Imprimeix els comprovants de les comandes amb Square per a comerços

Amb Square per a comerços, pots connectar fàcilment una impressora al dispositiu per imprimir els comprovants de les comandes. Si acceptes comandes amb recollida a l’establiment amb l’aplicació de TPV de Square per a comerços per a iOS o fas servir Vendes en línia Square per a les comandes online, també pots imprimir automàticament els comprovants de les comandes amb tramitació. Cadascun d’ells inclourà informació important per ajudar-te a gestionar l’enviament o la recollida a l’establiment.

Activa Comprovants de comanda i Resguards dels comprovants de les comandes

Els comprovants de les comandes s’imprimiran automàticament després de cada venda, fins i tot si no s’imprimeix el rebut del client. Abans d’activar Comprovants de les comandes, t’expliquem com connectar la impressora al teu:

Un cop la impressora estigui connectada, segueix aquests passos:

• A l’aplicació de TPV de Square per a comerços, toca  i selecciona Configuració > Hardware > Impressores.

• Selecciona el perfil d’impressió corresponent i, a continuació, els tipus d’ús a Fes servir aquesta impressora per a

• Si una comanda s’ha de preparar immediatament o s’ha de personalitzar per a un client a l’establiment, activa l’opció Comprovants de les comandes a l’establiment per activar-ne la impressió automàtica.

• Si un client fa una comanda que s’ha de lliurar o recollir a l’establiment i es tramitarà més endavant, activa l’opció Comprovants de les comandes amb tramitació per activar-ne la impressió automàtica.

• Selecciona les categories dels articles que vulguis imprimir i activa altres opcions, com ara Un article per comprovant o Imprimeix les comandes sense marges, si escau.

• Toca Desa.

Després d’activar la funció, les comandes noves s’imprimiran automàticament des del dispositiu d’impressió compatible. Perquè puguis distingir-les de les comandes en curs, apareixeran de color verd al tauler de control en línia de Square i a l’aplicació de TPV de Square per a comerços.

Imprimeix un article per comprovant

Pots assignar categories d’articles a diferents perfils d’impressió i imprimir un únic article per cada comprovant de comanda. Et serà útil si has d’enviar articles concrets a diferents àrees de comandes o taulells per completar les comandes.

Per començar, assegura’t d’assignar els articles a categories específiques. A continuació, pots assignar aquestes categories perquè s’imprimeixin a cada estació. Per fer-ho:

• A l’aplicació de TPV de Square per a comerços, toca  i selecciona Configuració > Hardware > Impressores.

• Selecciona el perfil d’impressió corresponent.

• A Fes servir aquesta impressora per, selecciona Comprovants de comandes a l’establiment o Comprovants de comandes amb tramitació i activa l’opció Fes servir aquesta impressora per a comprovants de comandes a l’establiment o Fes servir aquesta impressora per a comprovants de comandes amb tramitació, respectivament.

• Activa l’opció Un article per comprovant si només vols imprimir un article per comprovant. Et serà útil si has d’enviar articles concrets a diferents àrees de comandes o taulells per completar les comandes.

• Selecciona les categories que vols imprimir en aquest perfil d’impressió. Només s’imprimirà un article per comanda a les categories que seleccionis.

• Toca Desa.

• Repeteix aquests passos per a cadascun dels perfils d’impressió.

Imprimeix les comandes sense marges

També pots suprimir el marge de la part superior de cada comanda si vols guanyar espai als comprovants impresos. D’aquesta manera, maximitzaràs l’espai si la comanda és gran i t’estalviaràs paper i tinta. Per començar:

• A l’aplicació de Square per a comerços, toca les tres línies horitzontals i selecciona Configuració > Hardware > Impressores.

• A Fes servir aquesta impressora per, ves a Comprovants de comandes amb tramitació i activa l’opció Fes servir aquesta impressora per als comprovants de comandes amb tramitació.

• Activa l’opció Imprimeix les comandes sense marges si vols imprimir els comprovants sense marge a la part superior.

• Toca Desa.

Agrupa els articles als comprovants de les comandes

Per personalitzar com s’agrupen els articles:

• A Square per a restaurants, l’aplicació de TPV Square i Square per a comerços, ves a Configuració > Hardware > Configuració de la impressora. Desplaça’t fins a Comandes en persona. A Square KDS, ves al Tauler de control de Square i selecciona Dispositius > Configuració de la cuina.

• Activa l’opció Combina articles idèntics. Els articles amb la mateixa informació es combinaran automàticament en una sola partida.

Si actives l’opció Un sol article per comprovant, s’anul·laran les agrupacions d’articles i cadascun d’ells s’imprimirà de manera automàtica en un comprovant independent.

Nota: l’opció Combina els articles idèntics està desactivada per defecte per a les estacions d’impressió que ja tinguis, però s’activarà per defecte per a totes les que creïs. Consulta més informació sobre com agrupar articles.

Square KDS

Com a alternativa a una impressora de cuina amb comandes de paper, és possible que t’interessi un sistema digital de comandes per a cuina. Square KDS és un sistema digital de comandes per a cuina que t’ajudarà a organitzar i completar les comandes per maximitzar el nombre d’articles que passen per la cuina. Consulta més informació sobre Square KDS.