Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Configuració del web i de comerç electrònic

Preferències del web per a Vendes en línia Square

La Vista general de Vendes en línia Square ofereix una sèrie d’opcions que et permeten modificar l’aspecte, la funció i la visibilitat del lloc web, com ara el títol del web, la icona de web, la protecció amb contrasenya i unes quantes coses més. Per accedir a aquestes opcions, ves a la Vista general de Vendes en línia Square al tauler de control i selecciona Lloc web > Preferències del web.

Nota: aquestes preferències són diferents de la Configuració de Vendes en línia Square i les preferències dels articles.

Títol del web

Fa referència al nom del lloc web, que es mostra a les pestanyes del navegador i a la icona del web a l’aplicació. També es pot mostrar al lloc web en comptes del logotip. El nom del teu negoci o la teva marca sol ser un bon títol.

Per modificar el títol del lloc web, selecciona Canvia el títol del web. També pots obrir el menú del selector de llocs web a la Vista general i seleccionar ... > Canvia el títol del web a sota del web que vulguis actualitzar. Pots obtenir més informació sobre com gestionar diversos llocs web des del menú selector de llocs web.

Nota: per fer servir el teu logotip a la capçalera i al peu de pàgina del lloc web en comptes del títol, ves a l’editor de webs de Vendes en línia Square. Pots obtenir més informació sobre com afegir un logotip al teu lloc web de Vendes en línia Square.

Icona del web

Nota: per fer servir una icona personalitzada, has de canviar el pla del teu lloc web de Vendes en línia Square.

Per facilitar l’accés al lloc web de Vendes en línia Square, pots fer que els clients puguin afegir, directament als seus telèfons, una icona web que sembli la icona d’una aplicació i tingui la teva imatge de marca. Una icona d’aplicació del lloc web fomenta que el client accedeixi ràpidament al web sense haver-ne d’introduir l’URL al navegador cada vegada. Pots obtenir més informació sobre configurar una icona del lloc web de l’aplicació per al lloc web de Vendes en línia Square.

Consentiment de galetes

Vendes en línia Square et permet complir amb la legislació en matèria de privacitat de les dades dels consumidors, ja que pots afegir un bàner de galetes al lloc web de dues maneres diferents. Pots obtenir més informació sobre com Afegeix un bàner de galetes a Vendes en línia Square amb Cookiebot o com afegeix un bàner de galetes a Vendes en línia Square amb codi de tercers.

Codi QR del lloc web

Pots fer servir un codi QR per al teu lloc web de Vendes en línia Square que dirigeixi els clients a la pàgina d’inici. Et pot ser útil imprimir-lo i incloure’l a les comandes amb recollida a l’establiment, al taulell on es fa el procés de pagament o a qualsevol altre lloc on creguis que pot anar bé. Perquè el codi QR funcioni, simplement t’has d’assegurar que el lloc web estigui publicat. Selecciona Gestiona el codi QR per començar.

Nota: si necessites codis QR diferents assignats a diverses àrees de comandes (com ara taules, seients, places d’aparcament, etc.), pots fer servir les comandes d’autoservei amb Vendes en línia Square. Els clients fan servir els seus dispositius mòbils per escanejar un codi QR allà on siguin i fer una comanda amb el telèfon, sense haver de tocar cap carta. Pots obtenir més informació sobre com configurar les comandes d’autoservei per a Vendes en línia Square i acceptar Pagaments amb codi QR amb Square.

Icona de web

Nota: per fer servir icones de web, has d’actualitzar el pla del lloc web de Vendes en línia Square.

Pots pujar una icona personalitzada (coneguda com a icona de web) perquè es mostri a la pestanya del navegador. Pot ser el logotip del negoci o alguna altra imatge que et representi a tu, al teu negoci o a l’organització que dirigeixes. Pots obtenir més informació sobre com pujar una icona de web personalitzada al lloc web de Vendes en línia Square.

Protecció amb contrasenya

Nota: per fer servir la protecció amb contrasenya, has d’actualitzar el pla del lloc web de Vendes en línia Square.

Activa la protecció amb contrasenya del lloc web per restringir què s’hi pot veure per a un nombre seleccionat de persones. Pots obtenir més informació sobre l’ús de la protecció amb contrasenya per al lloc web de Vendes en línia Square.

Desfés la publicació del web

Fes servir aquesta opció si vols que el lloc web deixi d’estar en línia temporalment. Pots tornar-lo a publicar en qualsevol moment des de l’editor de webs de Vendes en línia Square seleccionant Publica. Pots obtenir més informació sobre com publica el teu lloc web.

Restableix al valor predeterminat

Pot ser que hi hagi moments en què modifiquis el lloc web de Vendes en línia Square, però prefereixis tornar a començar de zero. Si selecciones el botó Restableix els valors predeterminats, el lloc web deixarà d’estar publicat i se’l restablirà al seu estat inicial, abans que el modifiquessis o hi pugessis contingut. Cap article que tinguis a la botiga virtual es veurà afectat.

Nota: ves amb compte si fas servir aquesta opció, ja que no es pot revertir. No tenim mitjans per revertir un lloc web a una versió o estat de publicació anteriors.

Quan consideris que és moment de tornar a afegir contingut al web, ho pots fer a l’editor de webs de Vendes en línia Square. Pots obtenir més informació sobre com dissenyar i personalitzar el teu lloc web de Vendes en línia Square.