Actualitzacions del sistema

Estem tenint problemes que poden afectar els serveis de Square que necessites. Continuarem actualitzant la nostra pàgina d’estat amb més informació.

Inici>Resoldre problemes

Resoldre problemes amb l’Square Register

Hi ha algunes comprovacions bàsiques que pots dur a terme per evitar molts dels errors que et pots trobar a l’Square Register. Assegura’t de fer les comprovacions següents abans de buscar com resoldre el problema:

Resolució de problemes generals

 • Assegura’t que el dispositiu està connectat a l’alimentació. L’Square Register necessita estar endollat per funcionar.

 • Assegura’t que el dispositiu tingui instal·lat el programari més recent. Les actualitzacions del programari normalment tarden entre 20 minuts i una hora a completar-se, i les de l’Square Register es fan automàticament durant la nit sempre que estigui encès i endollat. Per actualitzar el programari de l’Square Register:

  1. Toca ≡ Més.

  2. Selecciona Configuració.

  3. Toca Components > General > Quant al Register.

  4. Toca Actualització del programari. Si no hi ha cap actualització disponible, vol dir que està al dia.

 • Assegura’t que la data i l’hora del dispositiu siguin correctes. Si no ho són, actualitza-les a la secció Configuració > General.

 • Comprova que el teu compte de Square estigui activat.

Resolució de problemes amb els pagaments

La pantalla del client no reconeix el pagament amb targeta apropada o sense contacte.

 • A l’Square Register, confirma que has premut el botó Cobra per activar la pantalla del client i fer que accepti targetes i telèfons sense contacte. Els indicadors LED s’han d’il·luminar quan toquis el botó Cobra.

 • També és possible que la targeta sense contacte o el telèfon amb NFC estiguin espatllats o avariats. En aquest cas, demana al client que faci servir una altra forma de pagament.

No es reconeixen les targetes amb xip.

 • Comprova que les targetes amb xip s’insereixin amb el xip mirant cap al client tant si la pantalla del client està acoblada com desacoblada.

 • Si els pagaments sense contacte encara funcionen, és possible que el xip estigui espatllat. En aquest cas, demana al client que faci servir una altra forma de pagament.

 • Si els pagaments sense contacte encara funcionen, pot ser que s’hagi espatllat la ranura del lector de targetes. Si creus que podria ser el cas, posa’t en contacte amb Atenció al venedor de Square.

No es tramiten els pagaments.

 • Comprova la connexió wifi i Ethernet seguint els passos de resolució de problemes que t’indiquem a continuació.

Resolució de problemes amb la pantalla

Connectivitat

La pantalla del client està connectada al Register correctament?

 • Si el dispositiu està acoblat a un suport:

  • Comprova que la pantalla està ben acoblada a tots dos extrems. No hi hauria d’haver cap espai entre la unitat principal i la pantalla del client. Quan l’acoblis, assegura’t que escoltes un «clic» al costat dret i al costat esquerre de la pantalla del client.

  • Desacobla la pantalla del client i connecta-la a la unitat amb un cable USB per comprovar si funciona. Això ens pot ajudar a concretar si només és un problema relacionat amb el suport.

 • Si no està acoblada a un suport, sinó que està connectada mitjançant el cable USB:

  • Assegura’t que el cable USB està ben endollat a la pantalla del client i a la part inferior del Register.

  • Comprova si la pantalla del client funciona quan la poses al suport. Això ens pot ajudar a concretar si és un problema que no té relació amb l’acoblament (és possible que hi hagi un problema amb el cable que uneix els dos dispositius).

Problemes amb la pantalla

Els problemes amb la pantalla més habituals, com alguns dels que s’indiquen a continuació, es poden resoldre desacoblant la pantalla del client i tornant-la a acoblar, o bé desconnectant-la i tornant-la a connectar. També pots reiniciar el sistema amb el botó d’engegada que hi ha a la vora inferior de l’Square Register.

 • La pantalla del client no respon al tacte.

 • La pantalla del client s’ha quedat bloquejada en una pantalla.

 • La pantalla del client s’ha quedat encallada al logotip de Square.

Si després de provar tot això encara tens problemes, posa’t en contacte amb l’Atenció al venedor de Square.

Resolució de problemes amb la connexió del hub

Prova un altre accessori

 • Per determinar si el problema és del hub o de l’Accessori per a component USB (impressora, lector de codis de barres, caixa d’efectiu), prova de connectar-hi un altre accessori.

Prova els ports USB

 • Intenta connectar l’accessori USB a un altre port. El problema podria donar-se en un únic port.

Resolució de problemes amb la wifi

Comprova que l’Square Register estigui connectat a una xarxa wifi
Activa i desactiva la wifi a Configuració i assegura’t que hi hagi una marca al costat de la xarxa a la qual et vols connectar. Comprova que veus l’indicador d’estat de la wifi a l’extrem superior dret de la barra d’estat.

