Inici>Seguretat

Afegeix empleats amb accés complet o representants autoritzats

És possible que algun cop necessitis que una persona que no sigui el propietari del compte gestioni tasques específiques o contacti amb el servei d’atenció al venedor de Square. Per fer-ho, pots assignar permisos amb accés complet als empleats o seleccionar representants autoritzats.

Si vols que algú gestioni dades específiques del compte amb el servei d’atenció al venedor de Square i que també tingui accés a determinades funcions del Tauler de control, pots assignar-li el paper de representant autoritzat i empleat amb accés complet alhora

Accés per a propietaris del compte i representants autoritzats

Propietari del compte Representant autoritzat
Posa’t en contacte amb el servei d’atenció al venedor de Square si necessites orientació general, però no per a detalls específics del compte ✔️ ✔️
Rebre ajuda amb una comanda de la Botiga de Square o aplicar un codi de la targeta regal ✔️ -
Comentar detalls específics del compte amb el servei d’atenció al venedor: transaccions, transferències, comissions, clients o subscripcions ✔️ ✔️
Demanar ajuda al servei d’atenció al venedor per actualitzar la informació del negoci ✔️ ✔️
Demanar que Square elimini un compte bancari antic si se n’ha afegit un de nou ✔️ -
Gestionar i accedir als informes de vendes ✔️ -
Rebre informes per correu electrònic ✔️ -
Gestionar els empleats i els conjunts de permisos ✔️ -
Actualitzar la disponibilitat de torns ✔️ -
Activar una contrasenya de l’equip ✔️ -
Programar cites per a altres membres del personal ✔️ -
Afegir, eliminar o modificar el compte bancari vinculat per a les transferències ✔️ -
Afegir representants autoritzats ✔️ -
Dur a terme OAuth per a les API ✔️ -

Els empleats que no siguin representants autoritzats no tindran accés als detalls específics del compte quan es posin en contacte amb el servei d’atenció al venedor de Square. Si dones accés complet a algú, no es convertirà automàticament en representant autoritzat. 

Un representant autoritzat és un empleat o soci amb accés a determinada informació del compte. Si li assignes aquesta funció a algú, podrà trucar en nom teu al servei d’atenció al venedor de Square i fer el següent:

 • Parlar sobre transaccions, transferències i altres detalls específics del compte.

 • Demanar a Square que actualitzi el codi de categoria de comerç (MCC), l’adreça d’enviament o el perfil públic.

 • Sol·licitar a Square que elimini un compte bancari antic si se n’ha afegit un de nou.

Et recordem que, segons les Condicions de Square que vas acceptar, ets plenament responsable de l’activitat del compte de Square, fins i tot de les accions d’aquelles persones a qui hi hagis donat accés.

Nota: per iniciar la sessió al Tauler de control en línia de Square, els representants autoritzats també han de tenir assignat un conjunt de permisos d’empleat amb accés.

Afegeix un representant autoritzat

Pots afegir un representant autoritzat des del Tauler de control en línia de Square o des de l’aplicació de TPV Square. 

Per fer-ho des del Tauler de control en línia de Square:

 1. Ves a Configuració > Compte i configuració al tauler de control en línia de Square i selecciona Informació del negoci > Seguretat del negoci.

 2. Fes clic a Assigna un representant autoritzat i afegeix un empleat nou o selecciona’n un de l’equip. Si és el primer cop que crees un empleat, fes clic a Afegeix un empleat.

 3. Selecciona’n un o crea un perfil amb el nom i l’adreça electrònica o el número de telèfon de l’empleat. Segueix els passos que se t’indiquen i, a la pàgina Accés, activa l’opció Representant autoritzat. Nota: la persona que afegeixis com a representant autoritzat rebrà una notificació per correu electrònic o missatge de text al mòbil, en funció de les dades que hagis introduït. Només cal un dels dos mètodes de contacte.

 4. A continuació, tria els punts de venda sobre els quals podrà parlar el representant.

 5. Fes clic a Desa.

Per fer-ho des de l’aplicació de TPV Square:

 1. Inicia la sessió a l’aplicació i selecciona Equip.

 2. Per afegir un empleat nou, selecciona la icona + i omple la informació del perfil. Activa l’opció Representant autoritzat i selecciona Desa.

 3. Si es tracta d’un empleat de l’equip, selecciona’n el nom de la llista i fes clic al botó Modifica del seu perfil. Activa l’opció Representant autoritzat i selecciona Desa.

Nota: cal indicar una adreça electrònica o un número de telèfon del representant autoritzat, i només els propietaris del compte podran assignar aquesta funció. Si vols que el representant autoritzat rebi el codi de verificació per missatge de text, hauràs d’indicar-hi el seu número de telèfon mòbil, ja que no podem enviar-lo a un telèfon fix. També pots actualitzar la informació dels empleats, incloent-hi el seu nivell d’accés al compte com a representants autoritzats, des del seu perfil, a la secció Equip del Tauler de control en línia de Square.

Tant el propietari del compte com el representant autoritzat rebran una notificació per correu electrònic per confirmar els canvis.

Trobaràs més informació sobre com crear un empleat al Centre d’ajuda.

Elimina un representant autoritzat

Per fer-ho des del Tauler de control en línia de Square:

 1. Ves a Configuració > Compte i configuració al tauler de control en línia de Square i selecciona Informació del negoci > Seguretat del negoci.

 2. Selecciona el representant autoritzat que vulguis eliminar.

 3. Desactiva l’opció Representant autoritzat de la secció Permisos del seu perfil i fes clic a Desa.

Per fer-ho des de l’aplicació de TPV Square:

 1. Inicia la sessió a l’aplicació i selecciona Equip.

 2. Selecciona l’empleat en qüestió de la llista i el botó Edita del seu perfil. 

 3. Desactiva l’opció Representant autoritzat i selecciona Desa.

Si desactives un perfil des de la pestanya Equip del Tauler de control en línia de Square, també l’eliminaràs de la llista de representants autoritzats. Això només ho poden fer els propietaris del compte.

No trobes el que necessites?