Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Vendes en línia Square

Primers passos amb els dominis per a Vendes en línia Square

Nota: per fer servir un domini personalitzat, has de canviar el pla del teu web de Vendes en línia Square.

Estàs a punt per configurar el teu web amb Square? Comença >
Square-Online-Domains-Page-CA

Un domini, que sovint es coneix com a URL o adreça del lloc web, és el que ajuda els usuaris a trobar el teu web mentre naveguen per internet. Si el web fos una casa, el domini en seria l’adreça.

Hi ha diferents maneres de fer servir el domini del lloc web. Si ja tens un compte de Square i has configurat Vendes en línia Square, trobaràs més informació a continuació.

Amb un domini, també pots configurar una adreça electrònica. T’expliquem com com començar amb Google Workspace per a Vendes en línia Square perquè vegis com configurar una adreça electrònica personalitzada. Si vols saber com configurar un lloc web amb Square, ves a començar amb Vendes en línia Square.

Preus dels dominis

Amb un domini personalitzat, Square ofereix la possibilitat de crear un lloc web que tingui la teva imatge de marca. Podràs triar una adreça senzilla i fàcil de recordar per al web. El preu d’un domini .com és a partir de 19,95 € l’any (menys de 2 € al mes). En registrar un domini, també podràs ocultar la teva informació personal de contacte sense cap cost afegit.

Tria un bon nom per al domini

Si tot just acabes de començar en el món dels dominis i els llocs web, el primer pas és triar un bon nom per al domini. Tingues en compte els consells que et donem a continuació quan comencis a buscar el nom ideal.

Breu i amb ganxo

Escriu 20 caràcters o menys perquè el domini sigui fàcil de recordar. Si algú esmenta el teu lloc web a una altra persona, voldràs que recordi l’adreça quan tingui l’oportunitat de donar-li una ullada més tard.

Senzill i clar

Procura que el domini sigui fàcil de recordar i d’escriure. Si pots, sempre és millor que coincideixi amb el nom del negoci (o que l’inclogui).

Evita xifres i guions

En afegir números i caràcters no alfabètics, pots causar confusió i una possible pèrdua de trànsit al lloc web.

Per exemple, si el negoci es diu El meu negoci, S. A., els dominis «elmeunegoci.com» o «elnegoci.com» són millors opcions que «el-meu-negoci.com». Això es deu al fet que molta gent no pensarà a afegir un guió quan introdueixin la teva adreça en un navegador web.

Fes servir paraules clau i una mica d’enginy

Si has triat un nom de domini que no està disponible, valora incloure-hi paraules clau.

Posem per cas que gestiones El meu negoci, S. A. en una ciutat en concret, però descobreixes que elmeunegoci.com ja no està disponible. En aquest cas, elmeunegociciutat.com és una molt bona alternativa, així com visitaelmeunegoci.com, elmeunegocianomdelaciutat.com, vinealmeunegoci.com, entre altres variants.

Cerca variants del domini

Tot i que no és necessari, si compres diverses versions d’un nom de domini, garanteixes que els teus competidors no et puguin perjudicar en un futur.

Deixant de banda les preocupacions sobre la competència, suposem que ets propietari del domini «elmeunegoci.com». En aquest cas, també seria adient adquirir «elmeunegoci.net» per assegurar-te que la persona que introdueixi qualsevol de les dues adreces arriba al teu lloc web. Això es coneix com a redirecció de dominis.

Configura i canvia el domini del teu web

Un cop tinguis el domini, hi ha diverses maneres de vincular-lo al web. Nosaltres t’oferim una opció gratuïta. Pots trobar més informació a continuació.

Registrar un nou domini

Pots comprar un nom de domini nou i registrar-lo a Square. Per registrar un nom de domini nou, segueix els passos següents:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Lloc web > Domini.
 2. Selecciona Connecta un domini.
 3. Selecciona Cerca un domini personalitzat i introdueix el nom del domini que vulguis al quadre de cerca per iniciar el procés de compra.

