Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Configura categories amb franja horària a Vendes en línia Square

Square-Online-Time-Based-Categories-CA

Amb Vendes en línia Square, pots crear una categoria amb franja horària per als articles de la carta que només estan disponibles en certs moments del dia (com ara esmorzar, dinar, caps de setmana, etcètera). Aquestes categories amb franja horària també poden servir per als horaris de recollida a l’establiment i entrega a domicili, de manera que els clients només puguin comprar certs articles durant les hores que especifiquis (tenint en compte el temps de preparació i l’estimació del temps d’entrega que consideris).

Nota: per configurar les categories amb franja horària, assegura’t que fas servir la plantilla de la pàgina de comandes de Fes una comanda en línia i que ja has configurat la recollida a l’establiment i l’entrega local a domicili a la tramitació de les comandes.

T’expliquem més informació sobre com afegir articles i categories a Vendes en línia Square i sobre les categories del web.

Configura categories amb franja horària

Square-Online-Enter-Time-Based-Category-Hours-CA

Per configurar categories amb franja horària a Vendes en línia Square:

  1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Categories del web.

  2. Selecciona una categoria existent per modificar-la o Afegeix una categoria per crear-ne una de nova.

  3. Afegeix un títol i una imatge per a la categoria i tria els articles que hi vulguis incloure.

  4. A Disponibilitat, selecciona l’opció Només en dies i hores determinats i fes servir les caselles per triar quins dies de la setmana estaran disponibles aquests articles. També pots introduir diverses franges horàries per a cadascun dels dies seleccionant + i introduint-hi les hores.

  5. Completa la resta de camps i selecciona Desa quan hagis acabat.

Les categories amb franja horària mostren una icona de rellotge a la pàgina de Categories del web. Pots modificar-ne la configuració, afegir i eliminar articles o eliminar la categoria en qualsevol moment.

Crea una subcategoria amb franja horària

També pots crear subcategories amb franja horària. Les subcategories tenen la mateixa configuració per franja horària que la categoria principal. Per exemple, pots tenir una categoria d’Esmorzar que funcioni cada dia de 6:00 a 10:00. Dins de la categoria d’Esmorzar hi pot haver subcategories, com ara Begudes d’esmorzar i Combinats d’esmorzar, que també estiguin disponibles cada dia de 6:00 a 10:00.

Experiència del client

Square-Online-Live-Time-Based-Categories-CA

Als clients que visitin el lloc web després de seleccionar un punt de venda, se’ls mostraran per defecte els articles disponibles. Poden fer servir el menú desplegable de la pàgina de comandes de Fes una comanda en línia per veure els articles disponibles o bé tots els articles.

  • A Articles disponibles hi figuren els articles d’una categoria configurada per estar disponible durant totes les hores de recollida a l’establiment i entrega a domicili, els articles que tenen l’enviament configurat com a opció de tramitació, els articles no físics (com ara esdeveniments, subscripcions, etcètera) i els articles d’una categoria amb franja horària, sempre que el dia i l’hora actuals coincideixin amb l’horari especificat.

  • Tots els articles mostrarà tots els articles, independentment dels horaris de recollida a l’establiment i entrega a domicili i de les categories amb franja horària.

Perquè compleixin els requisits per a la compra, els articles d’una categoria amb franja horària s’han de demanar amb prou antelació perquè es puguin tramitar dins de l’horari de recollida a l’establiment i entrega a domicili del punt de venda seleccionat, i tenint en compte les estimacions del temps de preparació i d’entrega. Els clients poden comprar articles d’una categoria amb franja horària fins un minut abans de l’hora programada de finalització. Per exemple, si tens una categoria disponible de 6:00 a 10:00, les 9:59 és l’hora límit en què es pot fer una comanda, suposant que es pugui preparar i tramitar dins de l’horari de recollida i entrega.

Els articles d’una categoria amb franja horària mostraran l’horari de disponibilitat a la pàgina de comandes de Fes una comanda en línia. Quan es consulti un article fora d’aquest horari, el botó Afegeix a la cistella estarà desactivat i se’n mostrarà l’horari de disponibilitat.