Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Torna a l’inici

Crea cartes amb Square per a restaurants

Estàs a punt per configurar el TPV del teu restaurant amb Square? Comença >

Un dels primers passos per configurar el compte de Square per a restaurants és crear les cartes. Pots pujar en un moment tots els articles o crear cartes des de zero al Tauler de control de Square.

Crea articles

Crea un article amb l’aplicació de TPV per a Restaurants

Des de l’aplicació de TPV en un dispositiu iOS:

 1. A l’aplicació de TPV per a Restaurants, toca Compte > selecciona Articles > Tots els articles.

 2. Crea un article o modifica’n un d’existent.

 3. Introdueix una quantitat d’existències a la informació de l’article o toca Preus, Mides o SKU per afegir existències a un article.

 4. Toca Desa.

Des de l’Square Register:

 1. A l’Square Register, toca Serveis a la barra de navegació de la part inferior de la pantalla i selecciona Articles > Tots els articles. Si vols ometre aquest pas, també pots prémer de manera continuada un article de la quadrícula de la carta a l’aplicació.

 2. Crea un article o modifica’n un d’existent.

 3. Introdueix una quantitat d’existències a la informació de l’article o toca Preus, Mides o SKU per afegir existències a un article.

 4. Toca Desa.

Nota: la quadrícula de la Carta no es pot ajustar des de la secció Articles. Si crees un article, ves al Tauler de control de Square > Cartes per afegir-lo a la quadrícula. Si elimines un article, també s’eliminarà automàticament de la quadrícula de la carta. Pots consultar més informació sobre modificar una quadrícula de la Carta al TPV.

Crea un article en línia

Per crear una carta dins del teu compte de Square per a restaurants, abans hauràs de configurar la col·lecció d’articles.

 1. Des del Tauler de control de Square en línia, selecciona Articles & Comandes > Articles.

 2. Omple la informació de l’article.

 3. Omple la informació de la variant. Si l’article té un codi de barres, afegeix l’SKU o l’UPC al camp de l’SKU.

 4. Pots afegir variants als articles fent clic a Afegeix variants a la vista de variants individuals i Afegeix o elimina variants a la vista de diverses variants. En fer-ho, s’obrirà una pantalla on podràs afegir els noms, preus i SKU de les variants en un moment.

 5. Si ja has creat cartes, selecciona aquelles on vulguis afegir l’article. Si encara no n’has creat cap, hi podràs afegir articles més tard.

 6. Si has creat conjunts de modificadors, pots afegir-ne un a l’article. Si no, pots trobar informació sobre com crear Conjunts de modificadors.

 7. Quan hagis acabat de modificar les propietats de l’article, fes clic a Desa.

Crea una carta

Pots crear una carta per al teu compte de Restaurants al Tauler de control de Square o a l’aplicació de Restaurants en un iPad.

Al Tauler de control de Square:

 1. Obre el menú de navegació i fes clic a Articles i comandes > Cartes.

 2. Fes clic a Crea una carta a la part superior dreta. Si has de modificar una carta, selecciona’n una al menú desplegable.

 3. Introdueix el nom de la carta i tria el punt de venda.

 4. Si el teu restaurant només té un punt de venda, no hi ha cap problema: assigna un sol punt de venda a la carta.

Des de l’aplicació de Restaurants en un iPad:

 1. Toca Cartes > Crea una carta. Si ja n’has creat, toca Modifica les cartes.

 2. Introdueix la contrasenya d’administrador i inicia la sessió a l’editor de cartes amb l’adreça electrònica i la contrasenya del Tauler de control de Square.

 3. Activa l’opció Mantingues la sessió iniciada 90 dies si vols ometre el procés d’inici de sessió la pròxima vegada que hagis de modificar una carta. Nota: qui tingui permís per modificar els articles al TPV tindrà accés a l’editor de cartes.

 4. Toca Inicia la sessió.

 5. Introdueix el nom de la carta i tria el punt de venda. Si el teu restaurant només té un punt de venda, assigna-li a la carta.

 6. Toca Crea una carta i comença a afegir-hi articles.

 7. Per desar els canvis, toca Desa.

Modifica una carta

Per fer canvis a una carta existent des del Tauler de control de Square:

 1. Al menú de navegació, selecciona Articles i comandes > Cartes.

 2. Selecciona la carta que vols modificar.

 3. Afegeix grups, articles o modificadors. Pots fer clic a Modifica els articles per fer canvis a diversos articles alhora. Quan hagis acabat, selecciona Aplica els canvis.

 4. Per eliminar articles, fes clic a més opcions de l’article i selecciona Elimina.

 5. Fes clic a Desa.

Des de l’aplicació de Restaurants en un iPad:

 1. Toca Menús

 2. Introdueix la contrasenya d’administrador i inicia la sessió a l’editor de cartes amb l’adreça electrònica i la contrasenya del Tauler de control de Square.

 3. Activa l’opció Mantingues la sessió iniciada 90 dies si vols ometre el procés d’inici de sessió la pròxima vegada que hagis de modificar una carta. Nota: qui tingui permís per modificar els articles al TPV tindrà accés a l’editor de cartes.

 4. Toca Inicia la sessió.

 5. Selecciona la carta que vols actualitzar i comença a afegir-hi articles.

 6. Per desar els canvis, toca Desa.

Tipus de carta

A Square per a restaurants, les cartes estan dissenyades perquè coincideixin amb les cartes físiques del restaurant. Si fas servir cartes diferents al llarg del dia, també hauries de tenir diverses cartes al compte de Restaurants.

Per exemple, si el restaurant té cartes diferents per a esmorzars, brunch, dinars i sopars, aquestes mateixes cartes haurien de ser al TPV. Si cada dia fas servir una carta única per a tot el dia, en tindràs prou amb una. També pots crear cartes per a esdeveniments especials.

Que no t’amoïni la duplicitat d’articles o grups, ja que pots tenir articles o grups assignats a diverses cartes alhora.

Crea grups

Un grup és una eina senzilla que t’ajuda a organitzar com apareixen les cartes a l’aplicació de TPV per a Restaurants. Amb els grups, pots tenir els articles ordenats per colors, mides i posicions, perquè puguis accedir-hi fàcilment des de l’aplicació. Nota: en aquest moment, els grups no s’inclouen als informes.

Els grups funcionen com a subseccions de la carta. Si tens subseccions a les cartes físiques, com ara aperitius, vins o postres, pots crear grups perquè hi coincideixin. Els grups es poden fer servir a diverses cartes. A més, són diferents de les categories, cosa que et permet personalitzar la disposició de la carta sense que això afecti els informes o l’encaminament a les impressores.

Per crear un grup:

 1. Ves a Articles i comandes > Cartes al Tauler de control en línia de Square.

 2. Selecciona Afegeix un grup i introdueix el nom del grup nou.

 3. Tria el color del grup.

 4. Selecciona la ubicació del grup. Nota: un cop tinguis diversos grups, pots triar si vols que es mostrin a la pantalla d’inici o dins d’altres grups.

 5. Desa.

Per afegir articles als grups:

 1. A la part inferior del grup, fes clic al camp Afegeix un article.

 2. Desplaça’t pel menú desplegable o escriu el nom de l’article.

 3. Si has de modificar o eliminar un article, només has de fer clic als tres punts horitzontals > Elimina’l del grup.

Disseny de la quadrícula

És important que la carta mostri tots els articles i grups, per descomptat; ara bé, també has de procurar que la carta sigui fàcil d’entendre i interpretar per part dels empleats. Amb l’opció de disseny de la quadrícula, tu tries l’aspecte del TPV per a Restaurants fins a l’últim detall

Per accedir i modificar el disseny de la quadrícula:

 1. Selecciona el menú d’aplicacions a la part superior esquerra i fes clic a Cartes.

 2. Fes clic al botó gris de Disseny de la quadrícula al costat dret.

 3. Fes servir la barra d’opcions de la dreta per ajustar la mida del mòdul, moure pàgines o eliminar elements.

 4. Pots moure els elements del mòdul per la pantalla arrossegant-los i deixant-los anar on vulguis. Tingues en compte que la relació entre uns i altres pot condicionar-ne les mides.

 5. Si vols afegir articles o grups a la carta, passa el cursor per sobre d’un espai en blanc i fes clic al +.

 6. Quan hagis acabat, fes clic a Desa.

Nota: també pots afegir funcions al disseny de la quadrícula perquè els empleats puguin dur a terme les accions més habituals en un batre d’ulls.

Square per a restaurants és molt versàtil i està dissenyat per adaptar-se a tota mena d’estils de servei i de gestió. T’animem a provar-ho i descobrir quin s’adiu millor al teu negoci.

Genera un lloc web de comandes en línia

A mesura que crees les cartes, pots generar una pàgina de comandes en línia automàticament amb Vendes en línia Square. Per començar:

 1. Al Tauler de control en línia de Square, ves a Articles & Comandes > Cartes.

 2. Fes clic a Comandes en línia per veure una vista prèvia del lloc web de comandes en línia.

 3. Fes clic a Configuració del web per generar un lloc web de comandes en línia amb Vendes en línia Square.

Un cop creat, pots fer servir la Vista general de Vendes en línia Square al Tauler de control, per accedir a les diverses funcions dins de Vendes en línia Square, o bé pots triar l’opció navegar per l’editor de webs de Vendes en Línia Square, per crear una pàgina de comandes on els clients puguin comprar els articles de la carta en un moment. Pots consultar més informació sobre com començar amb Vendes en línia Square.

No trobes el que necessites?