Crea i gestiona factures recurrents

Crea factures recurrents

Si necessites configurar factures recurrents per als clients, pots fer-lo amb el Factures Square,.

Des del Tauler de control en línia de Square:

1. Ves a Factures.
  2. Fes clic a la pestanya Grup recurrent > Crea un grup recurrent.
  3. Informació del client: selecciona un client o introdueix un nom i una adreça electrònica o telèfon nous.
  4. Informació de la factura: afegeix detalls personalitzats de la factura, com ara un títol, un número de factura personalitzat que coincideixi amb els teus registres, un missatge i, de manera opcional, la data del servei.
  5. Calendari de factures recurrents: selecciona la freqüència d’enviament de les factures recurrents. Hi pots incloure una data personalitzada d’inici, finalització o venciment de la factura recurrent.
  6. Pagaments automàtics: si vols que el client se subscrigui als Pagaments automàtics amb targeta desada, activa Permet els pagaments automàtics. Això ofereix als clients l’opció de desar de manera segura la seva targeta de pagament i que s’hi faci un càrrec automàticament en la data de venciment de cada factura del grup recurrent.
  7. Partides: pots afegir articles de la col·lecció d’articles. Un cop afegits, pots ajustar la quantitat de cada article o personalitzar-lo afegint una nota o impost. Per afegir un descompte a tota la factura recurrent, fes clic a Afegeix un descompte.
  8. Opcions de pagament: selecciona els mètodes de pagaments que acceptes. Activa Permet propines per incloure l’opció d’afegir propines a la factura recurrent.
  9. Desa el mètode de pagament: Activa Permet que el client desi la targeta per fer que la puguin desar en el moment de pagar la factura, de manera que puguis fer-hi càrrecs per futures factures.
  10. Comunicació: selecciona com vols compartir les factures recurrents. Per enviar-les per correu electrònic, necessitaràs les adreces electròniques dels clients. Per enviar-les per missatge de text, necessitaràs els números de telèfon dels clients. També pots afegir destinataris addicionals.
  11. Recordatoris: si vols personalitzar el ritme o la quantitat de recordatoris que reben els clients, selecciona Modifica els recordatoris.
  12. Més opcions: Activa Demana una adreça d’enviament perquè sigui obligatori introduir l’adreça d’enviament del client. També pots adjuntar arxius o afegir camps personalitzats.
  13. Quan hagis acabat, pots fer clic a Mostra la vista prèvia per saber com li apareixerà la factura al client, Desa com a esborrany o Envia.
  14. Quan el client rebi la factura recurrent, podrà completar el pagament en línia de manera segura. Si ja té la targeta desada, el pagament es cobrarà automàticament. Els fons se t’ingressaran seguint el teu calendari de transferències.

Des de l’aplicació de Factures Square:

1. Selecciona el signe + al menú de navegació > Grup recurrent.
  2. Factura a: selecciona un client existent o introdueix un nom, adreça electrònica o número de telèfon nous. Activa Demana una adreça d’enviament per fer que sigui obligatori introduir l’adreça d’enviament del client.
  3. Partides: pots afegir articles de la col·lecció d’articles. Un cop afegits, pots ajustar la quantitat de cada article o personalitzar-lo fent-hi clic i afegint una nota o impost. Activa Demana una propina per afegir l’opció d’afegir-ne a la factura.
  4. Calendari de pagaments: selecciona la freqüència d’enviament de les factures recurrents. Hi pots incloure una data personalitzada d’inici, finalització o venciment de la factura recurrent i la data del servei.
  5. Pagaments automàtics: si vols que el client se subscrigui als Pagaments automàtics amb targeta desada, activa Permet els pagaments automàtics. Això ofereix als clients l’opció de desar de manera segura la seva targeta de pagament i que s’hi faci un càrrec automàticament en la data de venciment de cada factura del grup recurrent.
  6. Mètode de pagament: selecciona els mètodes de pagament que acceptes. Activa Permet que el client desi la targeta perquè els clients puguin desar-la en el moment de pagar la factura, de manera que puguis fer-hi càrrecs per a futures factures.
  7. Informació: afegeix informació personalitzada de la factura, com ara un títol o un número de factura personalitzat que coincideixi amb els teus registres. També pots adjuntar arxius o afegir camps personalitzats.
  8. Fes clic a Continua per mostrar una vista prèvia.
  9. Mètode d’entrega: Selecciona com vols compartir la factura recurrent. Per enviar-la per correu electrònic, necessitaràs l’adreça electrònica del client. Per enviar-la per missatge de text, necessitaràs el seu número de telèfon.
  10. Recordatoris de pagament: si vols personalitzar la quantitat o la freqüència dels recordatoris que reben els clients, selecciona Recordatoris de pagament.
  11. Quan hagis acabat, pots fer clic a Mostra la vista prèvia per saber com li apareixerà la factura al client i a Envia la factura recurrent si tot és correcte. Per desar-la com a esborrany, fes clic a a la cantonada superior dreta.
  12. Quan el client rebi la factura recurrent, et podrà pagar en línia de manera segura. Si ja té la targeta desada, el pagament s’hi cobrarà automàticament. Els diners se solen transferir al teu compte bancari un o dos dies feiners després de la data de processament.

