Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Seguretat

Afegeix un empleat amb accés total o un representant autoritzat

A vegades és possible que vulguis que algú que no sigui el propietari del compte gestioni tasques específiques o contacti amb el servei d’Atenció al venedor de Square. Pots donar accés al compte als empleats si els afegeixes com a Empleat amb accés complet o Representant autoritzat.

Pots afegir algú com a Representant autoritzat i Empleat amb accés complet alhora, si necessites que aquesta persona pugui parlar sobre informació específica del compte amb el servei d’Atenció al venedor de Square i tingui accés a determinades funcions del Tauler de control.

Diferència entre un empleat amb accés total i un representant autoritzat

Propietari del compte Empleat amb accés total Representant autoritzat
Posa’t en contacte amb Atenció al venedor de Square si necessites orientació general, però no per a detalls específics del compte ✔️ - ✔️
Rep ajuda amb una comanda de la Botiga de Square o demana un codi de bescanvi ✔️ - -
Comenta detalls específics del compte amb Atenció al venedor: transaccions, transferències, comissions, clients o subscripcions ✔️ - ✔️
Demana ajuda a l’equip d’Atenció al venedor per actualitzar la informació de l’empresa. ✔️ - ✔️
Demana que Square elimini un compte bancari antic si s’ha afegit un compte nou ✔️ - -
Gestiona i accedeix als informes de vendes ✔️ ✔️ -
Rep informes per correu electrònic ✔️ ✔️ -
Gestiona els empleats i els conjunts de permisos ✔️ ✔️ -
Actualitza la disponibilitat de torns ✔️ ✔️ -
Habilita una contrasenya de l’equip ✔️ ✔️ -
Estableix cites per a altres membres del personal ✔️ ✔️ -
Afegeix, elimina o modifica el compte bancari vinculat per a les transferències ✔️ - -
Afegeix representants autoritzats ✔️ - -
Realitza OAuth per a les API ✔️ - -

Nota: els empleats que no siguin representants autoritzats no tindran accés als detalls específics del compte quan es posin en contacte amb Atenció al venedor de Square. Atorgar a algú accés complet no el converteix automàticament en representant autoritzat.

Empleat amb accés complet

Un empleat amb accés complet és qualsevol empleat a qui proporciones un accés total permisos de l’equip al Tauler de control en línia de Square i a l’aplicació de TPV de Square.

Aquests empleats comptaran amb tots els permisos excepte els d’afegir o modificar comptes bancaris per a les transferències, afegir representants autoritzats i realitzar OAuth per a les API de Square. Només el propietari del compte pot dur a terme aquestes tasques.

Representant autoritzat

Un representant autoritzat és un empleat o associat que té accés a certa informació del teu compte. Un cop afegeixis un representant autoritzat, podrà trucar en nom teu al servei d’Atenció al venedor de Square a més de:

 • Parlar sobre transaccions, transferències i altres informacions específiques del compte.

 • Demanar a Square que actualitzi el teu codi de categoria de comerç (MCC), l’adreça d’enviament o el perfil públic.

 • Demanar a Square que elimini un compte bancari antic si se n’ha afegit un de nou.

Et recordem que, segons les Condicions de Square que vas acceptar, ets l’únic responsable de l’activitat del compte de Square, fins i tot de les accions dutes a terme per les persones a qui hi hagis donat accés.

Nota: perquè puguin iniciar sessió al Tauler de control, els representants autoritzats han de comptar amb un conjunt de permisos d’empleat amb accés al Tauler de control de Square. Pots afegir representants autoritzats o empleats al teu compte sense cap cost afegit, a no ser que els assignis un conjunt de Permisos de Gestió d’equips (disponible per als subscriptors d’Equips Plus).

Afegeix un empleat amb accés total

Per crear un empleat nou amb accés total:

 1. Ves a Personal > Equip al Tauler de control en línia de Square.

 2. Selecciona un perfil d’empleat actual o Crea un empleat.

 3. A Permisos, fes clic a Modifica. Si afegeixes permisos per a un empleat nou, selecciona o Activa permisos.

 4. Selecciona Permisos de l’equip o crea un nou grup de permisos. Nota: si estàs creant un nou grup de permisos, caldrà que li posis un nom.

 5. Activa l’Accés complet.

 6. Crea o genera una contrasenya, introdueix l’adreça electrònica de l’empleat i selecciona Desa.

Afegeix un representant autoritzat

Per afegir un representant autoritzat:

 1. Ves a Configuració > Compte i configuració al Tauler de control en línia de Square i selecciona Informació del negoci > Seguretat del negoci.

 2. Fes clic a Afegeix un representant autoritzat.

 3. Selecciona un empleat actual o crea’n un de nou omplint el formulari amb el seu nom i la seva adreça electrònica o número de mòbil. Nota: la persona que afegeixis com a representant autoritzat rebrà una notificació per correu electrònic o per missatge de text, en funció de les dades que hagis introduït. Només cal un dels dos mètodes de contacte.

 4. Tria aquí els punts de venda sobre els quals el representant autoritzat pot parlar.

 5. Fes clic a Desa.

Nota: has d’incloure un número de mòbil si vols que els representants autoritzats rebin el codi de verificació per SMS en comptes de per correu electrònic. Els codis de verificació no es poden enviar a un telèfon fix.

També rebràs una notificació de correu electrònic confirmant l’acció al teu compte.

Elimina el representant autoritzat

Per eliminar un representant autoritzat:

 1. Ves a Configuració > Compte i configuració al Tauler de control en línia de Square i selecciona Informació del negoci > Seguretat del negoci.

 2. Selecciona el representant autoritzat al qual vols retirar l’autorització.

 3. Fes clic a Elimina.

Si desactives un perfil de representant autoritzat a la pestanya Equip del Tauler de control, també l’eliminaràs de la llista de representants autoritzats.