Tingues en compte que no podràs connectar l’Square Register a una xarxa de portal captiu. Un portal captiu és una xarxa que et demana que acceptis unes condicions per poder tenir accés a la connexió a internet (aquestes xarxes són freqüents a cafeteries, aeroports i altres punts amb un accés públic a internet).

Comprova la intensitat del senyal de wifi
Assegura’t que tens un bon senyal de wifi. Per fer-ho, pots examinar altres dispositius (com ara telèfons, tauletes o portàtils) que facin servir la mateixa xarxa i que siguin a prop de l’Square Register. L’indicador de l’estat de la wifi, a l’extrem superior dret de la barra d’estat, hauria de tenir tres o quatre barres blanques. En funció d’on es trobi l’encaminador, és possible que hagis d’apropar-hi l’Square Register. Si així i tot no tens un bon senyal, pensa a posar-te en contacte amb un professional de xarxes.

Canvia a l’Ethernet
Si tens una connexió Ethernet disponible, connecta un cable al port del hub.

Resolució de problemes amb l’Ethernet

Comprova que l’Square Register estigui connectat a l’Ethernet
Assegura’t que pots veure l’indicador de l’estat de la xarxa Ethernet a l’extrem superior dret de la barra d’estat. Si no el veus, prova de desconnectar el cable del port Ethernet al hub i de l’encaminador o el mòdem, i torna’l a connectar.

Confirma la connectivitat del mòdem o de l’encaminador
Per provar el mòdem o l’encaminador, connecta-hi altres dispositius (com ara un portàtil) i verifica si es connecten a internet.

Connecta’t a la wifi
Si tens una xarxa wifi disponible, desconnecta el cable Ethernet i, a Configuració, canvia la connexió a wifi. Procura desconnectar el cable Ethernet, ja que, si tots dos estan disponibles, el dispositiu es connectarà per defecte a Ethernet, i no a la wifi.

Resolució de problemes amb el mode sense connexió

Si el mode sense connexió està activat a la configuració, l’Square Register l’activarà automàticament si la connexió a internet s’interromp o es perd. Si el dispositiu entra en mode sense connexió sense perdre la connexió de xarxa, prova els passos següents per solucionar-ho:

 1. Desvincula la xarxa a la qual està connectat el dispositiu.

 2. Torna’l a connectar a la mateixa xarxa.

 3. Reinicia el sistema prement el botó d’encesa a la vora inferior de l’Square Register.

Nota: no restableixis la configuració de fàbrica de l’Square Register. Si ho fas, se suprimiran els pagaments sense connexió que encara no hagis carregat.

Consulta més informació sobre com acceptar pagaments en el mode sense connexió.

Restableix l’Square Register

En comptades ocasions, és possible que hagis de restablir la configuració de fàbrica al dispositiu. No et preocupis: aquesta acció no esborra la informació important del compte, com ara els articles, els historials de transaccions, les llistes de clients o els permisos de l’equip. Totes aquestes dades hi seran quan tornis a iniciar la sessió al compte.

Abans de restablir l’Square Register, tingues la informació següent a mà perquè la necessitaràs per tornar a iniciar la sessió al compte:

 • Nom i contrasenya de la xarxa wifi.

 • Informació d’inici de sessió al compte (adreça electrònica i contrasenya) o codi del dispositiu.

 • Nom del punt de venda, si escau.

 • Configuració dels accessoris: estacions d’impressió, caixes i més. Et recomanem que facis una foto de la configuració de cada accessori.

També és bona idea enviar un informe de diagnòstic i un registre des del dispositiu abans de restablir la configuració de fàbrica. Els informes de diagnòstic i els registres contenen les entrades de registre essencials que ens ajudaran a diagnosticar els problemes i resoldre’ls més ràpidament.

Per enviar un informe de diagnòstic i un registre des de l’Square Register:

 1. A la barra de navegació de la part inferior de la pantalla, toca Més > Ajuda.

 2. A Resolució de problemes, toca Carrega el registre.

 3. Toca Envia l’informe de diagnòstic.

 4. Un cop toquis Envia l’informe de diagnòstic, pots sortir de la pantalla i continuar fent servir l’Square Register amb normalitat mentre l’informe s’envia en segon pla.

Nota: els informes de diagnòstic poden tardar entre 2 i 7 minuts a carregar. Comprova que tinguis una bona connexió a internet i que el dispositiu estigui engegat en aquell moment.

Per reiniciar l’Square Register:

 1. Toca ≡ Més > Configuració > Components > General > Quant al Register.

 2. Desplaça’t fins al final de la pantalla i toca Restableix la configuració de fàbrica > Confirma que vols fer un restabliment de fàbrica.

 3. Toca Restableix una última vegada. Començarà el compte enrere i l’Square Register es restablirà.

Un cop completat el restabliment, hauràs de tornar-te a connectar a internet i iniciar la sessió un altre cop.

