de pagament, Square no processa reembossaments i només funciona com a eina organitzativa. Els diners d’aquestes transaccions s’intercanvien directament entre el client i tu, i Square no els transfereix.

Si acceptes tiquets restaurant en targeta, se’t cobraran les Comissions per transacció en persona de Square.

Tramita reembossaments per als pagaments amb tiquets restaurant

Pots reembossar els pagaments amb tiquets restaurant en paper en un termini d’un any des de la data de la transacció original. Tingues en compte que Square no processa reembossaments per a aquests tipus de pagaments i només funciona com a eina organitzativa.

Els reembossaments dels tiquets restaurant en targeta es tracten com un reembossament normal a través de Square. Dona una ullada a les respostes a les preguntes més habituals sobre els reembossaments.

Un cop transcorregut el termini, hauràs de tramitar el reembossament des de fora de la plataforma de Square.

No trobes el que necessites?