Inici>Seguretat

Afegeix un empleat amb accés total o un representant autoritzat

A vegades és possible que vulguis que algú que no sigui el propietari del compte gestioni tasques específiques o contacti amb el servei d’atenció al venedor de Square. Pots donar accés al compte als empleats si els afegeixes com a empleats amb accés complet o com a representants autoritzats.

Pots afegir algú com a representant autoritzat i empleat amb accés complet alhora si necessites que aquesta persona pugui parlar sobre informació específica del compte amb el servei d’atenció al venedor de Square i tingui accés a determinades funcions del Tauler de control.

Diferències entre els empleats amb accés complet i els representants autoritzats

Propietari del compte Empleat amb accés complet Representant autoritzat
Posar-se en contacte amb el servei d’atenció al venedor de Square si es necessita orientació general, però no per a detalls específics del compte ✔️ - ✔️
Rebre ajuda amb una comanda de la Botiga de Square o aplicar un codi de la targeta regal ✔️ - -
Comentar detalls específics del compte amb el servei d’atenció al venedor: transaccions, transferències, comissions, clients o subscripcions ✔️ - ✔️
Demanar ajuda al servei d’atenció al venedor per actualitzar la informació del negoci ✔️ - ✔️
Demanar que Square elimini un compte bancari antic si s’ha afegit un de nou ✔️ - -
Gestionar i accedir als informes de vendes ✔️ ✔️ -
Rebre informes per correu electrònic ✔️ ✔️ -
Gestionar els empleats i els conjunts de permisos ✔️ ✔️ -
Actualitzar la disponibilitat de torns ✔️ ✔️ -
Activar una contrasenya de l’equip ✔️ ✔️ -
Programar cites per a altres membres del personal ✔️ ✔️ -
Afegir, eliminar o modificar el compte bancari vinculat per a les transferències ✔️ - -
Afegir representants autoritzats ✔️ - -
Dur a terme OAuth per a les API ✔️ - -

Els empleats que no siguin representants autoritzats no tindran accés als detalls específics del compte quan es posin en contacte amb el servei d’atenció al venedor de Square. Atorgar accés complet a algú no el converteix automàticament en representant autoritzat.

Empleat amb accés complet

Un empleat amb accés complet és qualsevol empleat a qui puguis assignar un conjunt de permisos configurat com a accés complet al compte de Square, al tauler de control en línia de Square i a l’aplicació de TPV Square.

Aquests empleats comptaran amb tots els permisos excepte els d’afegir o modificar comptes bancaris per a les transferències, afegir representants autoritzats i realitzar OAuth per a les API de Square. Només el propietari del compte pot dur a terme aquestes tasques.

Representant autoritzat

Un representant autoritzat és un empleat o associat que té accés a certa informació del teu compte. Un cop n’afegeixis un, podrà trucar en nom teu al servei d’atenció al venedor de Square i:

• Parlar sobre transaccions, transferències i altres informacions específiques del compte.

• Demanar a Square que actualitzi el codi de categoria de comerç (MCC), l’adreça d’enviament o el perfil públic.

• Demanar a Square que elimini un compte bancari antic si se n’ha afegit un de nou.

Et recordem que, segons les Condicions de Square que vas acceptar, ets plenament responsable de l’activitat del compte de Square, fins i tot de les accions dutes a terme per les persones a qui hi hagis donat accés.

Nota: per iniciar la sessió al tauler de control en línia de Square, als representants autoritzats se’ls ha d’assignar un conjunt de permisos d’empleat amb accés. Pots afegir representants autoritzats o empleats al compte sense cap cost afegit, excepte si se’ls assigna un conjunt de Permisos de Gestió d’equips personalitzat (disponible per als subscriptors d’Equips Plus).

Afegeix un empleat amb accés total

Per crear un empleat nou amb accés total:

1. Ves a Personal > Equip al Tauler de control en línia de Square.

2. Selecciona el perfil d’un empleat o crear un empleat.

3. A Permisos, fes clic a Modifica. Si afegeixes permisos per a un empleat nou, selecciona o Activa els permisos.

4. Selecciona Permisos de l’equip o crea un conjunt de permisos nou. Nota: si en crees un de nou, caldrà que li posis un nom.

5. Activa l’Accés total.

6. Crea o genera un codi d’accés, introdueix l’adreça electrònica de l’empleat i selecciona Desa.

Afegeix un representant autoritzat

Per afegir un representant autoritzat des del tauler de control en línia de Square:

1. Ves a Configuració > Compte i configuració al tauler de control en línia de Square i selecciona Informació del negoci > Seguretat del negoci.

2. Fes clic a Afegeix un representant autoritzat. Si és el primer cop que crees un representant autoritzat, fes clic a Crea un representant autoritzat.

3. Selecciona un empleat o afegeix-ne un de nou omplint el formulari amb el seu nom i la seva adreça electrònica o número de telèfon. Nota: la persona que afegeixis com a representant autoritzat rebrà una notificació per correu electrònic o per missatge de text al mòbil, en funció de les dades que hagis introduït. Només cal un dels dos mètodes de contacte.

4. Tria aquí els punts de venda sobre els quals el representant autoritzat pot parlar.

5. Fes clic a Desa.

Per afegir un representant autoritzat des de l’aplicació de TPV Square:

1. Inicia la sessió a l’aplicació i selecciona Equip.

2. Per afegir un empleat nou, selecciona la icona + i omple la informació del perfil de l’empleat. Activa l’opció Representant autoritzat > Desa.

3. Si vols triar un empleat existent com a representant autoritzat, selecciona’n el nom de la llista i fes clic al botó Edita del seu perfil. Activa l’opció Representant autoritzat > Desa.

Nota: cal indicar una adreça electrònica o un número de telèfon per afegir algú com a representant autoritzat. Has d’incloure-hi un número de telèfon si vols que els representants autoritzats rebin el codi de verificació per missatge de text en lloc de per correu electrònic. Aquests codis no es poden enviar a un telèfon fix.

També rebràs una notificació per correu electrònic per confirmar-te que has dut a terme aquesta acció al compte.

Elimina un representant autoritzat

Per eliminar un representant autoritzat des del tauler de control en línia de Square:

1. Ves a Configuració > Compte i configuració al tauler de control en línia de Square i selecciona Informació del negoci > Seguretat del negoci.

2. Selecciona el representant autoritzat al qual vols retirar l’autorització.

3. Fes clic a Elimina.

Per eliminar un representant autoritzat des de l’aplicació de TPV Square:

1. Inicia la sessió a l’aplicació i selecciona Equip.

2. Selecciona l’empleat en qüestió de la llista i el botó Edita del seu perfil.

3. Desactiva l’opció Representant autoritzat > Desa.

En desactivar un perfil de representant autoritzat a la pestanya Equip del tauler de control en línia de Square, també l’eliminaràs de la llista de representants autoritzats.