Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Adreça electrònica

Recupera el compte d’administrador de Google Workspace per a Vendes en línia Square

Si oblides la contrasenya del compte d’administració de Google Workspace, la pots recuperar a través de Google. Pots obtenir més informació sobre com com iniciar sessió a la consola de l'administrador de Google Workspace al centre d’ajuda de Google, però nosaltres et proporcionem els passos bàsics que pots seguir amb Vendes en línia Square. Assegura’t de fer-los tots.

Comença el procés de verificació

Fes clic a l’enllaç de sota per començar amb el primer pas de la verificació:

Fes servir una adreça electrònica a la qual tinguis accés

Introdueix una adreça electrònica a la qual tinguis accés. Google hi enviarà les instruccions per restablir la contrasenya, per tant, introdueix-ne una diferent de la del Google Workspace. Google la farà servir per contactar-te i ajudar-te a resoldre el problema. Abans de continuar, comprova que ho has escrit tot correctament.

Registra el teu codi únic

Hauria d’aparèixer una pàgina amb una cadena llarga de text en negreta. Copia i desa aquest text perquè el necessitaràs per al pas següent. Així podràs afegir un tipus de registre especial per al DNS del domini, que Google farà servir per verificar que el domini és de la teva propietat. Descobreix més informació sobre com gestiona els registres dels dominis de Vendes en línia Square.

Afegeix un registre CNAME al teu domini

Square-Online-Google-Workspace-Recovery-CNAME-Record-CA

Per configurar el registre al teu domini allotjat a Square, deixa la pàgina de verificació de Google oberta al navegador, inicia la sessió a Square en una altra finestra i accedeix a Vendes en línia Square. A continuació, segueix aquests passos:

  1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Web > Dominis.

  2. Al domini relacionat amb la teva adreça electrònica, selecciona Gestiona > Gestiona el domini.

  3. A Registres del DNS, selecciona Afegeix un registre DNS.

  4. A l’apartat Tipus, tria CNAME.

  5. A Allotjador, enganxa el text que has copiat de la pàgina de verificació de Google (p. ex. «googlebf5cfc7dc164a729»).

  6. On posa Punts per, introdueix «google.com».

  7. Selecciona Desa quan hagis acabat.

Nota: si el domini està allotjat amb un tercer i no saps com configurar un registre CNAME, demana ajuda a l’amfitrió del domini.

Confirma que has fet tots els passos

Torna a la pàgina de verificació de Google i selecciona el botó que apareixerà per confirmar que has completat el pas anterior.

Google t’enviarà un correu electrònic de confirmació

Google enviarà un correu electrònic amb més instruccions a l’adreça electrònica que has introduït al primer pas. Això pot tardar entre 24 i 48 hores, però en rebre’l ja podràs tornar a accedir al compte d’administrador de Google Workspace.

No trobes el que necessites?