Torna a l’inici

Payment Limits FAQ

Què és un límit de pagament?

Els límits de pagament són restriccions que limiten temporalment la teva capacitat de processar transaccions mitjançant el compte de Square. Tingues en compte que Square no limita els pagaments perquè hagis fet res malament. En determinades situacions, però, posem límits per protegir el teu compte i l’ecosistema de Square de transaccions que puguin resultar en reclamacions de pagament (cosa que comporta pèrdues financeres tant per a tu com per a Square).

Com és que tinc un límit de pagament al compte?

Square no estableix límits de pagament a la lleugera, ja que tenim clar que en fer-ho estem limitant el volum d’ingressos que pots generar. Com que els clients, però, poden reclamar els pagaments que t’han fet, intentem protegir el teu negoci i el nostre ecosistema perquè ningú no hi surti perdent quan el banc del client dictamini que has de fer un reembossament. Square pren aquesta decisió en funció de diversos casos possibles:

Comences a Square. Si acabes de començar a Square i no tens un historial de processament al compte, és possible que posem un límit de pagament fins que tinguem més informació sobre com processes els pagaments.

Tens moltes reclamacions de pagament. Si un nombre elevat de clients reclama les compres o no tens fons suficients per fer front a aquestes reclamacions, podem aplicar un límit fins que es redueixi l’índex de pagaments reclamats.

L’activitat de processament és erràtica. Els canvis sobtats en el nombre de pagaments que reps durant un període determinat, o bé en la mida, el volum i la velocitat de les transaccions que fas al teu compte de Square, poden donar lloc a un límit de pagament fins que es restableixi un patró regular.

Ofereixes productes o serveis d’alt risc. Sabem que alguns negocis venen productes o serveis que són més propensos a rebre reclamacions de pagament. És possible que posem un límit de pagament a aquest tipus de negocis fins que hàgim establert que poden mantenir un índex baix de reclamacions de pagament.

Com sabré si els meus pagaments estan limitats?

T’informarem sempre que canviem o eliminem els teus límits. Els revisem periòdicament en funció del teu historial de processament i de la documentació que et demanem.

Com es programen els límits de pagament?

Els límits de pagament s’apliquen per períodes de calendari. Els límits es poden aplicar mensualment, trimestralment o anualment. Els límits aplicats a mig període s’aplicaran a la totalitat del període. Per exemple, si s’aplica un límit mensual el 15 de juny, el volum processat entre l’1 i el 15 de juny comptarà per al límit de processament durant la resta del mes.

Com puc sol·licitar que s’eliminin o s’incrementin els límits que tinc establerts?

T’informarem sempre que canviem o que eliminem els límits que tens establerts. Els revisem periòdicament en funció del teu historial de processament i de la documentació que et demanem. Si vols que augmentem o que eliminem els límits actuals, pots respondre directament a la notificació sobre els límits de pagament que et vam enviar al compte de Square. En cas que ens truquis, tingues a mà el teu codi de client (el trobaràs a la mateixa notificació).

Com puc saber quant em falta per arribar al límit del període en curs?

T’enviarem correus electrònics quan hagis arribat o superat el 50 % i el 75 % del límit total del període i quan quedin 7 dies per finalitzar-lo. També pots respondre a la notificació que vas rebre sobre el límit de pagament o trucar en qualsevol moment al número que apareix més amunt i preguntar quant et falta per arribar al límit.

Quants límits actius puc tenir alhora al compte?

Això varia segons el compte, en funció del tipus i de la mida del negoci, i dels tipus de transaccions que processes. Pot ser que un compte tingui més d’un límit alhora.
Com afecta això als pagaments que vulguin fer els clients?

Si superes el límit de pagament, es denegarà qualsevol transacció addicional que els clients intentin fer. Et recomanem que busquis un mètode de pagament alternatiu per a qualsevol transacció que superi aquest límit, com ara un xec o una transferència bancària.

Com es veuran els límits de pagament al TPV?

Si intentes processar un pagament després d’haver arribat al límit de pagament del període en curs, es denegarà la transacció al TPV.

Amb quina freqüència s’estableixen els límits de pagament?

Això varia molt en funció del tipus i la mida del negoci, i de la mena de transaccions que processes. Sigui com sigui, els límits de pagament sempre són temporals i no els apliquem amb freqüència.

No trobes el que necessites?