Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Primers passos amb els tiquets restaurant

Un tiquet restaurant és un avantatge que ofereixen les empreses als empleats per cobrir les despeses d’un àpat. Molts restaurants a Espanya accepten aquest mètode de pagament. Aquest val per un àpat es pot presentar en paper o amb una targeta.

Accepta pagaments amb tiquet restaurant

Pots acceptar tiquets restaurant si signes un acord independent amb els seus emissors. Square et pot ajudar a portar un registre dels tiquets restaurant en paper, però no accepta tiquets restaurant en format targeta.

Pagaments amb tiquets restaurant en paper

Abans de començar a acceptar pagaments amb tiquets restaurant, has d’activar el Tiquet restaurant com a tipus de pagament.

  1. A l’aplicació de Square, ves a Configuració i Procés de pagament.

  2. Fes clic a Tipus de pagament i activa l’opció Tiquet restaurant.

Comissions dels tiquets restaurant

Square no cobra cap comissió addicional per acceptar pagaments amb un tiquet restaurant en paper o targeta. Quan acceptes un tiquet restaurant i altres mètodes de pagament, Square no processa cap fons i funciona únicament com a eina organitzativa. Square no transferirà els diners de les transaccions entre tu i el client, sinó que aquests es transferiran directament.

Per tenir el registre dels pagaments en un sol lloc, pots fer servir Square per fer el seguiment de tiquets restaurant, efectiu, xecs, targetes regal de serveis de tercers i altres mètodes de pagament. Si acceptes un tiquet restaurant de manera presencial, Square et cobrarà comissions per transacció física.

Tramita reembossaments per a pagaments amb tiquets restaurant

Els pagaments amb tiquets restaurant en paper es poden reembossar com a màxim un any després de la data original de la transacció. Tingues en compte que Square no processa reembossaments per a aquests tipus de pagaments i només funciona com a eina organitzativa.

Els reembossaments que es processin a través de Square des d’un mòbil s’han de sol·licitar i completar dins dels 120 dies posteriors a la transacció original com a màxim. Els pagaments reembossats a través del Tauler de control en línia de Square es poden reembossar com a màxim un any després de la data original de la transacció.

Un cop passat el període de reembossament, hauràs de tramitar el reembossament des de fora la plataforma de Square.

Consulta les respostes a les preguntes més habituals sobre els reembossaments