Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Imprimeix els comprovants de les comandes amb Square per a comerços

Amb Square per a comerços, pots connectar fàcilment una impressora al dispositiu per imprimir els comprovants de les comandes. Si acceptes recollides a l’establiment amb l’aplicació de Square per a comerços a iOS o fas servir Vendes en línia Square per a les comandes en línia, també pots imprimir automàticament els comprovants de les comandes amb processament. Totes les comandes inclouran detalls rellevants per ajudar-te a gestionar l’enviament o la recollida.

Activa Comprovants de comanda i Resguards dels comprovants de la comanda

Els comprovants de la comanda s’imprimiran automàticament després de cada venda, fins i tot si no s’imprimeix el rebut del client. Abans d’activar Comprovants de comanda, cal que aprenguis a connectar la impressora als dispositius següents:

Un cop la impressora estigui connectada, segueix els passos següents.

 1. Des de l’aplicació Comerços, toca les tres línies horitzontals i selecciona Configuració > Components > Impressores.

 2. Selecciona els tipus d’ús a Fes servir aquesta impressora per

 3. Si una comanda s’ha de preparar immediatament o s’ha de personalitzar per a un client a la botiga, activa Comprovants de les comandes a la botiga per habilitar la impressió automàtica.

 4. Si una comanda s’ha d’enviar o recollir a l’establiment i es tramitarà més endavant per a un client, activa Comprovants de comandes amb tramitació per habilitar la impressió automàtica. 

 5. Selecciona les categories dels articles que prefereixis imprimir i activa altres opcions com ara Un sol article per comanda o Comandes compactes, si escau.

 6. Toca Desa.

Després d’activar la funció, les comandes noves s’imprimiran automàticament al dispositiu d’impressió compatible. Totes les comandes noves es destacaran de color verd a la secció Comandes del Tauler de control en línia de Square i a l’aplicació de Square per a comerços per diferenciar-les de les comandes existents.

Imprimeix un sol article per comanda

Com ja hem mencionat abans, pots assignar categories d’articles a estacions d’impressió diferents i imprimir un sol article per cada comprovant de comanda. Et serà útil si has d’enviar articles concrets a diferents àrees de comandes o taulells de servei per tramitar les comandes.

Per començar, assigna els articles a categories específiques. A continuació, pots assignar les categories perquè s’imprimeixin a cada estació. Per fer-ho:

 1. A l’aplicació Square per a comerços, toca les tres línies horitzontals i selecciona Configuració > Components > Impressores.

 2. A Fes servir aquesta impressora per, ves a Comprovants de les comandes a la botiga o Comprovants de comandes amb processament i activa Fes servir aquesta impressora per als comprovants de comandes a la botiga o Fes servir aquesta impressora per als comprovants de les comandes amb tramitació, respectivament.

 3. Activa Un sol article per comanda si només vols imprimir un article per a cada comanda. Et serà útil si necessites enviar articles específics a àrees de comandes o taulells de servei diferents per tramitar les comandes.

 4. Selecciona les categories que voldries imprimir en aquesta estació d’impressió. La impressió d’un sol article només s’aplicarà a les categories que seleccionis.

 5. Toca Desa.

 6. Repeteix aquests passos per a cadascuna de les estacions d’impressió.

Imprimeix els tiquets sense marges

També pots suprimir el marge de la part superior de cada comanda si vols guanyar espai per a comprovants de comanda impresos. Això t’ajuda a maximitzar l’espai per a comandes grans i estalviar paper i tinta. Per començar:

 1. A l’aplicació Square per a comerços, toca les tres línies horitzontals i selecciona Configuració > Components > Impressores.

 2. A Fes servir aquesta impressora per, ves a Comprovants de les comandes amb tramitació i activa Fes servir aquesta impressora per als comprovants de les comandes amb tramitació.

 3. Activa Comandes compactes si vols imprimir els comprovants de comanda sense marge a la part superior. 

 4. Toca Desa.

Agrupa els articles als comprovants de les comandes

Per personalitzar la configuració d’agrupació d’articles:

 1. A Square per a restaurants, l’aplicació de TPV Square o Square per a comerços, ves a Configuració > Components > Configuració de la impressora. Desplaça’t cap avall fins a Comandes en persona. A Square KDS, ves al Tauler de control de Square i selecciona Dispositius > Configuració de la cuina.

 2. Activa Combina articles idèntics. Els articles amb la mateixa informació es combinaran automàticament en una sola partida.

Si actives Un sol article per comanda, aquesta configuració anul·la l’agrupació d’articles i imprimeix automàticament cada article, desagrupat, a la seva pròpia comanda.

Nota: Combina els articles idèntics està desactivat per defecte per a les estacions d’impressió que ja tinguis, però s’activarà de manera predeterminada per a totes les estacions d’impressió noves que creïs. Més informació sobre agrupar articles.

No trobes el que necessites?