Connectar el domini

Un cop siguis el propietari d’un domini, pots connectar-lo al teu lloc web de Vendes en línia Square. També pots canviar-lo en qualsevol moment.

Per connectar un domini personalitzat comprat a Square amb el teu lloc web de Vendes en línia Square:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Lloc web > Dominis.
 2. Al domini que vulguis connectar al lloc web, selecciona Gestiona > Gestiona el domini.
 3. A Destinació, selecciona Modifica la destinació del lloc web.
 4. Tria l’opció Associa a un dels meus llocs web.
 5. Selecciona Desa quan acabis.
 6. Publica el web des de l’editor de webs de Vendes en línia Square per veure els canvis en temps real.

Per connectar un domini personalitzat adquirit fora de Square al teu lloc web de Vendes en línia Square:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Lloc web > Dominis.
 2. Selecciona Connecta un domini.
 3. A Fes servir un domini d’un tercer, introdueix el nom del teu domini i selecciona Verifica.

Més informació sobre com connectar el teu domini a Vendes en línia Square.

Transferir el domini

Quan transfereixes el teu nom de domini a Square, pots gestionar tots els aspectes del lloc web des d’una sola interfície que és molt fàcil d’utilitzar. Per transferir el domini:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Lloc web > Dominis.
 2. Selecciona Connecta un domini.
 3. A Fes servir el domini d’un tercer, introdueix el nom del domini que vols transferir i selecciona Verifica.
 4. Selecciona Transferir el domini i segueix les instruccions pas a pas.

Més informació sobre com transferir el teu domini a Square. També pots aprendre a transferir el teu domini fora de Square.

Fer servir un subdomini

Si encara no disposes d’un domini personalitzat i no tens pensat comprar-ne cap, pots crear un subdomini gratuït per a Vendes en línia Square. Per fer servir o canviar un subdomini gratuït:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Lloc web > Dominis.
 2. Selecciona Connecta un domini.
 3. A Fes servir un subdomini de Square, introdueix el nom que vulguis per al subdomini gratuït (p. ex. “elmeunegoci.square.web”).
 4. Selecciona Canvia.
 5. Publica el web des de l’editor de webs de Vendes en línia Square per veure els canvis en temps real.

Més informació sobre els subdominis gratuïts de Vendes en línia Square. També pots obtenir més informació sobre els subdominis personalitzats com ara “botiga.elmeunegoci.com”.

Remet un domini

Amb la remissió de dominis, pots dirigir diversos noms de domini a un lloc web. Si vols fer-ne servir més d’un, simplement has de publicar el teu lloc web a un d’aquests dominis perquè esdevingui el teu domini principal, i després remetre els altres al domini principal.

Per trametre un domini a Vendes en línia Square:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Lloc web > Dominis.
 2. Al domini que vulguis trametre, selecciona Gestiona > Gestiona el domini.
 3. A Destinació, selecciona Modifica la destinació del lloc web.
 4. Tria l’opció Remet a un URL i introdueix el teu domini principal.
 5. Quan hagis acabat, selecciona Desa i repeteix el procés amb tots els dominis que vulguis remetre.

Més informació sobre com remetre diversos dominis a Vendes en línia Square.

Nota: aquesta acció és diferent de la redirecció d’URL, amb què es remeten URL de pàgines antigues a noves (en particular, quan mous el teu lloc web a un allotjador nou mantenint-hi el mateix domini connectat). Més informació sobre les redireccions d’URL a Vendes en línia Square.

ICANN i WHOIS

ICANN és l’organització internacional sense ànim de lucre que supervisa el registre de tots els dominis a escala global. Segons l’ICANN, tots els dominis registrats al web han de tenir informació de contacte actualitzada de la persona o entitat que ha registrat el domini. Aquestes dades s’afegeixen a la Base de dades de WHOIS de l’ICANN per defecte.

