Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Articles i inventari

Crea i gestiona els articles des de l’aplicació del TPV per a comerços i el Tauler de control

Amb els plans Gratuït i Plus de Square per a comerços, pots crear i gestionar la col·lecció d’articles directament a l’Aplicació de TPV per a comerços per a iPad i iPhone, Square Terminal o l’Square Register.

Crea un article amb l’aplicació de TPV per a comerços

 1. Toca ≡ Més al menú de navegació.

 2. Selecciona Articles > Tots els articles > Crea un article.

 3. Emplena la informació de l’article, com ara la imatge, la quantitat d’existències, la precisió i el tipus d’unitat, el cost unitari i una descripció. El codi de barres SKU apareixerà automàticament al camp de l’SKU o el GTIN.

 4. Toca Desa.

Nota: quan creïs un article des de l’aplicació, no estarà disponible als altres punts de venda. Si vols activar un article a diversos punts de venda, ves al Tauler de control en línia de Square.

Crea un article escanejant un codi de barres

Si escaneges un codi de barres desconegut amb els plans Gratuït o Plus de Square per a comerços per a iOS, tindràs l’opció de crear un article al moment. Nota: ara mateix, els accessoris per als components connectats per Bluetooth, com ara els lectors de codis de barres amb Bluetooth, no són compatibles amb l’Square Terminal o l’Square Register. Tant el Terminal com el Register són compatibles amb els Lectors de codis de barres amb USB.

Per començar:

 1. Des de la vista de la cistella o mentre afegeixes articles, escaneja un codi de barres nou a l’aplicació de TPV per a comerços.

 2. Veuràs un missatge que t’informa que l’article no es reconeix. Toca Crea un article.

 3. Introdueix la informació de l’article. El camp de l’SKU o el GTIN es completarà automàticament amb el codi de barres de l’SKU.

 4. Toca Desa.

Crea un article amb un GTIN

També pots crear articles fàcilment escanejant un GTIN al Tauler de control en línia de Square, l’aplicació de TPV de Square per a comerços en dispositius iOS, l’Square Terminal o l’Square Register sempre que tinguis una subscripció al pla Plus de Square per a comerços. En primer lloc, t’hauràs d’assegurar de fer servir un lector de codis de barres compatible i connectar-lo a l’ordinador de taula o portàtil. Un cop hagis confirmat que el lector de codis de barres està connectat, segueix les instruccions següents per començar:

 1. Ves a Articles i comandes > Articles al Panel de Datos Square en línea.

 2. Fes clic a Crea un article.

 3. A la secció Informació, selecciona Crea automàticament.

 4. Escaneja el GTIN associat als articles que vols crear o cerca’ls per nom i fes clic a Selecciona un cop l’article aparegui a Resultats principals.

 5. Selecciona les variants suggerides per aplicar-les a l’article o escaneja els GTIN associats a les variants que vulguis aplicar > fes clic a Afegeix variants.

 6. Fes clic a Desa.

A més de crear articles des del Tauler de control de Square, també pots crear un article nou escanejant un GTIN directament des de l’aplicació de TPV de Square per a comerços en dispositius iOS, l’Square Terminal i l’Square Register. Per fer-ho:

 1. Al menú de navegació, toca Articles.

 2. A Tots els articles, toca Crea un article.

 3. Toca Crea automàticament i escaneja el GTIN associat als articles que vols crear amb un lector de codis de barres compatible o la càmera integrada del dispositiu.

 4. Selecciona l’article a la pantalla Crea automàticament i després toca Continua.

 5. Selecciona les variants suggerides per aplicar-les a l’article o escaneja els GTIN associats a les variants que vols aplicar. A continuació, toca Afegeix variants.

 6. Toca Desa.

Quan estiguis creant l’article, és possible que vegis suggeriments (ressaltats en color porpra) de categoria, descripció, preu i altres camps. Aquests suggeriments es fan a partir de la informació associada amb el GTIN que normalment es troba en línia. Fes clic a un suggeriment per aplicar-lo a un article.

Per evitar duplicacions, també rebràs una notificació si el GTIN de l’article que estàs creant ja consta a la col·lecció d’articles.

Gestiona la col·lecció d’articles

Per modificar els articles:

 1. Al menú principal, toca Articles.

 2. Cerca un article que vulguis actualitzar. Un cop l’hagis trobat, només cal que el toquis per obrir la pàgina d’informació de l’article.

 3. Modifica la informació de l’article.

 4. Toca Desa.

Modifica els articles en bloc

A la Col·lecció d’articles, pots:

 • Fer modificacions en bloc als articles, descripcions i variants existents: pots modificar fins a 250 variants alhora.

 • Ordenar els articles mitjançant els filtres de columna.

 • Seleccionar els atributs o les columnes que vols que es mostrin a la vista Modifica els articles en bloc. Tria entre:

  • Nom de l’article o variant

  • GTIN

  • SKU

  • Categoria

  • Preu

  • Venut per

  • Punts de venda

  • Descripció

  • Atributs de la fitxa de producte

  • Atributs personalitzats

 • Fer servir el format de text enriquit quan actualitzis les descripcions dels articles.

Per modificar articles en bloc:

 1. Marca les caselles al costat dels articles i fes clic a Modifica els articles.

 2. Fes els canvis corresponents als articles, descripcions o variants i després fes clic a Actualitza les variants.

Elimina un article

 1. A la col·lecció, cerca l’article que vols eliminar.

 2. Toca l’article per obrir-ne la pàgina d’informació.

 3. Ves a la part inferior de la pàgina d’informació de l’article i toca el botó Elimina l’article d’aquest punt de venda.

 4. Selecciona Confirma l’eliminació.

Més informació sobre com .

