Inici>Configura

Preguntes freqüents sobre la configuració de l’Square Register

Troba respostes a les preguntes més freqüents sobre la configuració de l’Square Register.

Hauria de col·locar la pantalla del client al suport o retirar-la i connectar-la amb un cable USB?

Depèn de les teves preferències i de la distribució del taulell. Aquí tens alguns punts que et poden ajudar a decidir-ho. També pots provar les diferents opcions durant un parell de dies i veure com va, fins que t’acabis de decidir.

• De quant espai disposes al taulell? Col·locar la pantalla del client al suport de l’Square Register fa que tot sigui més compacte. Com que tampoc no necessites connectar les dues pantalles amb un cable USB, tindràs un cable de menys pel qual amoïnar-te.
  • Tens el taulell dividit en diverses àrees? Si el taulell té diferents alçades per als clients i per als caixers, potser et trobaràs que separar-los i connectar la pantalla del client amb un cable USB s’adapta millor a aquests diferents nivells.
  • Quin és el millor angle per als clients? Trobar una disposició que convingui als caixers i als clients quan el taulell és alt, baix o molt ample pot ser difícil. Potser seria més senzill col·locar dues pantalles separades i connectar-les mitjançant un cable USB per optimitzar la distribució.
  • Vols veure la pantalla del client amb més facilitat? Retirar els elements del suport i connectar la pantalla del client amb un cable USB pot fer que els caixers vegin millor la pantalla del client, en cas que els hagin de donar un cop de mà. Encara que el personal de caixa pugui veure les accions que es duen a terme a la pantalla del client, si vols veure exactament el que els clients estan fent, et recomanem separar la pantalla del client del suport i connectar-la per USB.

Com puc connectar l’Square Register a la xarxa?

Hi ha dues maneres de connectar l’Square Register a la xarxa: mitjançant wifi o Ethernet. Pots connectar-te a la xarxa wifi a Dispositiu > Xarxa. O et pots connectar fent servir un cable des del port Ethernet del hub USB. Pots comprovar la connexió de xarxa en aquella mateixa secció i també fent servir l’indicador de wifi o Ethernet a la part superior dreta de la barra d’estat.

Si s’ha interromput la connexió wifi, com puc connectar l’Square Register?

Si tens una connexió Ethernet, pots connectar-te a través del port corresponent al hub USB. Si no, la millor alternativa és activar el punt d’accés del teu dispositiu mòbil personal i connectar l’Square Register al senyal wifi del dispositiu mitjançant la pestanya Configuració > Components > Xarxa.

Si no pots connectar-te, activa el Mode sense connexió i segueix acceptant pagaments encara que no tinguis wifi.

Descobreix més informació sobre com acceptar pagaments en Mode sense connexió.

Com ajusto l’angle de l’Square Register?

Pots inclinar la pantalla del caixer. No pots ajustar l’angle de la pantalla del client més enllà del que doni de si en col·locar-la al suport, retirar-la o connectar-la amb el cable USB.

Com fixo l’Square Register al taulell?

Square Register security plate 1 (1)

Hi ha dues maneres de fixar el dispositiu al taulell: amb un adhesiu o caragolant-lo a una placa de muntatge.