Personalitza els permisos de Factures a Gestió d’equips

Si fas servir les Funcions de Gestió d’equips Square, també pots donar accés als empleats perquè puguin consultar, modificar, crear i esborrar factures i pressupostos. En activar aquesta funció, també tens accés a la informació dels clients i els articles, per poder generar les factures.

Per comprovar que l’accés a Factures Square estigui seleccionat:

1. Ves a la Equip al tauler de control en línia de Square.

2. Fes clic a Permisos.

3. Fes clic a Permisos de l’equip o al conjunt de permisos personalitzat.

4. Fes clic a Factures i comprova que estigui actiu. Nota: si el grup de permisos té Accés complet, l’accés a Factures estarà activat automàticament.

5. Fes clic a Continua > Desa.

Més informació sobre com configurar els permisos del membre de l’equip.