Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Afegeix un enllaç de reserves en línia al lloc web de Vendes en línia Square

Si ja tens una subscripció a Cites Square, pots afegir un enllaç al web de Vendes en línia Square que dirigeixi els clients automàticament al teu calendari de Cites Square. D’aquesta manera, et podran reservar serveis com si res.

Dona una ullada a la pàgina començar amb Vendes en línia Square per obtenir més informació sobre com configurar un lloc web amb Square. També pots consultar informació sobre la creació de pàgines i navegació.

Nota: pots desenvolupar la teva pàgina de reserves en línia amb Vendes en línia Square, però també pots fer servir una pàgina de reserves més antiga amb el programari de reserves anterior de Square. A més, pots incrustar botons i ginys de reserva en un lloc web creat fora de Square. Per obtenir més informació sobre com crear una pàgina de reserves en línia amb Vendes en línia Square i altres eines, consulta què cal fer per configurar les reserves en línia amb Cites Square.

Accedeix a l’editor de webs de Vendes en línia Square

Pots començar accedint a l’editor web de Vendes en línia Square des del Tauler de control de diverses maneres. Consulta més informació sobre com navegar per l’editor de webs de Vendes en Línia Square.

Cites Square

Per accedir a l’editor de webs des de Cites Square:

  1. Al tauler de control en línia de Square, ves a Clients > Cites per anar al Tauler de control de Cites Square.
  2. Ves a Reserves en línia > Canals.
  3. Tria un tema gratuït o de pagament i comença a personalitzar el web. Per fer servir els temes de pagament, has de tenir una subscripció al pla Plus o Prèmium de Vendes en línia Square. Consulta més informació sobre els plans i els preus de Vendes en línia Square.
  4. Selecciona Publica per veure els canvis al web.

Consulta més informació sobre com crear un web de reserves de Vendes en línia Square des de Cites Square.

Vendes en línia Square

Per accedir a l’editor de webs des de Vendes en línia Square:

  1. Al tauler de control en línia de Square, ves a Vendes en línia > Vendes en línia per anar a la Vista general de Vendes en línia Square.
  2. Selecciona Modifica el web per obrir l’editor de webs de Vendes en línia Square.

Afegeix un enllaç de reserves en línia al menú de navegació

Square-Online-Edit-Navigation-Links-CA

Per afegir un enllaç de reserves en línia al lloc web de Vendes en línia Square:

  1. A l’editor de webs de Vendes en línia Square, selecciona la secció de la capçalera al lloc web.

  2. Selecciona Navegació > Enllaços de navegació al tauler d’edició per veure una llista de tots els articles que hi hagi en aquell moment al menú de navegació.

  3. Selecciona +Afegeix un enllaç de navegació i tria Cites al primer menú desplegable.

  4. Tria un tipus d’enllaç de cita al segon menú desplegable. Si tens diversos punts de venda, pots escollir si vols afegir un enllaç que dirigeixi a una finestra emergent de reserves, on es mostrin els horaris de les cites per a un únic punt de venda, o bé a una pàgina de reserves on es mostrin els horaris de les cites per a tots els punts de venda. Pots obtenir més informació sobre com afegir una pàgina de reserves en línia a Vendes en línia Square.

  5. Si tries l’opció de la finestra emergent de reserves, selecciona el punt de venda.

  6. Introdueix un nom perquè es mostri a l’enllaç i selecciona Desa quan hagis acabat.

  7. Publica el lloc web per veure-hi els canvis.

Els clients que seleccionen l’enllaç de reserves podran programar una cita sense haver de sortir del lloc web de Vendes en línia Square.

Afegeix un enllaç de reserves en línia a qualsevol pàgina

També pots afegir un enllaç de reserves a qualsevol pàgina del lloc web creant un enllaç amb text, imatges o botons. Pots consultar més informació sobre com s’afegeix un enllaç al lloc web de Vendes en línia Square.

No trobes el que necessites?