Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Comença

Fes servir la Vista general de Factures Square al Tauler de control

Amb Factures Square, pots veure les factures, les factures recurrents, els pressupostos i els projectes en un sol lloc.

Pots crear, enviar i gestionar pressupostos, factures i pagaments recurrents sense complicacions i, alhora, fer un seguiment de tota la facturació. Per gestionar i organitzar tots els documents i arxius adjunts, també pots consultar crear carpetes de projecte.

Vista general de Factures Square

Pots fer servir la barra de cerca de la part superior de la Vista general de Factures Square per cercar i consultar factures, pressupostos i qualsevol factura recurrent.

Pots fer una cerca fent servir els criteris següents:

-Identificador
-Tractament
-Nom del client
-Adreça electrònica del client
-Adreça de facturació del client
-Número de telèfon del client
-Nom de l’empresa del client
-Missatge
-Noms de les partides

Filtres d’activitat

El canal de continguts proporcionarà una llista ordenada d’activitats relacionades amb els pressupostos, les factures, els pagaments recurrents i els informes. Si acceptes pagaments per primera vegada, començaràs a veure activitat al canal de continguts un cop hagis enviat unes quantes factures.

Comentaris

Fes clic a Envia’ns comentaris per aportar-nos informació valuosa sobre la teva experiència amb Factures Square.

Projectes

A la pestanya de Projectes pots crear carpetes dels projectes i afegir-hi factures, pressupostos, contractes o factures recurrents. Per començar, selecciona Projectes > Crea un projecte.

Consulta aquest article i crea i gestiona projectes.

Nota: aquesta funció forma part del pla Plus de Factures Square.

Factures

Al Tauler de control, ves a Pagaments > pestanya de Factures per consultar, cercar, filtrar i crear factures o bé per exportar factures existents a un fitxer CSV. Per crear una factura, selecciona Crea una factura.

Pots mostrar un grup de factures, descarregar el PDF d’una factura i duplicar-ne, imprimir-ne o arxivar-ne qualsevol fent clic a ••• al costat de la factura en qüestió.

Accions en bloc

A la pestanya de Factures, pots dur a terme les següents accions en bloc:

  • Arxiva en bloc

  • Cancel·la en bloc

  • Imprimeix en bloc (fins a 30 factures a la vegada)

  • Marca com a pagades

També pots eliminar diverses factures amb estat d’Esborrany. No pots eliminar les factures pagades o que ja s’hagin enviat al client. L’acció d’eliminar els esborranys de factures en bloc no es pot desfer.

Per fer accions en bloc, marca manualment les caselles al costat de les factures pertinents. Només pots dur a terme una acció en bloc alhora.

Recurrents

A la secció de Grup recurrent, pots consultar, cercar, filtrar i crear grups de factures recurrents. Per crear un grup de factures recurrents, selecciona Crea un grup recurrent.

Pots veure, modificar o finalitzar grups recurrents fent clic a ••• al costat del grup en qüestió.

Pressupostos

A la Pestanya de pressupostos pots consultar, cercar, filtrar i crear pressupostos. Per crear un pressupost, selecciona Crea un pressupost.

Pots fer clic a ••• al costat de qualsevol pressupost per duplicar-lo o arxivar-lo.

Informes

Pots consultar una llista dels clients que tenen factures pendents i l’import total que et deu cadascun. També pots veure quants dies fa que una factura ha vençut, enviar un recordatori als clients perquè abonin el saldo pendent o veure una llista filtrada de factures pendents d’un client en concret.

Per consultar les factures pendents:

  1. Ves a Pagaments > Factures > Informes.

  2. Per consultar la informació d’un client en concret, escriu el nom del client a la barra de cerca.

  3. Fes clic a ••• per enviar recordatoris, consultar la informació del client o veure les factures.

També pots descarregar els informes com a fitxer CSV. Per fer-ho, selecciona Exporta i es baixarà un fitxer a l’ordinador.

Configuració

Factures

A la Vista general de Factures Square, ves a Configuració > Factures per modificar la configuració predeterminada per a les factures noves. Aquests paràmetres es poden anul·lar en factures individuals.

Pressupostos

A Pagaments > Factures > Configuració > Pressupostos, pots modificar la configuració predeterminada per als pressupostos nous. Aquests paràmetres es poden anul·lar en pressupostos individuals.

Aquí pots configurar el títol predeterminat, el missatge, el mètode d’enviament, la data en què s’envia el pressupost i la data de venciment.

Personalització

Pots crear i personalitzar plantilles de factura predefinides. Aquestes plantilles inclouran automàticament informació predeterminada, com ara un missatge i els mètodes de pagament que acceptes, en el moment de crear una factura nova. Pots crear fins a 100 plantilles i, quan creïs una factura nova, triar la que vulguis.

També pots configurar altres opcions de personalització per a les factures, com ara afegir camps personalitzats i configurar els mètodes de pagament predeterminats.

Notificacions

A Pagaments > Factures > Configuració > Notificacions, pots activar diferents notificacions per a les factures i pressupostos.

Les notificacions automàtiques s’envien al teu dispositiu mòbil, mentre que les notificacions per correu electrònic s’envien a la teva adreça electrònica. Aquestes notificacions ajuden a portar un control dels canvis que hi pugui haver a les factures i els pressupostos, el flux de caixa pendent i les tendències de vendes, entre altres.


Trobaràs més informació sobre com gestionar factures amb Square.

No trobes el que necessites?