Inici

Imprimeix comprovants de les comandes amb Square per a comerços

A qui va dirigit aquest article?
Als propietaris i el personal de comerços amb una subscripció al pla Gratuït, Plus o Prèmium de Square per a comerços que hagin de configurar la impressió dels comprovants de comanda. Els empleats han de tenir activat el permís d’accés complet a les comandes. Consulta més informació sobre els permisos personalitzats a Square.

Informació sobre com imprimir comprovants de les comandes

Amb Square per a comerços, pots connectar fàcilment una impressora al dispositiu per imprimir els comprovants de les comandes. Tant si acceptes comandes amb recollida a l’establiment amb l’aplicació de TPV de Square per a comerços per a iOS com si fas servir Vendes en línia Square per a les comandes online, pots imprimir automàticament els comprovants de les comandes amb diferents tramitacions. Cadascun d’ells inclourà informació important que et servirà per gestionar l’enviament o la recollida a l’establiment.

Abans de començar

Abans d’activar els comprovants i imprimir-los automàticament a mesura que entrin les comandes, assegura’t que la impressora estigui connectada a l’aplicació de TPV de Square per a comerços.

Configura la impressió de comandes

Per configurar la impressió per a les comandes creades en persona i online:

  1. A l’aplicació de TPV de Square per a comerços, toca ≡ Més i selecciona Configuració > Hardware > Impressores.

  2. Selecciona els tipus d’ús a Fes servir aquesta impressora per

  3. Si una comanda s’ha de preparar immediatament o s’ha de personalitzar per a un client a l’establiment, activa la impressió automàtica a través de l’opció Comprovants de les comandes a l’establiment.

  4. Si un client fa una comanda que s’ha d’enviar o recollir a l’establiment i es tramitarà més endavant, activa la impressió automàtica a través de l’opció Comprovants de les comandes amb tramitació

  5. Selecciona les categories dels articles que prefereixis imprimir i altres opcions, com ara Un article per comanda o Imprimeix les comandes sense marges, si escau.

  6. Toca Desa.

Un cop hagis activat aquesta funció, les comandes noves s’imprimiran automàticament des d’un dispositiu compatible. Perquè puguis distingir-les de les comandes en curs, apareixeran de color verd a la secció Comandes del Tauler de control en línia de Square i a l’aplicació de TPV de Square per a comerços.

Consulta les instruccions de la secció Imprimeix els comprovants de les comandes per imprimir un article per comprovant de comanda, comandes sense marges i comprovants de comanda de grups d’articles.

Articles relacionats

No trobes el que necessites?