Gestiona els recursos amb Cites Square

Crea recursos, com ara sales, partides o cadires, i assigna’ls als serveis corresponents. Quan es reserven aquests serveis, els recursos es reserven automàticament al mateix temps perquè no hi hagi reserves dobles quan un recurs no estigui disponible. També pots veure quin recurs s’ha reservat per al servei als detalls de la cita.

A més, pots fer servir els recursos per restringir el nombre de cites durant el mateix interval de temps, com ara una cita per a compres privades.

Tot això ho pots fer des del tauler de control en línia de Square o des de l’aplicació mòbil de Cites Square.

Crea un recurs

Des del tauler de control en línia de Square

Pots crear un recurs directament des del tauler de control en línia de Square:

1. Ves a la secció Articles del Tauler de control en línia de Square > Recursos.

2. Tria un nom (com ara, sala de massatges) i una descripció opcional.

3. Si tens diversos punts de venda, selecciona el que vulguis.

4. Selecciona Desa per crear el recurs.

Cada recurs només es pot assignar a un punt de venda.

Des de l’aplicació de Square

1. Obre l’aplicació de Square i toca Articles i serveis > Recursos.

2. Selecciona Crea un recurs i introdueix-ne els detalls.

3. Toca Desa.

Modifica un recurs

Pots modificar un recurs en qualsevol moment des del tauler de control en línia de Square o des de l’aplicació mòbil de Cites Square.

Des del tauler de control en línia de Square

1. Ves a la secció Articles del Tauler de control en línia de Square > Recursos.

2. Selecciona el recurs que vols modificar, toca Modifica i fes-hi els canvis que vulguis.

3. Toca Desa.

Des de l’aplicació de Square

1. Obre l’aplicació de Square i toca Articles i serveis > Recursos.

2. Selecciona el recurs que vulguis modificar i fes-hi els canvis necessaris.

3. Toca Desa.

Elimina un recurs

En cas que vulguis eliminar un recurs, pots fer-ho des del tauler de control en línia de Square o des de l’aplicació mòbil de Cites Square.

Des del tauler de control en línia de Square

1. Ves a la secció Articles del Tauler de control en línia de Square > Recursos.

2. Selecciona el recurs que vols eliminar i toca Elimina.

3. Toca Elimina el recurs.

Des de l’aplicació de Square

1. Obre l’aplicació de Square i toca Articles i serveis > Recursos.

2. Selecciona el recurs que vols eliminar i toca Elimina.

Assigna recursos als serveis

Pots assignar un recurs a un servei des del tauler de control en línia de Square o des de l’aplicació mòbil de Cites Square. D’acord amb l’assignació, en crear la cita, Cites Square bloquejarà automàticament només un recurs disponible per als serveis que el requereixin. D’aquesta manera, el recurs no es podrà reservar per a cap altra cita.

Si un determinat servei està disponible a diferents punts de venda del negoci, pots assignar recursos només a un, alguns o tots els punts de venda.

Des del tauler de control en línia de Square

1. Ves a la secció Articles del Tauler de control en línia de Square > Serveis.

2. Selecciona el servei que necessiti un recurs.

3. Activa l’opció Recurs necessari.

4. Selecciona els recursos que vols assignar al servei. Quan es reservi una cita amb aquest servei, també es reservarà un dels recursos assignats.

5. Toca Desa.

Nota: si tens diverses variants d’un servei, també pots assignar diferents recursos a cadascuna d’elles.

Des de l’aplicació de Square

1. Obre l’aplicació de Square i toca Articles i serveis > Tots els serveis.

2. Selecciona el servei que necessiti un recurs.

3. Activa l’opció Aquest servei necessita un recurs.

4. A la secció Recursos assignats, toca Selecciona un recurs i tria’n els que vulguis assignar al servei.

5. Toca Desa.

Canvia els recursos a Cites Square

En cas que vulguis canviar el recurs reservat per a una cita, pots fer-ho des del tauler de control en línia de Square o des de l’aplicació mòbil de Cites Square. Ho pots fer quan creïs una cita, just després d’assignar-hi un recurs automàticament, o bé quan en modifiquis una.

Els recursos també et poden ajudar a restringir el nombre de cites durant la mateixa franja horària. Per exemple, potser tens tres empleats disponibles per a les cites de compra privades, però només vols tenir-ne una en cada moment. En aquest cas, pots posar al recurs el nom Interval de compres privades i assignar-lo al servei de compres personals perquè es pugui reservar una cita d’aquest tipus en línia per a una franja horària determinada.

Des del tauler de control en línia de Square

1. Ves a Cites > Calendari > Accions.

2. Selecciona la cita que vulguis i tria el servei a Serveis i articles.

3. Selecciona el recurs assignat i modifica’l, si hi ha altres opcions disponibles al menú desplegable.

4. Fes clic a Desa.

Des de l’aplicació de Square

1. Obre l’aplicació de Square i ves al calendari de Cites.

2. Selecciona la cita que té assignat el recurs que vols modificar i selecciona el servei a Serveis i articles.

3. Desplaça’t fins a Recursos, toca el recurs que vols modificar i selecciona’n un altre.

4. Toca Desa.