Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Articles i categories del web

Imatges de productes de Vendes en línia Square

Estàs a punt per configurar el teu web amb Square? Comença >
Add-Site-Item-Images-in-Square-Online-CA

Les imatges dels productes són un element clau perquè un lloc de comerç electrònic sigui un èxit. Els clients no poden interactuar físicament amb els articles de la teva botiga en línia, de manera que tenir una bona referència visual pot significar la diferència entre abandonar els articles a la cistella o comprar-los.

Nota: Els articles amb imatges assignades a la col·lecció d’articles de Square se sincronitzaran automàticament amb Vendes en línia Square (i viceversa).

Si t’encarregues de les imatges dels productes, no et perdis Aplicació Photo Studio de Square, on pots fer fotos de producte de qualitat i amb un aspecte professional directament amb el dispositiu mòbil.

Pots obtenir més informació sobre com afegir articles i categories a Vendes en línia Square.

Afegeix imatges de productes

Sovint, el primer que el client veu al teu lloc web són les imatges dels productes que vens. Per això és important tenir molta cura i dedicar-hi temps abans de pujar-les al lloc web. Per afegir imatges als articles a Vendes en línia Square:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Articles del lloc.

 2. Selecciona un article de la llista o afegeix-ne un de nou seleccionant Crea un article nou.

 3. A Multimèdia, afegeix imatges a l’article.

 4. Completa totes les altres modificacions de l’article i selecciona Desa quan hagis acabat.

Fes servir el mètode anterior per afegir imatges fixes, gifs i animacions de 360 graus. Si el teu lloc ja està publicat, les fotos apareixeran automàticament a la pàgina d’articles en el moment en què desis els canvis. Els clients podran seleccionar la imatge per ampliar-la i, si n’has afegit més d’una, podran canviar de vista amb les miniatures.

Tipus de fitxers d’imatge admesos

Vendes en línia Square admet els següents tipus de fitxers per a les imatges de productes:

 • .jpg

 • .png

 • .gif

 • .spin

Nota: Cap fitxer no pot superar els 25 MB.

Preguntes més freqüents

Necessito una càmera professional o puc fer servir el meu dispositiu mòbil per fer fotos dels productes?

Pots fer servir el teu dispositiu mòbil. La majoria de telèfons i tauletes d’avui dia estan equipats amb càmeres que poden fer molt bones fotos, però la qualitat de la imatge depèn del dispositiu.

Si vols fer que la teva botiga virtual passi a un altre nivell, aquí pots trobar més informació sobre l’aplicació de Photo Studio de Square. Amb l’aplicació de Photo Studio pots fer fotos de productes de qualitat i aspecte professional directament des del teu dispositiu mòbil. Fins i tot pots afegir-hi fons de diferents colors, així com ombres, degradats i fons tonals perquè els productes destaquin. Pots obtenir més informació sobre com començar amb l’aplicació de Photo Studio de Square.

Què és un fitxer .spin?

Un fitxer .spin és d’allò més útil quan vols oferir una vista de 360 graus d’un article. El fitxer s’agrupa fent servir entre 24 i 72 imatges per donar una visió completa del producte.

Quina mida han de tenir les fotos?

Una bona regla general és fer servir imatges amb proporcions 1:1 (quadrades) que tinguin almenys 2000 x 2000 píxels. Qualsevol mida inferior a 2000 x 2000 podria provocar imatges borroses.

Quina és la millor relació d’aspecte per a les imatges dels productes?

La relació d’aspecte juga un paper important a les pàgines de categories i comandes on els articles s’exposen l’un al costat de l’altre, en files. La configuració de la relació d’aspecte s’aplica a totes les fotos dels productes; per tant, val més buscar la coherència d’estil i no tant una relació d’aspecte determinada.

Per triar la relació d’aspecte per a totes les imatges d’articles de Vendes en línia Square:

 1. A la Vista general de Vendes en línia Square, ves a Articles > Preferències dels articles o Configuració compartida > Preferències dels articles.
 2. A Disseny, selecciona Modifica i tria la relació d’imatge de l’article.
 3. Selecciona Desa quan hagis acabat.