Inici>Aplicació de Factures Square

Gestiona les factures amb l’aplicació de Factures Square

Accepta pagaments de factures des de l’aplicació de Factures Square

1. Selecciona Factures a la barra de navegació.

2. Toca la factura a la llista o descobreix com crea una factura al dispositiu mòbil.

3. Al seguiment de l’estat de la factura, toca Afegeix un pagament i selecciona Cobra.

4. Fes lliscar, insereix o apropa la targeta del client o selecciona un mètode de pagament diferent: targeta desada, efectiu, targeta regal, xec o altres.

5. Un cop s’hagi completat el pagament, veuràs una pantalla final que diu S’ha pagat la factura.

6. El client rebrà la confirmació del pagament de manera automàtica a l’adreça electrònica que va proporcionar per a la factura.

L’opció de deixar propina a les factures està disponible i es pot configurar quan crees una factura.

Els pagaments de l’aplicació de Factures Square no admeten signatures en paper, i totes les signatures de les targetes es mostraran a la pantalla del dispositiu, independentment de si el paràmetre El client signa al dispositiu està desactivat.

Torna a enviar i arxiva factures des de l’aplicació de Factures Square

Torna a enviar una factura

1. Selecciona Factures a la barra de navegació.

2. A la llista, tria la factura que vols modificar.

3. Toca Modifica o Cancel·la la factura.

4. Fes els canvis necessaris i toca Torna a enviar.

5. Confirma o modifica la llista de destinataris copiada a la factura per determinar qui rebrà una notificació de les modificacions i cancel·lacions de la factura.

Arxiva una factura

Pots moure les factures, fins i tot les que s’han cancel·lat o les no pagades, a un arxiu a part, perquè puguis tenir-ho tot ben organitzat i amagar les factures antigues o que ja no necessitis.

Per fer-ho:

1. Selecciona Factures a la barra de navegació.

2. A la llista, tria la factura que vols arxivar.

3. Desplaça’t cap avall i toca Més > Arxiva.

Si vols restaurar una factura, selecciona Retira de l’arxiu al menú.

Per veure totes les factures arxivades, selecciona Totes les factures > Arxivades al menú.

Personalitza les factures

Personalitza la configuració predeterminada de la factura i modifica els camps següents:

• Configuració bàsica: tria com i quan vols enviar les factures, estableix dates de venciment, demana una adreça d’enviament i configura recordatoris de factures.

• Personalització de les factures: afegeix un títol de factura, un missatge i camps personalitzats addicionals, com ara condicions d’ús, polítiques de cancel·lació o altres dades.

• Configuració dels pagaments: estableix la configuració predeterminada de pagament per a les factures noves, com ara els mètodes de pagament acceptats, el pagament amb targeta desada amb una factura Square i una opció de propina.

Tots els camps personalitzables es poden modificar a les factures individuals.

Pots afegir un camp personalitzable a la factura, com ara les condicions o la política de devolucions, i decidir on ubicar-lo dins de la factura.

Quan creïs la factura, selecciona Afegeix un camp personalitzat després d’Opcions de pagament. Introdueix un títol i un text per al camp personalitzat, tria’n la ubicació i prem Desa. Revisa la factura i envia-la com sempre.

Aquí tens més informació sobre com personalitzar els rebuts i les factures.

Comparteix una factura des de l’aplicació de Factures Square

1. Obre l’aplicació de Factures Square i toca Factures.

2. Toca Crea una factura.

3. Al camp d’entrega, toca Comparteix l’URL manualment.

4. Completa la factura i toca Crea.

5. Toca Copia l’enllaç per copiar al porta-retalls l’URL que vols compartir o selecciona Més opcions per compartir la factura amb els clients per correu electrònic, missatge de text o qualsevol xarxa social.

També pots trobar un botó per compartir un enllaç a una factura existent. Copia l’URL de la factura a la part inferior de la pantalla d’informació per compartir-la des del teu dispositiu mòbil.

Nota: en aquests moments no es poden imprimir factures des de navegadors mòbils.

1. Completa la factura i envia-la o programa’n l’enviament.

Un cop una factura està pagada, ja no s’envien més recordatoris.

Nota: no s’enviaran recordatoris automàtics per a factures enviades per missatge de text; només per a factures enviades manualment o per correu electrònic.

Envia un recordatori per a una factura des de l’aplicació de Factures Square

1. Selecciona Factures a la barra de navegació.

2. A la llista, tria la factura per a la qual vols enviar un recordatori.

3. Desplaça’t fins a la part inferior de la informació de la factura i toca Envia un recordatori.

Nota: si s’envia una factura per missatge de text, s’enviarà un recordatori manual per correu electrònic si el client té una adreça electrònica desada al Directori de clients.

Duplica una factura des de l’aplicació de Factures Square

1. Selecciona Factures a la barra de navegació.

2. A la llista, tria la factura que vols duplicar.

3. Desplaça’t fins a la part inferior de la informació de la factura i toca Duplica.

4. Apareixerà una nova pàgina de factura amb la informació anterior. Fes-hi els canvis pertinents i toca Envia.

Envia un pressupost de factura des de l’aplicació de Factures Square

Envia un preu aproximat de béns o serveis a un client potencial abans d’enviar una factura.

1. Selecciona + al menú de navegació i toca Pressupost.

2. Toca Afegeix un client per crear un client nou o afegir-ne un des del directori. Si cal, també pots afegir destinataris addicionals al pressupost.

3. Afegeix un títol, un identificador del pressupost i un missatge personalitzat i, a continuació, toca Desa.

4. Si vols afegir un arxiu adjunt, pots afegir una foto des del dispositiu mòbil, fer-ne una o adjuntar un PDF.

5. Si cal, pots afegir Contractes Square al pressupost. Selecciona Afegeix pressupost als dispositius iOS o Continua als dispositius Android. Nota: els contractes es poden afegir als pressupostos des de dispositius iOS i Android. Tot i això, en aquest moment els contractes només es poden modificar al Tauler de control en línia de Square.

6. Selecciona AfegeixPressupost als dispositius iOS o Continua als dispositius Android.

7. Afegeix Partideso diverses opcions al pressupost. També pots establir una Data d’enviament, una Data de venda o servei i una Data de venciment o un calendari de pagaments.

8. Un cop emplenats tots els detalls del pressupost, tocaMostra la vista prèvia i envia.

Converteix un pressupost en factura

1. Ves a Pressupostos a la barra de navegació i toca el pressupost pendent.

2. Desplaça’t cap avall i selecciona Converteix en factura.

3. Toca Envia per enviar la factura al client.

Nota: quan un pressupost es converteix en factura automàticament, la factura convertida s’enviarà fent servir el mateix mètode que el pressupost. Així, si un pressupost s’envia per missatge de text, la factura convertida també s’enviarà per missatge de text.

Arxiva un pressupost

Pots moure els pressupostos, fins i tot els cancel·lats o no pagats, a un arxiu independent, per tenir-ho tot endreçat i amagar pressupostos més antics o que ja no necessitis.

Per fer-ho:

1. Selecciona Pressupostos a la barra de navegació.

2. A la llista, tria el pressupost que vols arxivar.

3. Desplaça’t cap avall i toca Més > Arxiva.

Si vols restaurar un pressupost, selecciona Retira de l’arxiu al menú.

Nota: pots restringir la cerca d’una factura o d’un pressupost cercant camps o paraules clau concrets, com ara el nom del client, l’adreça electrònica, el número de telèfon, el títol i molt més. Pots revisar una llista detallada dels camps de factura que es poden cercar al Centre d’ajuda.