Inici>Configuració del web i d’ecommerce

Afegeix una pàgina de reserves en línia al teu web de Vendes en línia Square

Si ja tens un web de Vendes en línia Square, pots afegir-hi una pàgina de reserves en línia per oferir una manera perfecta de rebre reserves al calendari de Cites Square.

Nota: pots desenvolupar la teva pàgina de reserves en línia amb Vendes en línia Square, però també pots fer servir una pàgina de reserves més antiga amb el programari de reserves anterior de Square. A més, pots incrustar botons i ginys de reserva en un lloc web creat fora de Square. Per obtenir més informació sobre com crear una pàgina de reserves en línia amb Vendes en línia Square i altres eines, consulta què cal fer per configurar les reserves en línia amb Cites Square.

Accedeix a l’editor de webs de Vendes en línia Square

Accedeix a l’editor de llocs en línia de Square des del Tauler de control d’una de les diferents maneres disponibles. Pots consultar més informació sobre com Accedeix a l’editor de webs de Vendes en línia Square.

Cites Square

Per accedir a l’editor de webs des de Cites Square:

  1. Al tauler de control en línia de Square, ves a Clients > Cites per anar al Tauler de control de Cites Square.
  2. Ves a Reserves en línia > Canals.
  3. Tria un tema gratuït o de pagament i comença a personalitzar el web. Per fer servir els temes de pagament, has de tenir una subscripció al pla Plus o Prèmium de Vendes en línia Square. Consulta més informació sobre els plans i els preus de Vendes en línia Square.
  4. Selecciona Publica per veure els canvis al web.

Consulta més informació sobre com crear un web de reserves de Vendes en línia Square des de Cites Square.

Vendes en línia Square

Per accedir a l’editor de webs des de Vendes en línia Square:

  1. Al tauler de control en línia de Square, ves a Vendes en línia > Vendes en línia per anar a la Vista general de Vendes en línia Square.
  2. Selecciona Modifica el web per obrir l’editor de webs de Vendes en línia Square.

Afegeix una pàgina de reserves en línia al teu lloc web

Square-Online-Appointments-Booking-Page-CA

Per crear una pàgina de reserves en línia amb Vendes en línia Square:

  1. A l’editor de webs de Vendes en línia Square, selecciona +Afegeix > Pàgina.

  2. Selecciona Cites i tria afegir la pàgina al menú de navegació.

  3. Personalitza la nova pàgina de reserves en línia segons sigui necessari. Pots obtenir més informació sobre com dissenyar i personalitzar el teu lloc web de Vendes en línia Square.

  4. Publica el web per veure-hi els canvis.

Per convertir la teva pàgina de reserves en línia en el teu web, només has de suprimir la resta de pàgines. Si ja fas servir una pàgina de reserves en línia de Cites Square, pots substituir la pàgina actual per una de nova amb la tecnologia de Vendes en línia Square. L’URL antic es redirigirà al nou automàticament.

Personalitza la pàgina de reserves

Pots actualitzar el lloc web de reserves en qualsevol moment. Per exemple, es poden modificar i eliminar serveis, organitzar-los en categories o canviar-ne l’ordre de presentació. També pots triar el disseny, l’estil de font, els colors i les pàgines web opcionals que s’adapten millor a la teva marca.

Per descobrir maneres de fer que el teu lloc web de reserves funcioni per a tu i per al teu negoci, consulta més informació sobre personalitzar el web de reserves de Vendes en línia Square.

Pàgina de reserves vs. enllaç de reserves

La pàgina de reserves és millor si tens diversos punts de venda. Si en tens un de sol o vols mostrar els punts de venda per separat, pots afegir un enllaç de reserva al web que mostri una finestra emergent amb els horaris de les cites per a un punt de venda. Més informació sobre com afegir un enllaç de reserves en línia a Vendes en línia Square.

No trobes el que necessites?