 1. Torna a definir les qüestions de configuració bàsica com ara la zona horària, la data i l’hora.

 2. Torna a connectar-te a internet i inicia la sessió amb l’adreça electrònica i la contrasenya, o bé amb el codi del dispositiu.

 3. Connecta accessoris com caixes d’efectiu, impressores o lectors de codis de barres. Consulta més informació sobre com connectar components compatibles a l’Square Register.

 4. Torna a ajustar la configuració en funció de les teves preferències.

Requisits de la xarxa

Llista blanca de ports i protocols

Si apliques restriccions d’accés a la xarxa relacionades amb protocols i ports, has d’assegurar-te que els dispositius de Square permetin els protocols següents i els ports corresponents a través del tallafoc:

 • Protocol NTP. Nota: és imprescindible per assegurar-se que el dispositiu té l’hora correcta. La connectivitat pot fallar si la validesa del certificat no coincideix perquè l’hora del dispositiu no és correcta.

 • HTTPS (només el port 443). Nota: tot el trànsit que reben els servidors de Square es fa a través d’HTTPS.

Els ports següents també es fan servir per a impressores de la xarxa, però no requereixen accés a internet:

 • UDP: 22222, 3289

 • TCP: 9100:9109

Filtre de dominis

Si apliques restriccions d’accés a la xarxa relacionades amb dominis, els dispositius de Square han de tenir els dominis següents a la llista blanca.

Trànsit d’HTTPS
Tots els subdominis de:

 • squareup.com

 • issquareup.com

 • squarecdn.com

 • cash.me

 • cash.app

 • squarecloudservices.com

Així com els FQDN següents:

 • api.skyhookwireless.com

 • notify.bugsnag.com

 • apytiqcuyrsq6-ats.iot.us-east-2.amazonaws.com

 • square.site

 • www.weebly.com

 • api.mapbox.com

 • mobile-data.onetrust.io

 • privacyportal.onetrust.com

 • cdn.cookielaw.org

 • memfault-prod-east1.s3.amazonaws.com

 • memfault-prod-ap-south-1.s3.amazonaws.com

 • files.memfault.com

 • device.memfault.com

 • ingress.memfault.com

Trànsit d’NTP
NTP necessita accedir a:

 • time.android.com

Adreces IP

Els intervals d’adreça IP de Square són:

 • EUA: 74.122.184.0/21

 • Àsia-Pacífic: 103.31.216.0/22

 • Europa: 185.57.56.0/22

Els dispositius de Square també depenen de l’accés a Amazon Web Services (AWS) i Google Cloud Platform (GCP). Els intervals d’IP d’AWS es publiquen aquí i Google és AS15169.

Nota: els dispositius de Square tenen un tallafoc intern i una llista blanca interna (de dominis, no d’IP), i fan servir una fixació de certificat TLS en tots els punts finals de Square. Per tant, en funció del teu objectiu, pot ser que la teva llista blanca d’IP sigui redundant. Així doncs, pot tenir sentit assegurar-se que els dispositius de Square no poden accedir a cap adreça IP interna de l’empresa i deixar la resta de la xarxa oberta per al tallafoc i el filtre de dominis que hi ha als dispositius de Square.

Adreces MAC

MAC OUI de Square: 44:59:25

Els comerços haurien de posar en una llista blanca totes les adreces MAC que comencen amb el prefix anterior (és a dir, els dispositius amb adreces MAC que segueixen el patró 44:59:25:XX:XX:XX). També poden posar en una llista blanca tots els dispositius que contenen aquest prefix d’adreça MAC (el prefix pertany a Square i no el pot fer servir cap altre proveïdor de dispositius).

DNS

Els dispositius de Square són compatibles amb qualsevol DNS que s’enviï al dispositiu a través d’un DHCP, sempre que funcioni. No dubtis a fer servir els teus servidors de proveïdor d’internet o els teus servidors públics preferits (per exemple, Level3 a 4.2.2.1/4.2.2.2).

Protocols d’autenticació de la xarxa admesos

Els dispositius Square admeten:

 • WPA/WPA2 PSK

 • WEP (només als EUA)

No admeten:

 • WPA / WPA2 Enterprise

 • WPA3 PSK / WPA3 Enterprise

Neteja del Register

Si el dispositiu només té rascades o marques petites, pots fer servir el drap de neteja per a dispositius electrònics que inclou l’Square Register.

Per netejar el lector de l’Square Register, pots emprar targetes de neteja per a lectors de targetes o paper de cuina plegat. Fes lliscar la targeta de neteja o el paper de cuina per la ranura del lector de targetes per netejar vessaments o brutícia.

Si encara tens problemes, posa’t en contacte amb Atenció al venedor de Square i t’ajudarem perquè tornis a aixecar la persiana en un tres i no res.