Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Articles i categories del web

Configurar categories amb franja horària a Vendes en línia Square

Nota: per activar les categories amb franja horària, has de canviar a un pla superior de Vendes en línia Square.

Amb Vendes en línia Square, pots crear categories amb franja horària per als articles de la carta que només estiguin disponibles en moments determinats (com ara durant l’esmorzar, el dinar, els caps de setmana, etc.). Aquestes categories també estan relacionades amb el teu horari de recollida a l’establiment i entrega a domicili, de manera que els clients només poden comprar certs articles durant les hores que especifiquis (tenint en compte l’estimació dels temps de preparació i d’entrega a domicili).

Nota: per configurar les categories amb franja horària, comprova que facis servir la plantilla de la pàgina de comandes  de Fes una comanda en línia i que hagis configurat larecollida a l’establiment i l’entrega local a domicili a la tramitació de les comandes.

Més informació sobre com crear i gestionar categories d’articles.

Configurar categories amb franja horària

Square-Online-Enter-Time-Based-Category-Hours-CA

Per configurar categories amb franja horària a Vendes en línia Square:

  1. A la Col·lecció d’articles de Square, ves a Categories  per seleccionar-ne o crear-ne una.

  2. A Disponibilitat, selecciona l’opció Només en dies i hores determinats i fes servir les caselles de selecció per triar quins dies de la setmana estaran disponibles aquests articles. També pots afegir diverses franges horàries per a cadascun dels dies seleccionant + i introduint-hi les hores.

  3. Fes clic a Desa quan hagis acabat.

Pots modificar-ne la configuració, afegir i eliminar articles o suprimir la categoria en qualsevol moment.

Crear una subcategoria amb franja horària

També pots crear subcategories amb franja horària. Les subcategories estan configurades amb la mateixa franja horària de la categoria principal. Per exemple, pots tenir una categoria d’Esmorzar que funcioni cada dia de 9:30 a 13:00. Dins de la categoria Esmorzar hi pot haver subcategories, com ara Begudes d’esmorzar i Combinats d’esmorzar, que també estiguin disponibles cada dia de 9:30 a 13:00.

Experiència del client

Square-Online-Live-Time-Based-Categories-CA

Quan els clients seleccionin un punt de venda al web, se’ls mostraran per defecte els articles disponibles. Els clients poden fer servir el menú desplegable de la pàgina Fes una comanda en línia per veure els articles disponibles o bé tots els articles.

  • A Articles disponibles hi figuren els articles d’una categoria configurada per estar disponible durant l’horari de recollida a l’establiment i entrega a domicili, els articles que tenen l’enviament configurat com a opció de tramitació, els articles no físics (com ara esdeveniments o subscripcions, entre altres) i els articles d’una categoria amb franja horària, sempre que el dia i l’hora actuals coincideixin amb l’horari especificat.

  • A Tots els articles s’hi mostraran tots, independentment dels horaris de recollida a l’establiment i entrega a domicili, i de les categories amb franja horària.

Perquè compleixin els requisits per a la compra, els articles d’una categoria amb franja horària s’han de demanar amb prou antelació perquè es puguin tramitar dins de l’horari de recollida a l’establiment i d’entrega a domicili del punt de venda seleccionat, tenint en compte les estimacions dels temps de preparació i d’entrega. Els clients poden comprar articles d’una categoria amb franja horària fins un minut abans de l’hora de finalització programada. Per exemple, si tens una categoria disponible de 9:30 a 13:00, la comanda es pot fer fins a les 12:59, sempre que es pugui preparar i tramitar dins de l’horari de recollida a l’establiment i entrega a domicili.

Els articles d’una categoria amb franja horària mostraran l’horari en què estan disponibles a la pàgina de Fes una comanda en línia. Si es consulta un article fora de l’horari disponible, el botó Afegeix a la cistella està desactivat i es mostren les hores de disponibilitat.

No trobes el que necessites?