Puja imatges als articles

Quan puges una imatge a un article des del Tauler de control de Square, la imatge se sincronitza tant a Vendes en línia Square com a Square per a comerços. Per pujar imatges a la col·lecció d’articles:

 1. Ves a Articles i comandes > Articles al Tauler de control en línia de Square.

 2. Fes clic a Crea un article.

 3. Emplena la informació de l’article. A la secció Imatges, pots arrossegar i deixar anar imatges individuals o seleccionar-ne diverses des del dispositiu per pujar-les. Pots pujar fins a 250 imatges per article.

 4. La imatge principal apareixerà primer a la cua d’imatges, així com al mòdul del TPV a la part superior de la pàgina. Pots arrossegar les imatges a la cua en l’ordre que prefereixis.

 5. Si cal, pots afegir imatges a les Variants seleccionant la variant de l’article i fent clic a Afegeix imatges. Selecciona diverses imatges a la finestra de la biblioteca d’imatges i, a continuació, selecciona Puja.

 6. Si has d’eliminar una imatge, passa el cursor per sobre del mòdul de la imatge i fes clic a la icona de la paperera per suprimir la imatge de la Col·lecció d’articles.

 7. Fes clic a Desa quan acabis de fer els canvis.

Les imatges que pugis es mostraran a la Biblioteca d’imatges, dins de la secció Imatges de la pestanya Articles, al Tauler de control en línia de Square. Els tipus de fitxer admesos són JPG, JPEG, PNG, SPIN i GIF. Les imatges poden tenir fins a 20 MB, però recomanem que no superin els 500 kB, per fer que les pàgines es carreguin més ràpidament i optimitzar els resultats dels cercadors. Les imatges poden tenir fins a 2560 píxels d’amplada i 2560 píxels d’alçada, la qual cosa permet que tinguin més qualitat en fer-hi zoom.

Quan pugis una imatge a un article al TPV, també s’actualitzarà a la Tienda en línea Square o a Square per a comerços. En aquests moments no es poden tenir imatges diferents per als mateixos articles al TPV, Vendes en línia Square o Square per a comerços.

Nota: ara per ara, no s’admeten imatges de 360 ​​graus o en 3D.

Suggereix imatges d’articles amb Photo Studio

Quan crees o modifiques un article, tens l’opció de fer servir imatges suggerides, generades a la biblioteca de Photo Studio de Square. Les imatges es presenten automàticament en funció del nom de l’article; per tant, no cal que les pugis. Per començar:

 1. Ves a Articles i comandes > Articles al Tauler de control en línia de Square.

 2. Fes clic a Crea un article.

 3. Introdueix un nom per a l’article al camp Nom i després fes clic fora del camp.

 4. Si a la biblioteca hi ha una foto que coincideixi amb el nom de l’article, se’t suggerirà una imatge a la pantalla amb el missatge Fes servir la imatge.

 5. Quan hagis seleccionat les imatges, fes clic a Desa.

També pots fer servir imatges suggerides per a variants individuals d’articles. A la pantalla Crea un article, selecciona Modifica la informació de la variant i introdueix un nom de variant per obtenir una imatge suggerida.

Nota: pensa sempre de fer clic a Desa després de pujar les teves imatges o fer servir les imatges suggerides de Photo Studio.

Genera SKU automàticament

Si fas servir els plans Gratuït o Plus de Square per a comerços, la configuració Genera SKU automàticament s’activarà per defecte, però pots desactivar-la quan vulguis a Articles > Configuració > Inventari al Tauler de control en línia de Square. Un cop confirmis que està activada, pots començar a generar SKU automàticament seguint els passos que t’indiquem a continuació:

 1. Ves a Articles i comandes > Articles al Tauler de control en línia de Square.

 2. Al menú desplegable Accions, selecciona Genera SKU. Nota: mentre duri l’actualització, pot ser que l’accés a la col·lecció d’articles estigui limitat durant uns minuts.

 3. Un cop hagis confirmat que vols generar SKU automàticament fent clic al botó Genera SKU, totes les variants d’articles que no en tinguin rebran els seus SKU únics. Si totes les variants d’articles ja tenen SKU, s’obrirà una finestra emergent per confirmar que no n’hi ha més per generar.

 4. Fes clic a Desa.

Les SKU es generaran automàticament cada vegada que creïs un article o una variant a l’aplicació de Square per a comerços per a iOS o a l’Square Register. També es generaran automàticament per als articles importats des del Tauler de control en línia de Square, sempre que la variant d’article encara no tingui SKU i la configuració Genera SKU automàticament estigui activada.

Per als articles existents, si l’article o la variant no té cap valor d’SKU i la configuració de generació automàtica d’SKU està activada al tauler de control, es mostrarà el botó Genera SKU. Selecciona’l per generar una SKU única per a l’article.

Nota: si el dispositiu no té connexió a internet o la connexió no és estable, les SKU no es generaran automàticament i el botó Genera SKU no es mostrarà, encara que el paràmetre estigui activat.

Sobreescriptura de preus

Si el teu compte de Square té diversos punts de venda, podràs crear i gestionar sobreescriptures de preus. Aquesta opció et permet fer que el preu d’un article sigui diferent per a cada punt de venda sense haver de crear un article específic per a cadascun. Per crear una sobreescriptura de preu des del Tauler de control en línia de Square:

 1. Ves a Articles > Col·lecció d’articles i tria un article per al qual vulguis configurar una sobreescriptura de preu.

 2. Fes clic a una variant per modificar-ne la informació i, a continuació, fes clic a Sobreescriu el preu.

 3. Escull el preu i selecciona un punt de venda on aplicar la sobreescriptura del preu. En acabat, fes clic a Fet per desar els canvis.