Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Configuració del web i de comerç electrònic

Afegeix una pàgina de reserves en línia al teu lloc web de Vendes en línia Square

Amb Vendes en línia Square, pots crear un lloc web professional per oferir una manera perfecta de rebre reserves de cites al teu calendari Cites Square.

Consulta la pàgina Comença amb Vendes en línia Square per obtenir més informació sobre com configurar un lloc web amb Square. També pots donar una ullada a comença amb els dominis per a Vendes en línia Square per obtenir més informació sobre com donar a la teva pàgina web de reserva un URL que es pugui compartir.

Nota: la teva pàgina web de reserves en línia pot funcionar amb Square en línia, però també pots fer servir una pàgina web de reserves més antiga amb el programari de reserves anterior de Square. A més, pots inserir botons i ginys de reserva en un lloc web creat fora de Square. Per obtenir informació addicional sobre com crear la teva pàgina web de reserves en línia amb Square en línia i altres eines, consulta com configura les reserves en línia amb Cites Square.

Accedeix a l’editor de webs de Vendes en línia Square

Accedeix a l’editor de llocs en línia de Square des del tauler de control d’una de les diferents maneres disponibles. Pots consultar més informació sobre com navega per l’editor de webs de Vendes en Línia Square.

Cites Square

Per accedir a l’editor web des de Cites Square:

  1. Des del Tauler de control de Vendes en línia Square, ves a Clients > Cites per anar a la pàgina Vista general de Cites Square.
  2. Ves a Reserves en línia > Canals.
  3. A Lloc web de Vendes en línia Square, selecciona Vista prèvia i amp; edita per obrir l’editor web de Vendes en línia Square.

Vendes en línia Square

Per accedir a l’editor de webs des de Vendes en línia Square:

  1. Des del Tauler de control en línia de Square, ves a Comerç electrònic > En línia per anar a la pàgina Vista general de Vendes en línia Square.
  2. Selecciona Modifica el web per obrir l’editor web de Vendes en línia Square.

Afegeix una pàgina de reserves en línia al teu lloc web

Square-Online-Appointments-Booking-Page-CA

Per crear una pàgina de reserves en línia amb Vendes en línia Square:

  1. A l’editor de webs de Vendes en línia Square, selecciona +Afegeix > Pàgina.

  2. Selecciona Cites i tria afegir la pàgina al menú de navegació.

  3. Personalitza la nova pàgina de reserves en línia segons sigui necessari. Pots obtenir més informació sobre com dissenyar i personalitzar el teu lloc web de Vendes en línia Square.

  4. Publica el lloc web per veure-hi els canvis.

Per fer de la teva pàgina de reserves en línia el teu lloc web sencer, només has de suprimir la resta de pàgines. Si ja utilitzes una pàgina de reserves en línia de Cites Square, pots substituir la pàgina actual per una de nova amb la tecnologia de Square en línia. L’URL antic es reenviarà al nou automàticament.

Sobre els punts de venda

La pàgina de reserves és la millor per a diversos punts de venda. Si en tens un de sol o vols mostrar els punts de venda per separat, pots afegir un enllaç de reserva al lloc que mostri una finestra emergent amb els horaris de les cites per a un punt de venda. Més informació sobre afegir un enllaç de reserves en línia a Vendes en línia Square.