Crea una carta

A qui va dirigit aquest article?
A propietaris de negocis o empleats amb permisos per crear articles que creen una carta per primera vegada o n’afegeixen una de nova. Més informació sobre els permisos dels empleats amb Square per a restaurants.

Abans de començar

A Square per a restaurants, una carta és un conjunt específic de grups i articles que apareixeran al TPV durant un període determinat del dia o un torn concret i que ha de coincidir amb les cartes físiques del restaurant. Si fas servir diverses cartes al llarg del dia, hauries de tenir-ne unes quantes al compte de Square per a restaurants. L’elaboració d’una carta és l’últim que hauràs de fer per completar la configuració de Square per a restaurants.

Per crear-ne una, tens dues opcions:

• Puja una carta existent: És la millor opció si ja en tens una de desada a l’ordinador.

• Crea una carta manualment: És la millor opció si no en tens cap i vols crear articles mentre l’elabores.

Hauràs d’accedir al Tauler de control de Square per a qualsevol de les dues opcions. Si decideixes crear una carta manualment, pot ser que també hagis d’accedir a l’aplicació TPV de Square per a restaurants.

Opció 1: Puja una carta existent

Per fer-ho, hauràs d’accedir al Tauler de control de Square i tenir el fitxer de la carta en PDF, JPG o PNG.

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Articles i comandes > Cartes.

2. Fes clic a Crea una carta > Puja un fitxer, una foto o l’URL de la carta.

3. Per importar el fitxer, selecciona Des de l’ordinador. Fes clic a Per URL si vols enganxar un enllaç a la carta.

4. Fes clic a Continua.

5. Introdueix el nom de la carta i selecciona el Punt de venda on s’aplicarà. Fes clic a Continua.

Square t’enviarà un correu electrònic quan la carta estigui llesta. En la majoria dels casos, tarda menys de 24 hores a crear-se.

Opció 2: Crea una carta manualment

Pots fer-ho des del Tauler de control de Square o des de l’aplicació de TPV de Square per a Restaurants.

Crea una carta manualment des del Tauler de control de Square

1. Inicia la sessió al Tauler de control de Square i fes clic a Articles i comandes > Cartes.
  2. Fes clic a Crea una carta > M’estimo més crear-la manualment.
  3. Escriu un nom al camp Nom de la carta i selecciona el punt de venda on s’aplicarà.
  4. Fes clic a Desa.
  5. Fes clic a Afegeix un element per seleccionar-ne un del menú desplegable. Selecciona Afegeix diversos articles per crear-ne de nous i afegir-los a la carta.
  6. Introdueix el nom de l’article, el nom per a la cuina i el preu de l’article.
  7. Fes clic a Crea articles i Fet per afegir-los a la carta.

Crea una carta manualment des de l’aplicació TPV de Square per a restaurants

Abans de començar, descarrega’t l’aplicació, crea un codi per al teu dispositiu i inicia la sessió al TPV per a Restaurants amb aquest codi. Consulta informació sobre com crear un codi de dispositiu.

1. Obre el TPV per a Restaurants i toca Venda nova > Cartes > Modifica les cartes > Crea una carta.
  2. Inicia la sessió a l’editor de cartes amb l’adreça electrònica i la contrasenya del Tauler de control de Square.
  3. Introdueix el nom de la carta i selecciona el punt de venda on s’aplicarà.
  4. Toca Crea una carta.
  5. Toca el signe + per afegir-hi un article o un grup. Al menú desplegable, selecciona Article nou, Articles existents, Grup nou, Grup existent o bé Funció.
  6. Introdueix el nom de l’article, el nom per a la cuina, el preu i la categoria. Si vols que un article s’afegeixi automàticament a un compte quan se seleccioni, activa l’opció Afegeix l’article al compte automàticament.
  7. Toca Desa.
  8. Quan hagis afegit tots els articles a la carta, toca Desa.

Passos següents

Consulta més informació sobre les cartes i els articles en aquestes entrades del Centre d’ajuda: