Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Aplica un cost del servei amb Square per a restaurants

Tingues en compte que: els costos del servei es poden considerar subjectes a impostos. Consulta un professional en aquests temes si tens preguntes sobre impostos en relació amb el teu negoci.

Amb Square per a restaurants, pots activar un percentatge fix com a cost del servei i aplicar-lo als comptes de manera manual o automàtica. Si tens una subscripció al pla Plus o Prèmium de Square per a restaurants, també pots afegir costos del servei en funció de la mida del grup.

Activa els costos del servei

Per activar els costos del servei al TPV per a restaurants des del Panel de Datos Square en línea:

  1. Fes clic a Configuració > Dispositius.

  2. Fes clic a Configuració del servei > Service Charge.

  3. Activa Permet el cost del servei.

  4. Introdueix l’import del cost del servei i, a continuació, tria el tipus de cost del servei.

  5. Selecciona la configuració dels impostos que correspongui.

  6. Fes clic a Desa per afegir el nou cost del servei.

Nota: només podràs aplicar costos del servei als comptes automàticament si disposes de la versió 5.35 o superior de TPV per a restaurants. Per poder fer servir aquesta funció, no t’oblidis d’actualitzar TPV per a restaurants.

Tipus de cost del servei

Si tens en compte la mida del grup, el cost del servei aplicat automàticament es calcula en funció del nombre de comensals que hi ha a la taula. Si la Gestió de comensals està activada, el nombre de comensals determinarà si el cost del servei automàtic s’aplica al compte per defecte.

Si el nombre de comensals d’una taula és inferior al que es necessita per activar el cost del servei automàticament, tens l’opció d’aplicar-lo manualment. A TPV per a restaurants, ves al compte obert, toca Accions > Cost del servei i activa el cost del servei que vulguis aplicar.

Tingues en compte que: els costos del servei automàtics es poden considerar subjectes a impostos. Consulta un professional en aquests temes si tens preguntes sobre impostos en relació amb el teu negoci.

Informes del cost del servei

Pots consultar i exportar un informe de les transaccions amb costos del servei aplicats per als comptes oberts i tancats. Per fer-ho:

  1. Ves a Informes > Informes al Tauler de control en línia de Square.

  2. Fes clic a Costos del servei.

  3. Selecciona un interval de dates, el punt de venda i qualsevol altre filtre que vulguis aplicar.

Calcula les comissions dels costos del servei

La comissió de Square s’extreu de l’import total de la transacció, incloent-hi els impostos, les propines i qualsevol cost del servei afegit.


Exempció de responsabilitat: aquestes indicacions són de caràcter general i no constitueixen assessorament legal, fiscal ni cap altre tipus d’assessorament professional. Si no tens clares les teves obligacions fiscals o no saps on trobar la informació que necessites, et suggerim que consultis un professional.

No trobes el que necessites?