Més informació sobre Dominis Square en línia i base de dades WHOIS de la ICANN.

Gestiona els registres

És molt important gestionar els registres del domini per poder garantir que el teu lloc web, així com les adreces electròniques basades en el domini, funcionin correctament. Més informació sobre com gestiona els registres dels dominis de Vendes en línia Square.

Dominis de primer nivell (TLD)

Un domini de primer nivell (TLD) és la part final del nom d’un domini; és a dir: .com, .org, .co, .store, .menu, .blog, etc. Els TLD sovint s’anomenen «extensions de domini».

Si compres un domini a Square, procura completar el procés de compra per confirmar el preu final del domini, ja que els TLD tenen preus diferents. En aquests moments, t’oferim una àmplia gamma de TLD per triar i remenar, però, si no trobes el que busques, pots comprar un domini des d’un altre registre i vincular-lo al teu lloc web. Pots obtenir més informació sobre com vincular el domini a Vendes en línia Square.

Nota: alguns dominis de primer nivell territorial (ccTLD), com ara .com.au, només es poden registrar per períodes de dos anys.

Secure Socket Layer (SSL)

El protocol Secure Socket Layer (conegut com a SSL) encripta les dades que s’envien i es reben entre l’ordinador d’un usuari i el lloc web de Vendes en línia Square, i fa que l’intercanvi de dades sigui segur. Això és de vital importància per a les botigues virtuals, on els usuaris confien que la seva informació estarà segura quan facin transaccions amb el teu negoci.

Si el teu domini està allotjat a Square, SSL està activat per defecte el primer cop que publiques el lloc web. De vegades poden passar fins 24 o 48 hores abans no es configuri el certificat SSL.

Encara que tinguis un domini allotjat per un tercer, pots tenir el certificat SSL al lloc web. Comprova que el nom del domini dirigeixi a l’adreça IP correcta i que el lloc web estigui publicat.

Facturació

El servei del domini sempre intenta renovar-lo aproximadament 45 dies abans de la seva data de caducitat, per garantir-ne la renovació. Si el pagament no es pot processar correctament, tens un marge de temps prou ampli per actualitzar les dades de pagament i evitar que el teu lloc web deixi de funcionar de sobte.

Nota: el domini no caduca fins que no s’arriba a l’aniversari de la data de compra.

Si has de tramitar el reembossament d’un registre, una transferència o una renovació, posa’t en contacte amb el servei d’atenció al client de Square al més aviat possible. També et podem ajudar a confirmar si la factura que has rebut pel teu domini és legítima o no.

Pots obtenir informació sobre com gestionar les teves subscripcions de Vendes en línia Square.

Resolució de problemes

Si per algun motiu no veus el teu lloc web de Vendes en línia Square a la xarxa, hi ha diverses mesures per resoldre problemes amb els dominis que et poden ser d’utilitat. Pots obtenir més informació sobre com solucionar problemes amb el teu domini.

Motius per posar-te en contacte amb el servei d’Atenció al venedor

Si tens problemes amb el teu domini, aquí t’expliquem com pots posa’t en contacte amb el servei d’Atenció al venedor de Square:

 • Has rebut una factura relacionada amb el teu domini per correu i sembla una estafa.

 • Has registrat un domini en els 5 darrers dies, però conté un error tipogràfic i el vols corregir.

 • Vols demanar el reembossament d’una renovació o d’una transferència.

 • El teu domini ha entrat en un termini de gràcia de redempció (RGP) després d’haver caducat fa temps i el vols tornar a fer servir. Pots obtenir més informació sobre el cicle de vida del domini i període de gràcia al lloc web de l’ICANN.

 • Vols desvincular un domini de primer nivell territorial (ccTLD) de Square. Alguns ccTLD o dominis específics de país (per exemple, ".com.au," ".co.nz," ".nl," ".de," ".fr," etc.) requereixen un procés de desvinculació especial.