Des de l’aplicació de TPV Square:

1. Toca Més a la barra de navegació i selecciona Factures > Crea una factura.
  2. Factura a: selecciona un client del Directori o introdueix un nom i una adreça electrònica o número de telèfon nous. Pots afegir fins a nou destinataris. Activa Demana l’adreça d’enviament per fer que sigui obligatori introduir l’adreça d’enviament del client.
  3. Partides: pots afegir articles de la col·lecció d’articles. Un cop afegits, pots ajustar la quantitat de cada article o personalitzar-lo fent-hi clic i afegint una nota o impost. Activa Demana una propina per afegir l’opció d’afegir-ne a la factura.
  4. Calendaris de pagaments: selecciona Fes que aquesta factura sigui recurrent > Recurrent. Introdueix la freqüència d’enviament de les factures recurrents. Hi pots incloure una data personalitzada d’inici, finalització o venciment i la data del servei.
  5. Pagaments automàtics: si vols que el client se subscrigui als Pagaments automàtics amb targeta desada, activa Permet els pagaments automàtics. Això ofereix als clients l’opció de desar de manera segura la seva targeta de pagament i que s’hi faci un càrrec automàticament en la data de venciment de cada factura del grup recurrent.
  6. Mètode de pagament: selecciona els mètodes de pagament que acceptes.
  7. Informació: afegeix informació personalitzada de la factura, com ara un títol o un número de factura personalitzat que coincideixi amb els teus registres. També pots adjuntar arxius o afegir camps personalitzats.
  8. Fes clic a Continua per mostrar una vista prèvia.
  9. Mètode d’entrega: selecciona com vols compartir la factura recurrent. Per enviar-la per correu electrònic, necessitaràs l’adreça electrònica del client. Per enviar-la per missatge de text, necessitaràs el seu número de telèfon.
  10. Quan hagis acabat, Mostra la vista prèvia per saber com li apareixerà la factura al client i Envia la factura recurrent si tot és correcte. Per desar-la com a esborrany, fes clic a a la cantonada superior dreta.
  11. Quan el client rebi la factura recurrent, podrà completar el pagament en línia de manera segura. Si ja té la targeta desada, el pagament s’hi cobrarà automàticament. Els diners se solen transferir al teu compte bancari un o dos dies feiners després de la data de processament.

Si programes un pagament recurrent per a més endavant amb la funció de Targeta desada, es farà un càrrec automàticament a la targeta del client a les 10:00 (de la teva zona horària) en la data de venciment que hagis seleccionat.

Nota: si un client té una factura recurrent i canvia la seva targeta desada, hauràs de modificar el grup de facturació corresponent per garantir que el càrrec es faci a la targeta correcta.

Gestiona les factures recurrents

Modifica, finalitza i gestiona un grup recurrent des del Tauler de control en línia de Square, l’aplicació de Factures i l’aplicació de TPV Square.

Des del Tauler de control en línia de Square:

Gestiona un grup recurrent

La gestió d’un grup recurrent afectarà totes les factures recurrents d’aquest grup.

1. Ves a Factures al Tauler de control en línia de Square.
  2. Fes clic a la pestanya Grup recurrent.
  3. Fes clic a en un grup recurrent actiu.
  4. Si selecciones Modifica el grup recurrent, se’t permetrà modificar el grup recurrent.
  5. Si selecciones Mostra les factures recurrents, podràs veure totes les factures recurrents del grup recurrent.

Gestiona una factura recurrent

La gestió d’una factura recurrent afectarà una sola factura. Per gestionar tot el grup, segueix les instruccions Gestiona el grup recurrent.

1. Ves a Factures al Tauler de control en línia de Square.
  2. Fes clic a en una factura recurrent activa. Les factures recurrents tenen un estat marcat com a Recurrent i segueixen una convenció d’identificació similar a 000001-R-0001.
  3. Per modificar la informació d’una sola factura, fes clic a Modifica la factura recurrent.
  4. Per cancel·lar una única factura, fes clic a Cancel·la la factura recurrent.
  5. Per veure els detalls d’un grup recurrent, fes clic a Mostra el grup recurrent.
  6. Per duplicar una única factura, fes clic a Duplica la factura recurrent.

Des de l’aplicació de Factures Square:

Gestiona un grup recurrent

La gestió d’un grup recurrent afectarà totes les factures recurrents d’aquest grup.

1. Obre l’aplicació de Factures Square i toca la pestanya Factures a la part inferior de navegació.
  2. Toca l’enllaç Filtre: totes les factures enviades.
  3. Desplaça’t fins a la part inferior de la llista de filtres i selecciona Actius a Grups recurrents.
  4. Toca un grup actiu.
  5. Per modificar la informació del grup recurrent (informació del client, partides, mètode de pagament, etc.), toca l’enllaç Modifica a l’extrem superior dret.
  6. Per veure les factures recurrents del grup recurrent, fes clic al botó Mostra les factures en grup a la part inferior de la pàgina.

Gestiona la factura recurrent

La gestió d’una factura recurrent només afectarà la factura única. Per gestionar tot el grup, segueix les instruccions Gestiona el grup recurrent.

1. Obre l’aplicació de Factures Square i toca la pestanya Factures a la part inferior de navegació.
  2. Toca una Factura recurrent activa. Les factures recurrents seguiran una convenció d’identificació similar a 000001-R-0001.
  3. Per modificar la informació de la factura única (informació del client, partides, mètode de pagament, etc.), toca l’enllaç Modifica a l’extrem superior dret.
  4. Per cancel·lar la factura recurrent única, desplaça’t fins a la part inferior de la pàgina i toca el botó Cancel·la la factura recurrent.