Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Imprimeix els comprovants de les comandes amb Square per a comerços

Amb Square per a comerços, pots connectar fàcilment una impressora al dispositiu per imprimir els comprovants de les comandes. Si acceptes recollides a l’establiment amb l’aplicació de Square per a comerços a iOS o fas servir Vendes en línia Square per a les comandes en línia, també pots imprimir automàticament els comprovants de les comandes amb processament. Totes les comandes inclouran detalls rellevants per ajudar-te a gestionar l’enviament o la recollida.

Activa Comprovants de comanda i Resguards dels comprovants de la comanda

Els comprovants de la comanda s’imprimiran automàticament després de cada venda, fins i tot si no s’imprimeix el rebut del client. Abans d’activar Comprovants de comanda, cal que aprenguis a connectar la impressora als dispositius següents:

Un cop la impressora estigui connectada, segueix els passos següents.

 1. Des de l’aplicació Comerços, toca les tres línies horitzontals i selecciona Configuració > Components > Impressores.

 2. Selecciona els tipus d’ús a Fes servir aquesta impressora per

 3. Si una comanda s’ha de preparar immediatament o s’ha de personalitzar per a un client a la botiga, activa Comprovants de les comandes a la botiga per habilitar la impressió automàtica.

 4. Si una comanda s’ha d’enviar o recollir a l’establiment i es tramitarà més endavant per a un client, activa Comprovants de comandes amb tramitació per habilitar la impressió automàtica. 

 5. Selecciona les categories dels articles que prefereixis imprimir i activa altres opcions com ara Un sol article per comanda o Comandes compactes, si escau.

 6. Toca Desa.

Després d’activar la funció, les comandes noves s’imprimiran automàticament al dispositiu d’impressió compatible. Totes les comandes noves es destacaran de color verd a la secció Comandes del Tauler de control en línia de Square i a l’aplicació de Square per a comerços per diferenciar-les de les comandes existents.

Imprimeix un sol article per comanda

Com ja hem mencionat abans, pots assignar categories d’articles a estacions d’impressió diferents i imprimir un sol article per cada comprovant de comanda. Et serà útil si has d’enviar articles concrets a diferents àrees de comandes o taulells de servei per tramitar les comandes.

Per començar, assigna els articles a categories específiques. A continuació, pots assignar les categories perquè s’imprimeixin a cada estació. Per fer-ho:

 1. A l’aplicació Square per a comerços, toca les tres línies horitzontals i selecciona Configuració > Components > Impressores.

 2. A Fes servir aquesta impressora per, ves a Comprovants de les comandes a la botiga o Comprovants de comandes amb processament i activa Fes servir aquesta impressora per als comprovants de comandes a la botiga o Fes servir aquesta impressora per als comprovants de les comandes amb tramitació, respectivament.

 3. Activa Un sol article per comanda si només vols imprimir un article per a cada comanda. Et serà útil si necessites enviar articles específics a àrees de comandes o taulells de servei diferents per tramitar les comandes.

 4. Selecciona les categories que voldries imprimir en aquesta estació d’impressió. La impressió d’un sol article només s’aplicarà a les categories que seleccionis.

 5. Toca Desa.

 6. Repeteix aquests passos per a cadascuna de les estacions d’impressió.

Imprimeix les comandes compactes

També pots suprimir el marge de la part superior de cada comanda si vols guanyar espai per a comprovants de comanda impresos. Això t’ajuda a maximitzar l’espai per a comandes grans i estalviar paper i tinta. Per començar:

 1. A l’aplicació Square per a comerços, toca les tres línies horitzontals i selecciona Configuració > Components > Impressores.

 2. A Fes servir aquesta impressora per, ves a Comprovants de les comandes amb tramitació i activa Fes servir aquesta impressora per als comprovants de les comandes amb tramitació.

 3. Activa Comandes compactes si vols imprimir els comprovants de comanda sense marge a la part superior. 

 4. Toca Desa.